|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() I po co te narzekania, że nooby rozplenią się po całym świecie tibijskim, skoro ten system nawet nie działa poprawnie? Na żadnym z moich sześciu kont (spełniających wszystkie warunki) PACCa nie ma. I to nie jest tylko mój problem (patrz ten temat i forum tibia.com).
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Trochę wyrozumiałości dla innych, oni też chcą obejrzeć co PACC dla nich oferuje, a wy na nich naskakujecie. Myślicie, że mi to pasuje? Chciałem w piątek zarwać nockę, ale pewnie expy będę zajęte, ale czy bluźnie, że oni nie zasługują na PACC'a? Nie. Ogarnijcie się trochę.
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Powinni dodac wszystkim 'prawdziwym' pacc 7 dni.
Z jednej strony fajnie ze dadza ludzia posmakowac pacc'a - ale ci co za niego zaplacili straca te 7 najblizszych dni. Respawny pozajmnowane, lagi na serwerach i pewnie jeszcze jakies inne minusy wyjda w najblizszej przyszlosci. |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Oj synek. Mało istotnym jest, skąd weźmiesz pieniądze na PACC. Trudno nie dostrzec, iż jesteś mało rozumnym bękartem, który narzeka jak to mało jest perspektyw na FACCu i jak to wiele mu się należy pomimo tego, że nawet nie ma zamiaru za pewne udogodnienia zapłacić. Zapamiętaj sobie fakt, że tak naprawdę gówno ci się należy - nikt nie ma zamiaru karmić z własnej kieszeni darmozjadów i noobów, którymi ta gra została pokarana za grzechy niewiadomego pochodzenia. Generalnie, to jedynym pożytkiem z waszych nędznych kont, jest przyspieszanie respa na serwerze.
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() etam. jebac arke
|
![]() |
![]() |
#47 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Dzieci płaczą, że za dużo ludzi będzie na respach
![]()
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Świat dzieli się na jednostki, które mogą się odbić w każdej sytuacji z dna, bo są na tyle ambitne i zdolne i na takich osobników, obiboków, którzy nie ruszą dupka narzekając na ich biedny los. I tej drugiej grupie ludzi taki los jaki sobie zgotowali się jak najbardziej należy. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2009
![]() |
![]() ja jakoś nie zrobiłem konta dzis a pacca dostałem
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
|
![]() Moim zdaniem Tym normalnym PACCom należy sie rekompensata za ten tydzień. Cipsoft jako jeden z powodów dla których warto kupić PACC podaje dostęp do nowych niezaludnionych terenów. To gdzie w takim razie są te "niezaludnione tereny" z które zapłaciłem? dlaczego ja nie mogę normalnie expić jak dotąd skoro zapłaciłem niemałą kasę za abonament a ww. Maciek Druid Wielki wraz z jakimś Stefan Pall of Hell i jakimiś 30 innymi noobami mogą to robić za darmo? Oprócz tego musiałem dać ignore priv bo cały czas dostawalem wiadomosci typu: "gdzie mogem ekspic?", "jak siem robi andony?", "czemu masz taki struj a ja nie?", "pujdziesz ze mnom na demce?". Jeżeli wg. Cipsoft to ma być komfortowa gra którą zapewnia PACC to boję się pomyśleć jak wygląda niekomfortowa. Przez te 7 dni nie zamierzam się logować do gry bo nie ma sensu. Jeżeli chcieli pokazać jak wygląda gra na PACC to powinni wprowadzić np. 3 dniowy PACC po wysłaniu smsa.
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Powinni odpalić kilka noob-serverów typu Premia. FACC pograliby tam przez tydzień od 0 a potem by wszystko stracili i przerzucili się na swoje normalne postacie i nie spieprzone światy. PACC by nic nie stracili, a FACC, którzy mieli kiedyś PACC, cieszyliby się tygodniowym odN00Bieniem maina.
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
W kazdym salonie samochodowym jest mozliwosc jazdy probnej - nie placisz, a raz mozesz sie przejechac dana fura za friko. A zaden kierowca zakupionego Forda nie ma pretensji, ze salon umozliwia przejazdzke bez wydawania pieniedzy. Ot, zaplaciles za pacca, masz wszystkie udogodnienia, ktore on ci oferuje - nikt ci tego nie zabiera. Gracze facc dostali mozliwosc "jazdy probnej" przez 7 dni i to wszystko.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Guess Whooo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Intouchables
Świat: Tibianic
Poziom: 94
|
![]() Mam równiutko tydzień na zrobienie wszystkich paccówych questów moim palladynem ;D
----------------------------------------------- ![]() The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
Tez uwazam ze facce to darmozjady, ale jestem jak najbardziej za "jazda probna"
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() a kopiłem sobie pacca tydzień temu, wbiłem 40lvl a teraz co mam bać się iść na tomba bo bongo z iridii mi dupę otłucze? ehhh szkoda gadać...
pociesza mnie jedynie to że połowa noobów z faccem nie będzie wiedziała gdzie jest stone tomb i nie mają scarab coinsów to vampy będą free ![]()
#58 |
Guest
|
![]() moim zdanie jest to powalone jak lato z radiem, jezeli daja pacc to wszystkim i nie patrzac na to czy ktos mial czy nie. druga sprawa ci co maja pacc wykupione sa 7 dni w plecy nikt im tej kasy nie odda ... trzecia sprawa po tych 7 dniach nie bedzie juz normalnie na pacc bd do dupy jednym słowem bo podejrzewam ze sporo ludzi rzuci sie na to jak na mięso wykupią przynajmniej na 90 dni wiec najblizsze 3 miesiace miejsca pacc zwalone, kolejna sprawa jak ktos mial problemy na facc z pekowcami ktorzy sie na niego uwzieli i on ma pacc oni nie to go teraz dorwia jest wiele powodow dla jakich cipsoft zrobil zle. ALE NAJGORSZYM POWODEM JEST TO ZE WYROZNIAJA TYCH CO MAJA TROCHE KASY I SOBIE MOGA KUPIC A CI CO NIE MAJA TO NIE KUPIA NO I JEDNYM DALI TYM CO NIE MIELI NIGDY A DRUGIM NIE DALI BO JUZ MIELI TO JEST ZALOSNe. a jezeli ktos na allegro kupil sobie postac bo robi tak wiele osob i na tym koncie kiedys byl pacc ale sam osobiscie nie mial pacc nigdy w zyciu to co teraz ?? (jest wiele osob co nigdy na koncie pacc nie mieli i teraz nie dostali ... jest to nie dopracowane;/;/;/!!!)
Ostatnio edytowany przez gorasulskimen - 27-05-2009 o 16:18. |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
I żeby nie było, ja nie mam PACC i nie narzekam.
Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych. Najlepszy OTS! Brak lagów! Boty do Tibii! Ostatnio edytowany przez Trang Oul - 27-05-2009 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Cytuj:
Kto placi ma, kto nie placi nie ma. Proste. I TAK POWINNO BYC!!!! |
|
![]() |