Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-05-2009, 15:53   #41
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Po prostu cipsoft zaczął niszczyc tą grę jak się dowiedział że można na niej zarobic później dzieci miały już łatwo więc mogły grac i cały czas nażekały że jest zbyt trudno a z porządnej interesującej gry zrobili męczącą nudną i monotonną grę jeszcze sam pamiętam jak stałem na 30 lvlu pod depo z red skullem i nikt mnie nie ruszał albo jak się poszło w 7 osób na hunt na dragona i poleciał Fire Sword jacy wszyscy byli w tedy ucieszeni z tego hunta nikt się nie przejmował że expa się nie wbiło że kasa z hunta się nie zwróciła każdy był zadowolony że się biło dragona a jaki był strach jak się szło z venore do thais człowiek mijając jakieś dedy od gsa modlił się i powtarzał że by tylko mi on nie wyskoczył a na mintawin jak szedłem z kumplem w tedy mieliśmy po 50 levele chodziliśmy tam coś koło 45 minut puźniej kumpel padł a ja cudem uszedłem z życiem to była w tedy gra a nie jak teraz co jedyny cel to idz zabij weź z niego przedmioty tyle żal takiej gry

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-05-2009, 16:04   #42
Markos_Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Polska Dolny Slask Lubin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcos
Świat: Chimera
Poziom: 73
Poziom mag.: 58
Domyślny

Hoo ho, kilka osób było przeciwko mnie oraz kilka ze mną... Kilka osób mnie nazwało idiotą... Wiecie co....? Ehh... szkoda mi słów...

Może niektóre otsy są fajne, ale teraz głównie robione są również przez ok. 12 latków.... Pójdziesz na rata dostajesz 99999999...999 Exp i masz już 300 lvl.... żadnej zabawy -.- ......((Nawet już do kitu są te wszystkie otsy DB,Naruto itp.)) Teraz tibia się robi jak te otsy.... i jak inne gry mmo.....

Cipsoft się zdziwi jak i nooby przestaną grać.... tibia przestanie istnieć czy wrócą stare czas ??

@Down
Ta szczególnie te z expem x99999..... -.^

Może niektóre są fajne.... ale jest takich tylko kilka

Ostatnio edytowany przez Markos_Knight - 19-05-2009 o 21:01.
Markos_Knight jest offline  
stary 19-05-2009, 20:53   #43
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34

Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
GargoinX ma numer GG 3751106
Domyślny

Tibia nie może stawać się jak OTSy, to OTSy stają się jak Tibia. Nie mogę się nadziwić, że jeszcze tego nie pojmujecie.

Literka Z, literka K, literska S jak ZKS!

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline  
stary 19-05-2009, 21:17   #44
Frezko
Użytkownik Forum

Frezko's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore

Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Świat: Xerena
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
Frezko ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GargoinX Pokaż post
Tibia nie może stawać się jak OTSy, to OTSy stają się jak Tibia. Nie mogę się nadziwić, że jeszcze tego nie pojmujecie.
Kiedyś tak było teraz jest wręcz przeciwnie Eq na początek,Solo Poi,Zwiększanie expa i loota łatwe zdobywanie niegdyś legendarnych item typu Golden Helmet,Golden Boot,Great Shield,Great Axe, ITD brakuje tylko mana rune którą w jakimś upie na pewno zobaczę
stary 19-05-2009, 22:40   #45
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Domyślny

Alex chyba wydzwoni szóstą, GDY dostanie cynk, że przedmiot, który posiada najprawdopodobniej jako jedyny, leci z Ghazbarana, lub innego nakoksowanego krówska.
Xr3 jest offline  
stary 20-05-2009, 00:13   #46
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Dobrze że robią sondy,ale może wzięli by się za stabilność tej gry
Całkowicie popieram Frezko, nie będę oryginalny mówiąc,że kiedyś tibia była lepsza...

Ostatnio edytowany przez TaJemniczy - 20-05-2009 o 00:16.
TaJemniczy jest offline  
stary 20-05-2009, 12:22   #47
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Ja najlepiej wspominam tą grę z okresu, gdy byłem noobkiem, który zabijał ludziom raty do treningu, bo myślał że ktoś je na nich zlurował i są AFK...
Pamiętam jak zrobiłem pala na miecze i stwierdziłem że sobie bez magii poradzę. Na 12 lvlu pierwszy czar kupiłem xD
Nie pamiętam wersji Tibii, ale pamiętam że wtedy dla PACC było tylko Edron.
Chociaż już wtedy stały wszędzie 11lvlowe druty.

Cytuj:
Kiedyś tak było teraz jest wręcz przeciwnie Eq na początek,Solo Poi,Zwiększanie expa i loota łatwe zdobywanie niegdyś legendarnych item typu Golden Helmet,Golden Boot,Great Shield,Great Axe, ITD brakuje tylko mana rune którą w jakimś upie na pewno zobaczę
Z drugiej strony, gdyby nie pewne 'uwstecznienia' w stosunku do OTS, jak podrożenie run i osłabienie magów, to dzieci rozniosły by tą grę jeszcze wcześniej.
Nie oszukujmy się. Największą plagą obok typowych noobów są właśnie PG. Dzieci i ich postacie na 200 lvlach.
DRoN jest offline  
stary 21-05-2009, 11:43   #48
Maniak69
Zbanowany

Maniak69's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2007
Wpisy bloga: 22

Domyślny

Doszło do tego, że OTSy są bardziej tibijskie i klimatyczne niż sama tibia. Co nie jest wielkim wyczynem...
Maniak69 jest offline  
stary 21-05-2009, 14:59   #49
Virlan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maniak69 Pokaż post
Doszło do tego, że OTSy są bardziej tibijskie i klimatyczne niż sama tibia. Co nie jest wielkim wyczynem...
Że k...a co? Daj mi IP tego bardziej klimatycznego OTS'a, proszę.
Virlan jest offline  
stary 22-05-2009, 15:15   #50
variateczek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 73
Skille: 84/64
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voniek Pokaż post

W porównaniu do roku 2008, CipSoft zrobił duży krok w kierunku wolnej od błędów gry. Wielu graczy wydaje się być w znacznym stopniu zadowolonym z rozwoju technicznego, jak również z częstotliwość aktualizacji.
[...]
Powinno być 'z częstotliwości'.
variateczek jest offline  
stary 22-05-2009, 16:47   #51
golden-adi
Guest

Król moja opinnia

dobrze że zaczeli brać pod uwage opinie graczy według mnie do podstawowych outfitów można było zdobywać addony;)

stary 29-05-2009, 08:45   #52
Evanti
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 05 2009
Lokacja: Newark

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sardynek
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 143
Skille: 94/80
Poziom mag.: 8
Domyślny

Maja wrocic dobre czasy?

Cofnijmy motor gry i PZ do 7.6 a grafikę z questami i addonami zostawmy i co mamy? Tak właśnie mamy nasza Tibie.

Tylko ze wszyscy pallowie bd retired xD
Evanti jest offline  
stary 31-05-2009, 13:44   #53
Kusynho
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2009

Profesja: Paladin
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ihpar Pokaż post
Super, nareszcie jakieś stosowne poczynania w kierunku ulepszenia atmosfery w tibii. Relacje między graczami a twórcami są ważne, przynajmniej dla mnie. Pokazali, że zależy im na naszej opinii i za trzeba ich docenić.
Owszem, relacje między Cipami, a nami są ważne, ale też nie można sprzeczać się z faktem, że kolejne update w jakiś sposób pogarszają grę. grając w Metin 2 czy Last Chaos po krótkim czasie się dowiemy, że kiedy padniesz, to nic nie tracisz. Tibia jest jeszcze na szczęście inna. dzięki temu, że tracimy skille, expa i eq po dedzie tibia daje nam ryzyko z gry, a jak to się mówi "jest ryzyko, jest zabawa" s tym, że Cipy zabierają nam tą zabawę
Kusynho jest offline  
stary 31-05-2009, 18:15   #54
Tulus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2009

Świat: Arcania
Domyślny

Jak dla mnie to oni teraz liczą się tylko z kasą...duża ilość światów powoduje to że dajmy na to na świecie na którym ja gram (Arcania) powiedziałbym, NIE MA GM'a który by coś robił...!!!!!!! po trade krążą linki, wiadomo hack...ale co z tego że ja to wiem skoro inni nie wiedzą i wejdą ? Albo powinni wprowadzić automat ban za link po prostu albo nie wiem w sumie co...tylko szkoda mi tych którzy za niewiedze tracą konta...kiedyś miałem podobnie...na szczęście teraz jestem ostrożny i na pewno w takie gówna nie wchodze.A co myślą inni nie wiem.
Tulus jest offline  
stary 31-05-2009, 22:06   #55
Zegar_muminka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 05 2009

Domyślny

Ten tekst był pisany z ironią? To żart autora? Nie? Czekajcie, to Cipsoft ma teraz prima aprilis? Już bardziej wierzę w zapewnienia rządu, ze będzie lepiej, niż w to co pisze Cipsoft.
PS.: To moze najlepiej zrobić OTSa Hardcore exp 1x, questy grupowe itp. OTS, który zmusza do pracy grupowej. Dzieci sobie tam nei poradzą xD.

Ostatnio edytowany przez Zegar_muminka - 31-05-2009 o 22:11.
Zegar_muminka jest offline  
stary 17-07-2009, 14:15   #56
koxx1992
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2009
Wpisy bloga: 1

Domyślny ;/

Kiedy Bena Nowe Serwy Wiedza Admini?x(
koxx1992 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania