![]() |
#141 | ||||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1st. Takie mapy są robione przez ludzi. Tak, szokujące, ale to prawda, te mapy robią zwykli śmiertelnicy, tacy jak ja, czy ty. 2nd. Musiałbyś wykraść mapę cipsoftu, ale ze wszystkimi skryptami co jest raczej niemożliwe. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Boże "Dźwignia Tom'a dawniej służyła do otwarcia pokoju obok. A w nim był quest na jakieś tam rzeczy.
A co do tego mino maga. To żal mi was. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj wiarygodny dowód na to co mówisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
|
![]() Doświadczony Rookstayer jest jak ateista - rząda dowodów. A reszta mówiąc, że istnieje, prawdopodobnie istnieje jest jak rozmowa czy wierzysz, czy nie.
Naprawdę podziwiam was, że ciągle możecie tłuc kotka młotkiem.
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: In Da Haus
Stan: Na Emeryturze
Gildia: forum.tibia.pl
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() A GM to "trochę" więcej niż zwykły gracz i nic o tych questach nie musi wiedzieć...
Jeśli Cipsoft dawałby GM solucje wszystkich questów to zastanówcie się o ile więcej rarów byłoby na ziemiach Tibijskich. Szczególnie GMowie którzy odeszli lub zostali po cichu usunięci nie trzymali by tych sekretów, do tej pory przynajmniej jeden by się wygadał. Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]() Już raz ktoś "prawie" zrobił wywiad z Sunrise i Master Slayerem ;d bo ja akurat jestem na 100% pewni ze oni coś wiedzą . Pozatym Master Slayer sam przyznał się do tego że ma różne rzeczy jeszcze z czasów kiedy było aktywne przejscie miedzy mainem a rookiem.
|
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Było ale z info jakie mam to po drodze był Drag i tylko można było iść z Rooka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brecht
Gildia: Rising Dragons Antica
Świat: Antica
Poziom: 75
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
PO PIERWSZE NAJWAŻNIEJSZE: Nie było i nie ma takiego przejścia. Ma te itemy ale nie z przejścia tylko z buga który pozwalał zabrać pewne itemy przy pewnych okolicznościach z maina w razie rookowania. Karą za takie itemy jest w najłagodniejszym przypadku BAN, dlatego nikt Ci takich itemów nie pokaże. I nie tylko MS czy Sunrise mają takie itemy... Po drugie: Po co Ci wywiad?! Myślisz, że jeśli coś wiedzą TO MUSZĄ to powiedzieć w wywiadzie? Jeśl ikiedykolwiek ktoś przeprowadzi wywiad ze mną to będzie to ostatnie miejsce gdzie miałbym zdradzac swoje tajemnice. Prędzej zaufanym kolegom albo komuś kto inteligentnie pyta.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie szukajcie czegoś w niczym, tak naprawde to nikt nie może wiedzieć do czego ta dźwignia, bo z kąd ?
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: G-ń ;)
Świat: Ziemia
Poziom: 00
Skille: 10/10
|
![]() @Pan Klocek
Jak kazdy madry czlowiek. Ja tez nie powiedzialbym nikomu, ze (np.!) wiem jak dojsc do SoFa. @dziwgnia Przeciez to jest sekret.. moze otwierac cos co stoi obok i cos co jest na drugim koncu wyspy. A znam troche miejsc, ktore moglyby sie 'zmienic' po przelozeniu dzwigni. @MS i Sunrise Tak jak poison daggery zostaly usuniete z postaci (nie wiem czy tak ale gdzies to chyba na forum bylo), tak samo powinny byc usuniete wszystkie itemy, ktore oni maja, bo wg mnie jest to niesprawiedliwe. Ostatnio edytowany przez kubol9999 - 09-05-2009 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2009
|
![]() A może w sprawie tej dźwigni trzeba porozmawiać a krewnymi Toma? Może Amber będzie coś wiedziała?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up Ateista z roznych powdow i braku dowodow na istnienie tego czy innego boga . I z zakłamania tych i owych kapłanów (nie będe wskazywal palcem bo to nie ladnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2009
|
![]() Według mnie (Według mnie!) dźwignia Toma otwiera conajwyżej pokój obok. Ale i tak nikt tego dokładnie nie wie, a my możemy sie tylko domyślać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2009
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Virtus360 - 17-04-2009 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Imię: Manek On Guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 70/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Żal to negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikającym z tego brakiem akceptacji rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją. Źródło pl.wikipedia.org. Proszę. Dźwignia Tom'a "podobno" otwiera drzwi obok...
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Imię: Second Kurako Pall
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: 68/55
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() nie wierze w to wszystko co widze na youtube.. bo to albo ots, albo fake ;o
te zagadki co rozwiazujemy tutaj kiedys mam nadzieje ze uda sie nam roziwazac ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-WGZ5...eature=related strasznie mnie to zainspirowało ;d |
![]() |
![]() |