|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
|
tak bardzo bardzo nie chciałem spamować, no ale ;P
no więc, nadchodzą wakacje, czas imprez i posiadówek, czas zaopatrzyć się we własną fajeczkę. I teraz tak, znam juz trochę firm, poczytałem, pooglądałem. Ale wolę spytać jeszcze. Więc, poszukuję sziszki, nie koniecznie 'kieszonkowej', może być spokojnie to 60cm, a nawet byłoby wskazane. Bardzo chciałbym 2 wężową, ale powiedzcie mi jak to jest... Czy dym jest wtedy słabszy? Każdy mówi, że takie są mniej szczelne.. Po prostu wszystko o 2 wężowych. Najlepiej firmy, ceny, może zdjęcia lub linki. Byłbym bardzo wdzięczny. Aha, no cóż, budżet mój przekraczać 150zł nie będzie : ) W końcu czymś ten dym trzeba przepijać. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
|
nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale jesli chcialbys naprawde wlasna szisze to mozna lajtowo zmontowac taka.
bierzesz butelke po dr.vitt (dzban) wsadzasz do niej metalowa rurke i kawalek zwyklego weza ogrodowego, calosc uszczelniasz silikonem i masz zajebista sziszke ;p jedyne co to trzeba dokupic cybuch, bo nie wpadlem na pomysl jak go zrobic. co do sziszy dwuwezowej to dym jest taki sam, ale nie da rady palic naraz z 2 wezykow, trzeba zatykac jeden, gdy ktos pali z drugiego :-) Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
|
Toż to prawie bongos xd My ze znajomymi do duzej biutelki wpuściliśmy kawałek rurki a z boku przykleiliśmy ustnik. Klejem z pistolecik więc się trzymało dobrze
Na górze mały cybuch.. No cóż, sziszka to nie miała być, ale i duzy można było włożyć.. ^^'
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
|
|
|
|
#4 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
A po co robic fajke wodna z butelki i weza ogrodowego, jak tani, fabryczny model mozna kupic za ~~30-50zl?
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
|
zeby nie wydawac 30-50zl na tani fabryczny model? :-)
btw nie mialem nigdy lepszego dymu niz z tej macgyverowskiej sziszy wiec nie wiem po co przeplacac ;p Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
|
|
|