![]() |
#601 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Bo ludzie nie myślą i nie zauważają, że im więcej gejów, tym mniejsza konkurencja, a im więcej lesbijek tym mniej 'towaru' ; ]
@Albertus: Ja nie uważam, że należy wszystkich wypierdzielić, tylko pasożyty, więc tu już się nie zgadzamy. A pisać o tOBIE w ten sposób będę, bo ogólnie rzecz biorąc - głupiś. Wychylylybymy. Cytuj:
Cytuj:
@Miszczu: nie 'its sick', tylko 'it's sick' (it is), jeśli już chcesz się wozić z angielskim. 'Its' to zaimek dzierżawczy.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-06-2009 o 21:44. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() a jakiego jesteś wyznania? ja to nawet nie wiem co moja religia ma na ten temat do powiedzenia ;D nie doczytałem się tego w legendach słowiańskich.
@LASOOCH możesz przelecieć kolegę ;D ale ja się będę tobą brzydził tak jak twoim kolega -MOJE PRYWATNE ZDANIE- ;D Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-06-2009 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down: WYJDŹ. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-06-2009 o 22:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak ja bym się brzydził jakiś grzybów to bym je deptał ;D tak robię z żabami ; brzydzę się ich to je rozwalam siekiera. ;D UP. WYJDŹ ;D Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-06-2009 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Czemu lesbijki są tu łatwiejsze do zaakceptowania? To proste.
1. Większość z wypowiadających się tu to... napaleni nastolatkowie. Proste. Dosłownie i w przenośni, hah. ![]() 2. Dziewczyny od dawna dają sobie buziaka w policzek na powitanie. Mogą iść razem za rękę jako dobre przyjaciółki (hetero) i nie wygląda to dziwnie. Jak się przestraszą to bez problemu mogą się wtulić w kogoś obok (bez znaczenia płeć). Wiecie o co chodzi? @Albertus To przykre. Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 27-06-2009 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi gościu, ale od dziś zaczynam ciebie tępić. wiem że masz to w dupie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jaka to religia? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |||||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
UE - 500mln ludnosci - dane rok 2007/2008. Cala Europa liczona lacznie z Rosja - 712mln - dane 2008. Ameryka Polnocna - 524mln - dane 2007. Japonia - 127mln - dane 2007. Lacznie daje to 2.3mld ludzi. Zakladajac, ze dane moga byc niedokladne/niedoprecyzowane - niech bedzie 2.5mld/2.7mld. Według szacunków z 1 stycznia 2009, Ziemię zamieszkuje ok. 6 750 820 000 ludz Wymienione obszary nijak nie daja 3/4 populacji ludnosci. Cytuj:
Co do reszty - dane zaczerpniete z zeszlotygodniowego tygodnika Angora, ktory umiescil artykul na ten temat przedrukowany z jednego z wydan dziennika "Polska. The Times". Ot, inna informacja : Ukryty tekst:
Co nie zmienia faktu, ze zjednoczona Europa rosnie w sile z predkoscia 0.8%PKB w tamtym roku, a -4% w tym (dane zaczerpniete ze strony, ktora podales) - jesli by porownywac z mniej socjalnymi regionami swiata, ktore gwarantuja wieksza swobode rozwoju gospodarki, to Europa jest jak normalny polski pociag PKP 2 klasy a francuskie TGV. Cytuj:
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 27-06-2009 o 23:04. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Proszę cię, nie używaj tekstów typu: "w rl bałbyś się podejść". Nie znasz mnie, może jestem o wiele silniejszy od ciebie, nigdy nie masz pewności. Nie widzę powodu, żeby mieć do ciebie chociaż najmniejszy szacunek, skoro w każdej chwili możemy się kiedyś nieświadomie spotkać, a ty "obijesz mi pysk". Twoje teksty i "ideologie" tylko potwierdzają, że jesteś żałosnym ignorantem. Mam nadzieję, że jak dorośniesz to zmądrzejesz (o ile to jeszcze możliwe), bo jeśli ludzi takich jak ty jest więcej, to biada Polsce i ogólnie światu... @Ashlon - przeczytaj jego posty (nie tylko w tym temacie) a zrozumiesz, że tępienie takich jak on nijak ma się do braku tolerancji ^^ Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 27-06-2009 o 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czy wy w każdym fajnym temacie musicie taki denny flame prowadzić? -.- To samo w temacie o Ultrasach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
|
![]() zawsze jest tak ze jakis Hooligan , Ultras czy Nacjonalista powie swoje zdanie i odrazu 10 "tolerancyjnych" ludzi go jedzie. zamiast powiedziec swoje zdanie i cu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ultras? A co ktoś ma przeciwko Ultrasom? Ostatnio edytowany przez Gonzo - 27-06-2009 o 23:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie Hooligan a chuligan, niepotrzebnie używasz wielkiej litery. Taki z Ciebie nacjonalista jak z koziej dupy trąbka. Gdybym zapytał się Ciebie o Dmowskiego, jego jakąkolwiek myśl polityczną, podejrzewam, że poległbyś. Tworzysz stereotyp nacjonalisty-debila, który zamawia ciągle pięć piw (i pięć, i piw), uwielbia obić pysk sobie i innym a jego argumentami są pięści. Tylko błagam, nie mów mi, że jesteś jeszcze skinheadem. A raczej boneheadem, ale kto by to rozróżniał. Cytuj:
@down: Tak, tak. Bo to tak ciężko wklepać w google pytanie. Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 28-06-2009 o 00:07. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Cytrynowy sorbet /Gonzo Biblia: Księga Rodzaju, rozdz. 19,1-29 Sodoma i Gomora ,mieszkańcy Sodomy byli w związkach homoseksualnych ,co było jednym z przyczyn kary jaka na nich później spadła. Księga Kapłańska 18,22 i 20,13 2 wersy ,,Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość oraz Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Chcialbym przypomniec, ze temat dotyczy tolerancji oraz ogolnej sytuacji wynikajacej z takiej w Europie, do rozmow o kibicach jest osobny temat.
![]() |
#618 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() A czy myślenie do dzisiaj się nie zmieniło? Czy to aby człowiek nie zawinił?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1. nie wierzę w żadnego boga 2. biblia to skarbnica przenośni, bądź co bądź, pisana przez LUDZI. Cytuj:
[ironia]Niech bóg sobie przyjdzie i mnie ukarze, byle po dzisiejszym nocnym spotkanku w hotelu :>[/ironia] |
||
![]() |
![]() |