![]() |
#8821 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() buhahaha
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8822 |
Użytkownik Forum
|
![]() Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że jeśli przegrają nic się nie stanie, bo i tak zrobili w tym sezonie ogromne rzeczy. Oczywiście, że bym chciał żeby Barca wygrała, ale jeśli nie, nie będę miał do drużyny żadnych pretensji.
![]() |
![]() |
#8823 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Wygrana mistrzostwa i Pucharu Hiszpanii to wiecej niz ktokolwiek moglby sie spodziewac? Chyba dla Realu Saragossy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8824 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A Arsenal zdobył młodzieżowy Puchar Anglii. Liverpool dostał 6:2 w dwumeczu.
![]() |
![]() |
#8825 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
We are the champions - my friend And we'll keep on fighting till the end We are the champions We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions of the world uheuhe. brakowało mi AsaQry. W koncu przegladając ten temat bedzie mozna sie posmiac z waszych klotni <3
![]() |
![]() |
#8826 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magic - Cavaliers 116:114
Brawo dla Orlando. Grając przeciwko Cleveland i sędziom zdołali wygrac trzeci mecz i nie pozostawili złudzeń kto awansuje do finału.
![]() |
#8827 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pier.... Yoha odbanowali :/ a tak fajnie było.
Tak, dla mnie zrobili więcej. Większość Cules jak się dowiedziała, że trenerem zostanie Josep, pier... głupoty o walce o UEFA.
![]() |
![]() |
#8828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
@Down Tu się z tobą zgodzę. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-05-2009 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8829 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co kogo obchodzi, czy udany czy nie. Po to są w finale, żeby wygrać. A idiotyczne gadanie, że porażką się nie przejmę, bo i tak już wiele osiągnęli to skrajny debilizm. To w takim razie, skoro już doszli do tego finału, a przecież nikt tego od nich nie oczekiwał, to niech oddadzą go walkoverem. I tak już zrobili bardzo dużo, zasłużyli na wolne w dniu 27 maja!
![]() |
#8830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Barcelona była ogólnie lepsza, chociaż nie przez całe spotkanie. Iniesta stracił chyba wszystko w moich oczach. Nie napiszę teraz wiele, ale do dyskusji chętnie się przyłączę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce!
Chociaż bardzo żałuję, to obiektywnie trzeba przyznać, że wczoraj Barca była znacznie lepsza i zasłużenie wygrali. Gratulacje : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8832 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No a co do finału, to chyba każdy widział, jak było ![]() @edit Pewnie dostrzegliście, jak Messi biegł z piłką i trzech piłkarzy biegło z nim i go przewróciło, po czym Messi wstał i chciał biec dalej, ale sędzia odgwizdał faul. To jest podstawowa różnica między nim a Cristiano. Ostatnio edytowany przez Xevez - 28-05-2009 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Puyol to dla mnie zawodnik meczu. Nie wiem czy Alves zagrałby lepiej.
Z wczoraj pamiętam jedną ciekawostkę o której nie wiedziałem. Chodzi o to, że: "Henry strzelił Manchesterowi 18 razy 9 bramek" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8835 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Pierwsza akcja? Pierwsza bramka. Cała obrona wraz z Edwinem dała dupy.
Druga bramka... mhm. Angielskie dryblasy Ferdinand czy Vidić nie upilnowali Messiego. Zdarza się. Kur*a ale żeby najniższy zawodnik na boisku znalazł się w polu karnym MU i strzelił bramkę głową? Obrona dała dupy po raz drugi. Ronaldo - Trochę za bardzo chciał strzelić bramkę, ale zagrał lepiej niż jego koledzy. Jednak Messi > Ronaldo. Faul Schoelsa na 'BASKŁECIE' (jakoś tak). Jak na moje z 5+ meczy dyskwalifikacji... ale nie mi to oceniać. Ogólnie wygrał zasłużenie, pozytywny football.
![]() |
#8836 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Cristiano udowodnił jaka z niego pizda, kiedy nie mógł się pogodzić z porażką i faulował łokciami zawodników Barcy ![]() CAMPEONES!
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 28-05-2009 o 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8837 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Wygrała wasza drużyna i już zaczynacie rzucać mięsem w Ronaldo. Sam meczu nie wygra. Starał się, ale jak Rooney był w ogóle nie widoczny, ten zasrany koreaniec mając piłkę nie wiedział co z nią zrobić i tracił no to z kim miał grać? MU dał dupy ale i tak jestem z nimi. W następnej kolejce Barca nei dojdzie do finału mogę się założyć + to że do finału w LW MU nie przegrał żadnego meczu, Barca przegrała 2.
UNITED!
![]() |
![]() |
#8838 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czego mam zazdrościć ? Żałosnej, porcelanowej drużyny ? Kapitana, który zachowuje się jeszcze gorzej niż Ronaldo w wieku 20 lat ? Odpal sobie redtuba, może znajdziesz tam Xaviego i zwal sobie przy nim kuca.
![]() |
#8839 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Strasznie się ciesze z tych trzech trofeów ![]() edit: od Xaviego to ty się odpierol. MVP. Ostatnio edytowany przez Fintex - 28-05-2009 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Barca wygrała zasłużenie, ale troche szkoda mi tych kibiców MU przyjechali kibicować a Manchester tak słabo grał. Podobno kibic MU w Nigerii przejechał ze wściekłości 3 kibiców Barcy, chyba tylko koledzy tych kibiców nie cieszą się z wygranej...
![]() |
![]() |
![]() |