Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-07-2009, 14:27   #1241
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
jakas partia(?) w holandii chce zalegalizowac pedofilie.
zoofilie tez moga chciec zalegalizowac, bo maja do chcenia konstytucyjne prawo, co nie zmienia faktu, ze nigdy sie im to nie uda.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2009, 14:50   #1242
Wielkimanitu
Zbanowany

Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
Wpisy bloga: 25

Domyślny

Cytuj:
To bylo dosc wolne porownanie, ale na pewno obydwa zjawiska są ZBOCZENIEM. I mozna powiedziec, ze jesli dziecko "chce" to obydwa zjawiska sa niemal takie same, ba pedofilia czasem jest blizsza hetero. Troche ciezko mi mowic o tym, gdyz powoduje grymas na twarzy xd. Raczej mowie tu o takiej pedofilii gdy dziecko ma juz wyksztalcone organy plciowe i jest w pelni swiadome. Co do pedofilii dajmy na tym z 2, 5 latkiem to powinna byc karana dozywociem. Wszystko zalezy tez od kultur, w islamie/hinduizmie? malzenstwa z 10latkami sa codziennoscia, niedawno czytalem o rekordziscie, ktory sie ozenil z 7 latka - nie potrafie sobie tego jakos wyobrazic. Troche sie rozpisalem o pierdolach, ale generalnie po prostu obydwa sa zboczeniem na tle seksualnym i za takie powinny byc traktowane, a teraz homoseksualista jest traktowany jak swieta krowa, nie mozna zlego slowa w jego kierunku powiedziec, bo zaraz ci wytknie ze jestes CHORYM homofobem.
Zgadzam się. Co prawda karanie pedofilów dożywociem jest absurdem (przecież to nie morderstwo, ludzie...), ale i tak obniżyłbym wiek prawnego dopuszczenia do stosunków seksualnych do jakichś 13 lat. Mówię tu o faktycznej pedofilii (czyli seksie z np. pięciolatkiem), a nie o bezsensownej, prawnej definicji pedofilii, którą jest klepnięcie po dupie czternastolatki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
zoofilie tez moga chciec zalegalizowac, bo maja do chcenia konstytucyjne prawo, co nie zmienia faktu, ze nigdy sie im to nie uda.
Vil ma jakieś wtyki w Rządzie Światowym, że wie, co przejdzie, a co nie?
Wielkimanitu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 14:54   #1243
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Zgadzam się. Co prawda karanie pedofilów dożywociem jest absurdem (przecież to nie morderstwo, ludzie...), ale i tak obniżyłbym wiek prawnego dopuszczenia do stosunków seksualnych do jakichś 13 lat. Mówię tu o faktycznej pedofilii (czyli seksie z np. pięciolatkiem), a nie o bezsensownej, prawnej definicji pedofilii, którą jest klepnięcie po dupie czternastolatki.
Jeśli masz 18 lat i klepniesz 15-tkę, moim zdaniem jest to akceptowalne i w sumie normalne (chociaż ja tam nie biegam po ulicy i nie klepię po d*pie co drugiej 15-tki). Ale w chwili, gdy 50-latek zacznie się podwalać do 13-tki, coś będzie nie tak.
stary 14-07-2009, 15:08   #1244
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

Zmieniam zdanie, mogą sobie być, ale wy*******ać z adopcją dzieci i małżeństwami, zaburzają równowagę świata.
stary 14-07-2009, 15:20   #1245
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal Pokaż post
Zmieniam zdanie, mogą sobie być, ale wy*******ać z adopcją dzieci i małżeństwami, zaburzają równowagę świata.
Równowagi świata raczej nic nie może zaburzyć, oprócz wielkiego meteoru <3
stary 14-07-2009, 15:24   #1246
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Twoje argumenty są tak trafne, że aż nie chce mi się rzeczowo odpowiedzieć xd
stary 14-07-2009, 15:31   #1247
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Zaburzają, bo przez tych zjebów, jest ograniczonych ruch podczas parad, obciążają sieć piszą maile do rządu o przeforsowaniu ustawy o małżeństwach, roznoszą HiV i ogólnie jebią stolcem.
Podstawy do nazywania homo zjebami? To po pierwsze.
Po drugie, jako, że jesteś od niedawna w tym temacie, to ci przypomnę, co pisaliśmy wcześniej: Zgadzamy się, że te parady, które teraz są urządzane, to porażka. Żadnego przesłania, tylko obnażanie się. Problem jest w podejściu do tego, a nie celu tych parad. Co do małżeństw - hmm... Sam jestem gejem, ale jakoś nie marzę o ślubie, nie wiem... Może mi się to zmieni, ale póki co nie rozumiem tego. Chcą, żeby było, tak to nazwę.

HIV nie roznoszą tylko homo. Mówi się, że homo większą szansę na hiv mają (nie wiem czemu, jakby ktoś mógł to niech wytłumaczy, bo naprawdę ciekaw jestem). Ale hetero Hiv też roznoszą. Jebią stolcem - pozostawię bez komentarza, wynoś się stąd, bo nie dorosłeś jeszcze do poważniej dyskusji. To już nawet Albertus ma wyższy poziom od ciebie (O Boże...).

Exodus - nadal nie odpowiedziałeś na pytania :>

@down: Sam nie wiem >.> Zobaczymy co ten mądrala odpisze, i wtedy ocenię.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 15:37.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:36   #1248
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
. To już nawet Albertus ma wyższy poziom od ciebie (O Boże...).
Wybacz że zapytam, ale czy to jest w ogóle możliwe?
Lotress jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:36   #1249
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Zaburzają, bo przez tych zjebów, jest ograniczonych ruch podczas parad, obciążają sieć piszą maile do rządu o przeforsowaniu ustawy o małżeństwach, roznoszą HiV i ogólnie jebią stolcem.
masz rację, obciążanie sieci mailami zaburza równowagę świata

@up
widocznie jest;>
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:39   #1250
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:

HIV nie roznoszą tylko homo. Mówi się, że homo większą szansę na hiv mają (nie wiem czemu, jakby ktoś mógł to niech wytłumaczy, bo naprawdę ciekaw jestem). Ale hetero Hiv też roznoszą.

wypisz mi je dokladnie, bo nie wiem o co ci chodzi

Co do HIV, chyba chodzi o to ze para hetero zabezpiecza sie glownie przed ciaza, natomiast para homoseksualistow nie ma takich obaw, wiec chyba czesciej uprawia seks bez zabepzieczen. Procentowo o wiele wiecej homoseksualistow jest zarazonych niz hetero, mowie o "naszym" swiecie pomijajac afryke, bo tam co 2gi ma hiv xd

Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 15:45.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:41   #1251
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jedno pytanie: co byście czuli, jakby wasze dziecko miało "bliższy kontakt" z pedofilem (twierdziłoby, że nie miało nic przeciwko, a tego pana bardzo lubi), a co, gdyby wasz syn oznajmił, że jest gejem i już miał stosunek seksualny z jakimś gościem, którego szczerze kocha. Hm?
A proszę cię bardzo.
stary 14-07-2009, 15:45   #1252
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Mówi się, że homo większą szansę na hiv mają (nie wiem czemu, jakby ktoś mógł to niech wytłumaczy, bo naprawdę ciekaw jestem)
Homo mają większą szansę na zarażenie się hiv, ponieważ anal bez zabezpieczeń to (poza kontaktem z krwią zarażonego) najłatwiejsza droga do zakażenia. Zresztą hiv rozprzestrzenia się szybciej wśród homo niż hetero, bo jest ich mniej na danym terenie, dlatego trudniej człowiekowi o homoseksualnej orientacji znaleźć osobnika do stosunku, są też zdesperowani zboczeńcy którzy robią to z każdym nie zwracając uwagi na nic XD Takie jest moje zdanie Aha, anal bez gumy jest niezbyt podniecający, chyba że ktoś jest zwolennikiem maczania parówy w pełnych bakterii ekstrementach <3

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 14-07-2009 o 15:46.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:48   #1253
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Dumny

Cytuj:
Podstawy do nazywania homo zjebami? To po pierwsze.
Po drugie, jako, że jesteś od niedawna w tym temacie, to ci przypomnę, co pisaliśmy wcześniej: Zgadzamy się, że te parady, które teraz są urządzane, to porażka. Żadnego przesłania, tylko obnażanie się. Problem jest w podejściu do tego, a nie celu tych parad. Co do małżeństw - hmm... Sam jestem gejem, ale jakoś nie marzę o ślubie, nie wiem... Może mi się to zmieni, ale póki co nie rozumiem tego. Chcą, żeby było, tak to nazwę.

HIV nie roznoszą tylko homo. Mówi się, że homo większą szansę na hiv mają (nie wiem czemu, jakby ktoś mógł to niech wytłumaczy, bo naprawdę ciekaw jestem). Ale hetero Hiv też roznoszą. Jebią stolcem - pozostawię bez komentarza, wynoś się stąd, bo nie dorosłeś jeszcze do poważniej dyskusji. To już nawet Albertus ma wyższy poziom od ciebie (O Boże...).

@down: Sam nie wiem >.> Zobaczymy co ten mądrala odpisze, i wtedy ocenię.
Chcesz wiedzieć, wirus HiV jak wiadomo jest bardzo mały mniejszy niż mikroprzerwy w prezerwatywie, więc spokojnie może przeniknąć, do ciała innego osobnika przy kontakcie bezpośrednim jakim jest stosunek. Geje mają większą szanse na zarażenie się gdyż jadą się w dupe, w której nabłonek jest o wiele cieńszy niż w ścianie pochwy kobiety. Dlatego geje częściej zarażają się HiV niż przeciętny heteroseksualny człowiek. A teraz pointa. Najlepsze jest to że geje często używają środka plemnikobójczego (wtf ???) który nie wiem po co jest im potrzebny, a ten środek zwiększa przepuszczalność prezerwatywy i nabłonka. Tam Dam.
stary 14-07-2009, 15:51   #1254
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Jedno pytanie: co byście czuli, jakby wasze dziecko miało "bliższy kontakt" z pedofilem (twierdziłoby, że nie miało nic przeciwko, a tego pana bardzo lubi),
Poszedł i udusił tego bydlaka gołymi rękami, za to że wykorzystał naiwność i głupotę dziecka.

Cytuj:
a co, gdyby wasz syn oznajmił, że jest gejem i już miał stosunek seksualny z jakimś gościem, którego szczerze kocha. Hm?
Tutaj nie mam pojęcia, jednak jako człowiek tolerancyjny, uważający że każdy ma prawo do szczęścia, najprawdopodobniej bym to zaakceptował.
Lotress jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:51   #1255
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Chcesz wiedzieć, wirus HiV jak wiadomo jest bardzo mały mniejszy niż mikroprzerwy w prezerwatywie, więc spokojnie może przeniknąć, do ciała innego osobnika przy kontakcie bezpośrednim jakim jest stosunek. Geje mają większą szanse na zarażenie się gdyż jadą się w dupe, w której nabłonek jest o wiele cieńszy niż w ścianie pochwy kobiety. Dlatego geje częściej zarażają się HiV niż przeciętny heteroseksualny człowiek. A teraz pointa. Najlepsze jest to że geje często używają środka plemnikobójczego (wtf ???) który nie wiem po co jest im potrzebny, a ten środek zwiększa przepuszczalność prezerwatywy i nabłonka. Tam Dam.
Skuteczność ochrony przed wirusem hiv podczas użycia prezerwatywy waha się pomiędzy 80-95%, więc chyba tak "spokojnie" nie przeniknie. Skąd Ty możesz wiedzieć, czego często używają geje? xd

@down

Hihihihi Sorbet jest pasywnyyy XD

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 14-07-2009 o 15:57.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 15:56   #1256
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Ymm... Co jak co, ale ja bez prezerwatywy to nie dam sobie "w kasze dmuchać" (taki żarcik meheheh). Nie chcę żeby w dupie mi się kisiel zrobił -______-

te zboki o których wspomniałeś sphinx to też nieźli, idą w krzaki z jednym, wychodzą, i namawiają innego -_____- rozumiem, przyjemność przyjemnością ale bez przesady :\ takie coś nawet mnie obrzydza.

@Lotres: i taka odpowiedź wskazuje właśnie na to, że porównywanie pedofilii do homoseksualizmu to chyba jakiś żart.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 15:58.
stary 14-07-2009, 16:04   #1257
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Skuteczność ochrony przed wirusem hiv podczas użycia prezerwatywy waha się pomiędzy 80-95%, więc chyba tak "spokojnie" nie przeniknie. Skąd Ty możesz wiedzieć, czego często używają geje? xd
moze sam nim jest

Co do tego pytania:
No co do pedofila, na pewno bym cos temu panu zrobil nie wiem jak, ale chyba raczej prawnie bo by dluzej cierpial

Co do syna geja, na pewno bym sie na nim zawiodl, staralbym sie go wyleczyc, gdyby sie nie udalo to pewnie po czasie bym to zakceptowal, chociaz raczej bym juz na niego inaczej patrzyl

btw. te rozmowy o kisielach moze prowadzcie na PW?

Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 16:05.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 16:07   #1258
Martka
Music addict

Martka's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.

Martka ma numer GG 8189306 Send a message via Skype™ to Martka
Domyślny

Cytuj:
Co do syna geja, na pewno bym sie na nim zawiodl, staralbym sie go wyleczyc, gdyby sie nie udalo to pewnie po czasie bym to zakceptowal, chociaz raczej bym juz na niego inaczej patrzyl
Hm, leczenie czegoś, co nawet chorobą nie jest, w dodatku bez zgody osoby, która temu leczeniu miałaby zostać poddana, musi być ciekawe.
stary 14-07-2009, 16:08   #1259
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
No, ale jak mogę się z tego "wyleczyć"? W końcu skoro jestem Żydem, to coś ze mną nie tak. Zdiagnozuj więc, co konkretnie i jak mogę się tego pozbyć?
o to pytanie chodzilo?

możesz zrobić 2 rzeczy , wyjechać z Polski do swego kraju albo zakupić sznurek , jeżeli chcesz coś z tym zrobić.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Jeśli masz 18 lat i klepniesz 15-tkę, moim zdaniem jest to akceptowalne i w sumie normalne (chociaż ja tam nie biegam po ulicy i nie klepię po d*pie co drugiej 15-tki). Ale w chwili, gdy 50-latek zacznie się podwalać do 13-tki, coś będzie nie tak.
zgadzam sie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
szczerze to pedofilia jest gorsza od morderstwa... Tak taki ktos umiera i tyle , a tak meczy sie z tym do konca zycia. Pedofilia to powinno byc dorzywocie z torturami (powiedzmy 2/3 razy w tygodniu po 30/40 minut tortur) , to by im dalo do myslenia ;D i zalezy co nazywac pedofilia , bo tak jak lasooch napisal 18 latek z 15 latka to normalne , wiec mozna by zrobic paragraf ze 15-18 latki moga maksymalnie z 5 lat starszym partnerem/partnerka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 14-07-2009 o 16:12.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 16:10   #1260
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post

możesz zrobić 2 rzeczy , wyjechać z Polski do swego kraju albo zakupić sznurek , jeżeli chcesz coś z tym zrobić.
Albo mieć wyje**ne na plebs pokroju Albertusa

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania