Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-04-2009, 21:38   #1
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
Jorg Bruce ma numer GG 1254840
Domyślny Obecność moderatorów w dziale "filmy".

Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów. Pozdrawiam, Jorg Bruce

PS. Wiem, że modek nie może być 24/7 online, no ale sam zgłosił się na tą posadę i powinno go to zmuszać do wchodzenia na forum, wtedy gdy jest na komputerze.

PS2. Tutaj daje mały przykład: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210928
Temat założony 7.04, dziś jest 9.04. Keylogger prawie idealny, potencjalny "noob" na bank nie spostrzeże róznicy między oryginałem a tym. A do tego rozszerzenie różni się jedną literą, więc tutaj też trudno będzie cokolwiek dostrzec.

2 PAC rest in peace[*]

Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 21:43.
Jorg Bruce jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-04-2009, 21:42   #2
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

Praca moderatorów jest obecnie nie zauważalna po za keyami w filmach, jest ok na forum, ale przecież mamy mózg to chyba widzimy co ściągamy.
MikeRoyal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 21:42   #3
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Wlasnie prowadzony jest nabor na nowych moderatorow. Wyniki powinny byc w tym tygodniu (wedlug Tompiora). Napewno bedzie kulki nowych do dzialu filmy, prosze cierpliwosci.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 21:43   #4
Leon666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

Martw sie o siebie, a nie o innych.
Leon666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 21:46   #5
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
A ja własnie będe się martwił o innych, bo nie jestem takim grubym samolubem jak Ty. Nie chcę dawać "pro polisz hakierom" przyjemności z kradzieży kont, więc stąd mój temat.

@Mikeroyal

Zapewniam, że 20-30% użyszkodników działu filmu nie ma sprawnego ów wyżej wymienionego organu jakim jest musk.

2 PAC rest in peace[*]
stary 09-04-2009, 21:51   #6
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce Pokaż post
A ja własnie będe się martwił o innych, bo nie jestem takim grubym samolubem jak Ty. Nie chcę dawać "pro polisz hakierom" przyjemności z kradzieży kont, więc stąd mój temat.

@Mikeroyal

Zapewniam, że 20-30% użyszkodników działu filmu nie ma sprawnego ów wyżej wymienionego organu jakim jest musk.
W sumie fakt, a potem pojawiają się głupie tematy help !!11!!!!111 pl@xxxx chackli mi moje kąto one oneoene help plix
MikeRoyal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 22:05   #7
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
Gdyby wszyscy mieli takie podejście jak Ty, to cała ludzkośc by już dawno wyginęła.
stary 09-04-2009, 22:13   #8
Wielkimanitu
Zbanowany

Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
Wpisy bloga: 25

Domyślny

@UP
Przecież już Jezus mawiał: "Jeśli każdy pomyśli o sobie, będzie o wszystkich pomyślane."
Wielkimanitu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 22:31   #9
Leon666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny

Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:

@Mikeroyal

Waże 60 kg, więc nie jestem gruby. Do tego mam nawet sporo kumpli, więc nie jestem samolubem. ;*

Ty w domu płaczesz za innych, którzy doznali hacku? Tutaj panują prawa dżungli. Jeśli chcesz pomóc to staraj się o posadę moderatora i siedź 24/h na forum i sprawdzaj tematy, czy nie ma keyloggerów, a nie zakładasz durne tematy, które były poruszane wiele razy. A i mało tego-takie tematy... że tak powiem, gówno dają. ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Gdyby wszyscy mieli takie podejście jak Ty, to cała ludzkośc by już dawno wyginęła.
Ja mówie o forum, a nie o "całym świecie"...

Ostatnio edytowany przez Leon666 - 09-04-2009 o 22:35.
Leon666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 22:53   #10
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KoXiS Pokaż post
jorg bruce nie jest debilem on jest kompletnym kretynem

temat byl poruszany wiele razy, wiec nieswiadomie trolujesz co daje ci miano kretyna
Na jakiej podstawie tak myślisz? Może troche udowodnisz? A kompletnego kretyna masz w lustrze. Jakos nie widziałem, aby ten temat był poruszany, a siedzę na tym forum dłużej niż ty.

@Leon

Tak, modle się za tych którzy stracili konta przez swoją głupote. A tam jeszcze mówiłeś, że te tematy gówno dają. Na pewno coś dają. Ja wole pisać takie tematy niż nic nie robić.

2 PAC rest in peace[*]

Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 22:57.
stary 09-04-2009, 23:01   #11
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

wieszaki i tompiory wola banowac za spam niz usuwac keyloggery ;DDDD
stary 09-04-2009, 23:14   #12
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Domyślny

nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze.
A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum.
Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie.
Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu.
Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja.
Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu.

Zawsze marzyles zeby zostac super bohaterem i wlazles na forum zeby poszpanowac jak Ty to widzisz cale zlo i jestes lepszy, bo spamujesz po raz enty na dodatek pokazujac jakim jestes leniwym slepym siusiakiem. I teraz kazdy modek to czyta i powiem "o kurwa!!!!!!!!! JORG BRUCE MA RACJE!! NIE IDE NA SNIADANIE WIELKANOCNE TRZEBA CZUWAC NA FORUM" A na koncu podziekuja Ci za oswiecenie wrecza stroj super forumowicza i bedziesz mogl sie przebierac potejemnie w Hyde parku i wskakiwac do Filmow siejac postrach umiejtenoscia smapu jaka nabyles po wyskoczeniu z mamusinej pochwy.
Jorg idz na tibie org
stary 09-04-2009, 23:23   #13
billi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów. Pozdrawiam, Jorg Bruce

PS. Wiem, że modek nie może być 24/7 online, no ale sam zgłosił się na tą posadę i powinno go to zmuszać do wchodzenia na forum, wtedy gdy jest na komputerze.

PS2. Tutaj daje mały przykład: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=210928
Temat założony 7.04, dziś jest 9.04. Keylogger prawie idealny, potencjalny "noob" na bank nie spostrzeże róznicy między oryginałem a tym. A do tego rozszerzenie różni się jedną literą, więc tutaj też trudno będzie cokolwiek dostrzec.
Wedlug droma nie warto moderowac tego forum poniewaz tibia to juz przeszlosc. Weldug mnie nie dlugo to forum upadnie, co prawda beda nowi modetarorzty ktorzy beda ekhm aktywni(?) max pol roku, potem im sie to znudzi. Potem czekac tylko na burdel ktory bedzie rosl i rosl az wkoncu , ktos z zewntarz z tym zrobi
billi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-04-2009, 23:51   #14
Jorg Bruce
Użytkownik Forum

Jorg Bruce's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Zawsze marzyles zeby zostac super bohaterem i wlazles na forum zeby poszpanowac jak Ty to widzisz cale zlo i jestes lepszy, bo spamujesz po raz enty na dodatek pokazujac jakim jestes leniwym slepym siusiakiem. I teraz kazdy modek to czyta i powiem "o kurwa!!!!!!!!! JORG BRUCE MA RACJE!! NIE IDE NA SNIADANIE WIELKANOCNE TRZEBA CZUWAC NA FORUM" A na koncu podziekuja Ci za oswiecenie wrecza stroj super forumowicza i bedziesz mogl sie przebierac potejemnie w Hyde parku i wskakiwac do Filmow siejac postrach umiejtenoscia smapu jaka nabyles po wyskoczeniu z mamusinej pochwy.
Jorg idz na tibie org

Ejj no weź skad wiedziałeś, że chce być super bohaterem? Cykniemy se fotke na naszom klase? Żal mi cie, niedowartościowany dzieciaku, siedzący przed komputerem. Cały czas coś o trolach mówiłeś, chyba Cie trole wychowywały i biły, stąd taka nienawiść, innego racjonalnego wytłumaczenia nie widze.

PS. Mukbyś mi dać tą koszulkę super forumowicza ;d

PS2. Nie rób śmietnika w moim temacie, nie zaglądaj tu więcej i się nie wypowiadaj. Bo robisz syf i jak już mówiłem to tego akurat tutaj nie chce.

2 PAC rest in peace[*]

Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 09-04-2009 o 23:52.
stary 10-04-2009, 09:24   #15
wojtek12345
Użytkownik Forum

wojtek12345's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2007

Domyślny

admini w tym dziale po prostu śpią:

wojtek12345 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2009, 10:23   #16
Xarte
Użytkownik Forum

Xarte's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2008

Profesja: Knight
Domyślny

lejcie sie ; d
stary 10-04-2009, 11:28   #17
Couranger
Użytkownik Forum

Couranger's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
Domyślny

wole frytki.

Cytuj:
19:50 Lord Geremini [12]: KTO MI ZROBI KARTE PRAC Z MATMY Z ULAMKOW za 60k?
Couranger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2009, 12:21   #18
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Dziś powinny się pojawić wyniki konkursu na moderatora. Mam nadzieję, że jeśli jacyś zostaną wybrani, wtedy trochę sytuacja się zmieni

Pozdrawiam
stary 10-04-2009, 12:34   #19
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:

Jorg idz na tibie org
Fajnie ,że miałeś dzisiaj albo wczoraj śniadanie wielkanocne. Weź lepiej ułóż kolejny wierszyk dla Ne'rooxa albo kogoś innego. Twoje posty są bezsensu i nawet nie są śmieszne .
stary 10-04-2009, 12:52   #20
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Nie często bywam na forum tibii.peel, ale zawsze gdy wchodzę zauważam jakiś super uber pro filmik jak pięć 10 lvli zabije 435 knighta, który jest keyloggerem. I nie raz te tematy nie są zamykane, tylko giną śmiercią naturalną, w długim czasie. A pro juserzy tego forum, często mogą się nabrać, więc apeluje o większy wgląd w dział filmy, bo w tym dziale jest najwięcej keyloggerów na całym forum, więc przydałaby się jakaś dobra kontrola tego działu. Wiem, że nie tak łatwo jest się nabrać, ale są tutaj i tacy, którzy wydają po 300 zl na chary allegro i po kliku dniach wchodzą pooglądać filmy, a na drugi dzień okazuje się, że nie ma chara. Więc apeluje do administratorów forum o to, żeby bardziej doglądali tego forum, ponieważ jest co raz więcej pseudo hakierów.
Latwo zauwazyc, ze jest to najszybciej wzrastajacy dzial na forum, zatem wymagajacy nieustajacej kontroli, co w tej chwili jest mocno utrudnione jesli wogole mozliwe ( prosze nie traktowac tego jako oficjalnego stanowiska serwisu ).

Druga sprawa jest taka, jesli uzytkownik nie jest skonczonym debilem, to jest swiadomy tego, ze znajda sie ludzie probujacy uzyskac roznymi sposobami dostep do jego konta. Dlatego kazdy niezaleznie od wieku, jesli, powtarzam, nie jest skonczonym debilem, powinien probowac sie zabezpieczyc jak rowniez doedukowac w zakresie tego, jak omijac niebezpieczenstwa.

Nie odpowiadam za ludzi ktorzy nie patrza co sciagaja i lapia sie na keyloggery w plikach .com, nie odpowiadam za ludzi ktorzy nabieraja sie na .s.cr. Moderacja, jakkolwiek dobra by nie byla, zawsze cos przepusci, wiec pierwsza ( i najskuteczniejsza ) linia obrony nalezy do uzytkownika.

Nalezy zachowac ostroznosc przy tematach z podejrzanymi nazwami ( MDW hacked itp ), nalezy zachowac ostroznosc gdy film wrzuca ktos, kto zalozyl konto 3 dni temu, nie ma avatara ( bo 99% podstawionych accountow nie ma ) itp.

Cytuj:
Kompa uzywam srednio przez 16-18 godzin dziennie, z reguly caly ten czas jestem zalogowany na tibia.pl, zdarza mi sie nawet zostawienie przegladarki z otworzonym w oknie konkretnym tematem, nie znaczy to, na milosc boska, ze siedze i obserwuje czy czasem ktos nie podmienia linka.

Miejcie troche rezerwy co do mozliwosci moderatorow do biezacej obserwacji tematow.

Ostatnio edytowany przez Vil - 10-04-2009 o 12:55.
Vil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania