|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 08 2008
Lokacja: tarnobrzeg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: B***O
Świat: kyra
Poziom: 62
Skille: 81/79
Poziom mag.: 45
|
![]() witam mam 33 lvl sorciem 38 mlvl mam (PACC) do wydania 200k na pg i nie do konca wiem na co je zainwestowac.Moze na blokera lub na siohera okolo ile sie im placi i gdzie mam z nim expic
![]() Ostatnio edytowany przez jansar14 - 03-07-2009 o 18:52. Powód: zle zem napisal pozdro ;p |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() wez sobie czlowieku zrób jakiś konkretny lvl expiąc samemu, expienie z blockerem na 33 kompletnie nie ma sensu
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Imię: Dabek the Fighter
Świat: Candia
|
![]() najlepiej wez na blokera jakiegos ms/ed 100+ (poniewaz najtaniej wychodzi u niego leczenie) kup pare bp gfb/avalanche i idzcie na tomby za tp, luruje kilka potworkow naraz a ty pizgasz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Cytuj:
@topic: Narazie tomby z run i spelli obszarowych z blokerem (lurujcie po kilka), pozniej moze worker golemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Przenichero
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 95
Skille: 80
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Juz lepiej wydaj tą kase na manasy i idz sobie na necro na drefie/ancient scaraby nabij 45 lvl i mozesz robic pg z Sd na frostach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja pierdziele.. troche kreatywności ludzie, sami sobie wymyślajcie gdzie macie expić a nie trujcie innym..
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawda jest taka "znawco" że z blokerem dopiero zaczyna się opłacać expić od levela 45, naprzykład bicie z sd dragon lordów na poi
waste jest masakryczne zwykle ale exp równiez masakryczny. nie odzywaj się najlepiej wcale
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Carlin, na poludnie od Svargrond Orientacja: heteroseksualna
Imię: Lech Roch Pawlakk
Profesja: Knight
Gildia: szukam!!
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: 40/38
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
on sie zna , to ty sie nie znasz expic mozna z blokerem juz od 8 lvl ja z ziomem 29 lev (ja 17) chodzimy se po ork forescie i walimy orki i inne vyverny, expo leci jak szolene - w 2 dni zrobilem 3 lev'y pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Puławy
Imię: Wambas
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 55
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Zanim wbij ten 45lvl to trochę kasy straci, a z blokerem będzie miał szybszy exp z podobnym waste... Wiem, bo sam się bawię w takiego blokera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
@topic: Na dobrą sprawę mógłbyś jeszcze bić do 45lvl zanim zaczniesz grę z blokerem. Póki co strasznie długo biłbyś silniejsze moby. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
|
![]() kurw*
nie mowcie ze z blokerem sie nie oplaca i ze blokera od 45 bo ma sd........ jak by od 45 jechal z blokerem na sd to ta kasa byla by only do 50-55 lvla....... jak masz blokera zaufanego z rl/gildia etc. to bierz go juz na tomby jak nie to nie wynajmuj zadnego tylko bierz kupe manasow i lec na alchemist quarter w yalahar z mutated ratami, jak beda 2 to nie bij. jak uda wbic ci sie w kolejke w magician quarter to wyciagniesz tam solo 70k/h, a jak juz bedziesz bic hero to nawet 90, moze wiecej, ale bicie hero magiem przed 60 to wielkie waste, schodzi ok 500 many na kazdego. no i jeszcze 2 sposoby. wbijasz 35, idziesz na vengoth na haunted treeling(jak cos pomylilem to sorry) cisniesz je na utana vid, baaaardzo dobry exp i ta ostatnia to cyclopy w mistrock, nie zaduzo bo 45k/h ale jak na twoj lvl to sporo ;] mam nadzieje ze pomoglem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
@topic nabij 38 lvl a potem leć na worker golemy i bij je z vis hura |