![]() |
#61 |
Guest
|
![]() Więc wstydzisz się Polski, ty zUy antypatryjoto?!
A żeby nie zostało uznane za spam - ściągnięte 40% i chyba wezmę sobie M-Geara żeby was wspomagać i sobie wesoło lamić, chociaż M jest zapewne niesamodzielny. Ale lubię uniwersalne profesje, nawet jeśli dość słabe. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Też zacząłem grać na Orionie, na razie 9 lvl B-Gear, z chęcią dojde do gildii ;p
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Słitaśny Krulik
|
![]() @Ptaku... Bananowy Korniszon
M-Gear potrafi buffować innych jak i siebie. Dodatkowo ma takie samo uzbrojenie jak I-gear czy b-gear. Może mniejsze statystyki, ale to i tak mało ważne na wyższych lvl'ach. @up Wbij ten 20 lvl i dopiero zacznij szukać. ![]() @Sphinx ANI RAZU nie widziałem takiego, jak i podobnego nicku. Polaczki pe el tam niedotarły i nie dotrą, za duże wymagania. @edit Ja nie tworzę gildii... Jestem w jednej, dosyć dobrej. @2edit Znam prognozę pogody w tej grze. ![]() Nad południem zachmurzenie będzie kurnaa umiarkowane. Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 13-06-2009 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Wziąłem tego co ma wszystko po równo, to chyba B jest
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 kreseczq. Jak się pobierze to biorę I-Gear. Nick Tibianin
Ps. Lepsze to czy DotA - All Stars?
Ostatnio edytowany przez Noradin - 13-06-2009 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Frequenter
|
![]() Dzięki zachętom Vasu~ gra właśnie mi się ściąga, zobaczymy co z tej gry będzie
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2009
Świat: Celesta
|
![]() Wyjebista gra
![]() ![]() ![]() Już 12lv hehe ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ruszka Lizak
Profesja: Paladin
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() już 18 lvl
![]() ![]() PS. ile macie kasy ?? ja 150 k ![]() PS2 gdzie expić 18 lvl ?? bo to troche denerwujące jak po 1-2 % leci exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Poczekam jeszcze i poobserwuję temat. Jak w ciągu kilku najbliższych dni wam się nie znudzi, to może zaryzykuję te 5h pobierania .
|
![]() |
![]() |