|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Reacon of Berylia
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40/30
|
![]() Siema.
Mam knighta 47lvl (46lvl i 3% do 47), skille 65/63 świat PVP. Miałem hacka ![]() Skillować czy zarabiać? Skillować - gdzie, do jakich skilli i mile widziana mapka ![]() Zarabiać - gdzie i też mile widziana mapka i kasa ma być porządna, bez używania potów, bo nie mam kasy. Możecie też dawać własne propozycje. Proszę o konkretne i dobre propozycje. Za każdą sugestie dziękuje. ![]() Mam też 12lvl palka, skille 48/38, świat PVP. Opłacalniej było by grać palem czy knightem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
|
![]() lol noob omg, jak chcesz zarabiac z takimi skillami ? no comment
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2009
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jedras Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 18
Skille: 48/32
Poziom mag.: 5
|
![]() Po pierwsze: graj knightem bo masz już wysoki lvl.
Po drugie: rzeczywiście podskilluj bo kiepskie masz umiejętności. Po trzecie: zarabiaj na potworkach, które dają dużo kasy ale cie tak nie leją (masz PACC?).
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2009
Lokacja: Białystok
Imię: Ciocia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Raz Dwa Trzy
|
![]() palkiem wbicie 40 lvl to kwestia 2 tygodni <ofc jeszcze skille 70 trzeba zrobic>
Seereek aka Leeawe ----->http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=225194 15:06 Gengla [35]: czemu nie dziala komenda !pacc ?? przeciez mam 1 cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2008
Profesja: Druid
Gildia: Brak
Świat: Aldora
Poziom: LOW
Skille: 22/22
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Skille! Skille! Skille! Najlepiej do 75/75 ale jak ci się nie chce to możesz do 70/70 tylko efekty będą słabsze. Z tymi skillami które podałeś na tym lvlu nie zdziałasz za dużo. Pozostaje kwestia eq. Więc albo robisz dłuuugo loota, pożyczasz hajs od kumpli albo po prostu kupujesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2009
Świat: Harmonia
Poziom: 31
Skille: 59/35
Poziom mag.: 8
|
![]() 1. Najpierw skille jak panowie wyżej radzili 70/70 minimalnie
2. Kase możesz zarobić np. dark cathedral -1 (chyba że się zmieniło i jest do dupy) lub Zrobić quest na zabicie 5k minosów i w ten sposób zdobcie nose ringa którego można nieźle opylić 3. Można kupić kase na allegro i iśc expić z dobrymi skillami oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2009
Lokacja: Poznań
Imię: Reacon of Berylia
Poziom: 11
Skille: 40/30
|
![]() Ok dzieki wielkie za pomoc
![]() Ostatnio edytowany przez Reacon - 02-08-2009 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Świat: Nerana
|
![]() Skiluj, mapy nikt nie poda bo każdy chce zachować miejscówke dla siebie. Kasa wpadnie wraz z levelem więc doskiluj sobie do 80/80 jak masz czas i chęci to 85 i zacznij expić i o kase się nie martw uwierz że sama zacznie wpadać.
|
![]() |
![]() |