![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi o to,że mamy kilka klas do wyboru i gramy nimi po świecie Avantii.
Klasy: ![]() Wojownik 3+ do Str Umiejętności : Szarża,Bojowy Zamach Spec. Um. : Ryk Bojowy,Zwiększenie Siły Ci Wojownicy pochodzą z zimnej Mrozy. Potrafią przetrwać najzimniejsze mrozy. Skrytobójca 4+ do Spd Umiejętności : Niewidzialność,Atak z Zaskoczenia Spec. Um. : Wsiąknięcie w Ziemię,Wysoki Skok Wyszkoleni w Lasenii są doskonałymi tropicielami. Jeden atak z zaskoczenia kończy się śmiercią. Ameryjski Wojownik 3+ do Str Umiejętności : Wir Miecza,Cienisty Rzut Spec. Um. : Niewidzialność,Teleport Ci wojownicy z Piastyni przetrwali suszę oraz burzę piaskową. Boski Gantor obdarzył ich niezwykłą wytrzymałością. Łucznik 2+ do Spd Umiejętności : Trująca Strzała,Deszcz Strzał Spec. Um. : Snajperski Strzał,Cichy Bieg Ci strzelcy z Lasenii potrafią strzelić w głowę z odległości 100m. Są szybcy i zabójczy. Pustynny Strażnik 2+ do Str 3+ do Int Umiejętności : Przywołanie Pustynnej Armii,Rzut Włócznią Spec. Um. : Trująca Włócznia,Daleki Skok Strażnicy samego Sułtana Ahmeda. Posiadają zaczarowane włócznie. Czarnoksiężnik 4+ do Int Umiejętności : Pocisk Śmierci,Armia Nieumarłych Spec. Um. : Zamiana Dusz,Przywołanie Antychrysta Magowie z Gromy są zwiastunami Demonów. Są potężni i niezwykle mądrzy. Mag 4+ do Int Umiejętności : Pocisk Świętości,Armia Aniołów Spec. Um. : Przemiana Ciał,Przywołanie Serafina Magowie z Lasenii. Przywołał ich sam Bóg. Zdobywca 5+ do Str Umiejętności : Magiczna Tarcza,Drugi Miecz Spec. Um. : Szał Bojowy,Zaczarowanie Miecza Samotni Zdobywcy posiadają największe skarby. Nikt ich nie widział na własne oczy. Mapa: ![]() Mroza - Kraina Lodu Wulkania - Kraina Ognia Piastynia - Kraina Piachu Groma - Kraina Gór Lasenia - Kraina Lasów Przykładowa oraz Moja Karta postaci: ![]() Dom Noradina: Ukryty tekst:
Noradin powędrował na polowanie. Szedł i szedł aż zobaczył 3 wściekłych wilków. Polowanie: Ukryty tekst:
Pierwszy miesiąc - Początek - 13 Czerwiec Pierwszy miesiąc - Koniec - 10 Lipiec Zasady Gry: 1, Wstawiamy Kartę Postaci. 2, Robimy swój domek. 3, Expimy,[Robimy lokację i wstawiamy potworki].Chodzimy do Tawerny itp. Proszę: Nie używać wulgarnych,rasistowskich,seksualnych nicków oraz treści. Nie offtopować. Nie pisać jeśli się : Nie pyta o grę,Nie zgłasza karty postaci,Nie uczestniczy w grze. Osoby grające: 1. Noradin 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Ostatnio edytowany przez Noradin - 13-06-2009 o 20:03. Powód: Poprawka K.P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Znamy wszystkie zasady, to można grać!
(to była ironia) nie ma tu żadnych zasad, wstawiłeś tylko wygląd postaci i mapę... Ostatnio edytowany przez Erverse - 13-06-2009 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom. Mam nadzieje że to będzie 1 mój udany temat
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() FAKE! Czytaj ze zrozumieniem.... Widziałeś kiedyś żeby fake nie miał nic z Tibii?
Bo ja np. nie.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2009
Lokacja: K-Koźle
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vx team
Świat: Luminera
Poziom: 115
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Postacie bardzo fajnie zrobione , ale temat to klapa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Mi to wyglada jak sala gimnastyczna xd
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() lepiej już zrób ots i zeedytuj silnik od tibi na takie graficzki i będzie a nie
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Następny... OTS. Tu się nie gada o takich rzeczach.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() IMHO o dupę roztrzaść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Grales kiedys w mudy? Tam nie ma nawet czastki pixela a i tak grywalnosc na poziomie. Po samej karcie postaci widze iz nie znasz sie na tego typu grach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ten dział. Fake'owcy rzadko tu się pojawiają... Wszelkie "gry" związane z fake'ami były zawsze w "naszym" dziale ;x
@edit: Aha, świat jest słabo rozpisany, outy kijowe, nie rozpisane co ma np. pustynny strażnik.
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 13-06-2009 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Qrcze. Zastanawiałem się nad tym jaki dział. Proszę o przesunięcie.
Kk. Zedytowałem i troszeczkę rozbudowałem. Podoba się?
Ostatnio edytowany przez Noradin - 13-06-2009 o 20:04. |
![]() |
![]() |