|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]()
|
![]() |
#522 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2009
|
![]() no zawiodłem się na tobie...
zdjęcia 18+ na forum ![]() PS jak chcesz moge Ci pomoć pisać posty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Świat: Guardia Poziom: 167 Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz ![]() ![]() #topic ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz Nie Moge Sie Doczekac Next Sskow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 08-07-2009 o 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAAAAAAAAAAAAAAAK FEZ GOGOGOGOGOGOGOGO 239248024904820
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2009
Imię: Vecrius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 317
Poziom mag.: 92
|
![]() Cytuj:
Dobrze ziooom, ze ty jestes z pvp to jest raz, dwa dobrze (nie botowales, bo nie umiesz ;/ ), ze masz skilla na pvp itp etc ALE TO JEST GUARDIA OTS, TU TWOJE ZDANIE SIE NIE LICZY. Teraz mozesz isc do mamy i poplakac jej do fartuszka czyyy cooos. Jak dla ciebie 180lvl to hlvl, GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 60 PALLADYN, TO JEST COOOOOOOOOOOOOOS ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Hyoga - 08-07-2009 o 09:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
|
![]() nabijasz sobie posty?
#topic SPORO TU SSKOW OD MOJEJ OSTATNIEJ WIZYTY
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Kun Gustaw
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dashers
Świat: Olympa
Poziom: 9
|
![]() dziś specialnie wstałem o godzinie 8 , zeby zobaczyc twoje kapitalne ss'y<na mysle o ssach fezza nie moge spac> ,lecz bylem bardzo smutny kiedy ich nie bylo !!!1 PROSZE CIE FEZZIK ZAPODAJ JAKIES SSY NAJLEPIEJ Z AKCJI I OCZYWISCIE JAKIEGOS EDVA JAK TO TY ROBISZ W BARDZO DOBRYM STYLY
TEMACIK 10 / 10 !!! SUPERRRRRRRRRRRRR POZDRAWIAM CIE FEZZIK , NAPISZ NA TIBII MOZE SKOCZYMY NA JAKIEGOS HUNTA ( JA BLOCZE) |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
to że znaczy że macie większe lvl'e nie znaczy że musicie po nim jeździć. Dobra nie expi efektywnie. To mu pokaż jak ma expić efektywnie według ciebie. Jest Low. Ok. Ty też nim kiedyś byłeś. A ty teraz jesteś high i się zachowujesz jak ultra super master bo mam większy lvl to moge ponabijać się z mniejszych bo to nooby. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() #up
spojrz w swoj profil jesli masz jakies watpliwosci ![]() jak juz wczesniej napisalem - low broni low'a - hajt hajta. piona
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 08-07-2009 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Dajcie spokoj, olejcie go cieplym moczem. Nie widzicie, ze koles i jego koledzy chca byc fajni? Wiesz Maxiu, gowno nas obchodzi co sie dzieje na Guardii, gowno nas obchodzi twoj lvl, twoj skill, twoje zycie. Low byles i bedziesz, bo takie zachowanie jak twoje nie przysluguje "high" : E
a teraz "Wy*******a. do swojego pro temaciku." |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj mam natchnienie do postów
![]() @Fezzo O f morte ! wyczyśćueś beesa ! N0 t0 gołgou poj !!!!!!!!!!!!! Daż radęęęę ! <german.kogz> Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś starałem się pisać po twojemu ;> Jesteś moim idolem, wiesz ? ;*
Expiąc na AC... 04:39 Xosso [24]: gz allegro 04:39 Neoth [95]: ej kurwa zamknij ryj 04:40 Neoth [95]: ja nieexpieee 04:40 Xosso [24]: a co robisz? 04:40 Neoth [95]: soula odnawiam 10latku 04:40 Xosso [24]: hahahahahahahahaha ![]() 04:41 Neoth [95]: 24 lvl kozak uhsushus 04:41 Xosso [24]: Amazon :60 exp points Valkirie: 85 exp points a ty masz 95 lvl... 04:41 Xosso [24]: ile za postac dales? 04:41 Neoth [95]: ignore brudasie -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez Deyh - 30-03-2011 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up
nie bronimy go. Powiedziałem żeby go maxim nie wyzywał, przyjebał się do mojego lvla. Nie możesz zrozumieć tego że to że masz większy lvl nie znaczy że jesteś fajniejszy ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też nie mam zamiaru bronić Fezza, bo ani go nieznam, ani specjalnie jego screeny mnie nie rajcują, poprostu widząc jaki mu syf robicie w temacie żal mi się was robi. Jak jesteście tacy high to gogo robić "kare" na hydrach czy dragach <lol>.
Cytuj:
Dla was moge być 12 letnim przydupasem Fezza, ale dla mnie to wy jesteście 12 letnimi dzieciakami z non-pvp usiłującymi na siłę wyleczyć się z kompleksów nooba i spamującymi w temacie BOGU DUCHA WINNEGO 60 paladyna. Poprostu płakać w mamusi fartuszek... @down Tak, ekspil bym na gulach w gostlandzie : ) Ostatnio edytowany przez Argen - 08-07-2009 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |