|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
wiem ze mnie nazwiecie noobem
ale prosze powiedzcie mi ile przypada gold coins na platinum a ile platinum na kristal ?jeszcze jedno mam 8 lvl skille 36/31 ale mam slab± zbroje i miecz powiedzcie mi co mam zrobic zeby szybko zarobic na nowy sprzet Ostatnio edytowany przez W³odzimierz - 15-02-2005 o 15:06. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
U¿ytkownik Forum
Data do³±czenia: 16 12 2004
Lokacja: Przemy¶l
Stan: Na emeryturze
Imiê: Wofanath
Profesja: Knight
Poziom: 61
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
100gp = 1 platinium coins
100 platinium coins = 1 crystal coins Jak chcesz szybko zarobic to zrób UH makera. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
eX Moderator
Data do³±czenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
|
Cytuj:
P.S. I na przysz³o¶c nie zak³adaj 2 takich samych tematów.
2. Moderator nie myli siê - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obra¿a innych - moderator dobitnie zwraca uwagê 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - mo¿esz mieæ gorszego. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
|
W³odziu proponuje Ci przeszukaæ forum a potem zak³adaæ nowy temat .... ale je¶li ju¿ za³o¿y³e¶ to polecam Ci Folde 1,2 pietro (nie na slimy) we¼ ze sob± parcel, zbieraj loot - a potem tylko wy¶lij
1h to masz jakies 1.2k .... 1k z lootu i jakies 300gp z kasy . Lecz jest jeden minus na foldzie mo¿esz spotkaæ do¶æ czêsto PK, lub jakiego¶ n00ba który ukradnie CI loot ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
U¿ytkownik forum
Data do³±czenia: 16 02 2005
Lokacja: Rybnik
|
100gp=1platinum
100 platinum=1 kristal Co do tego noobem Ciê nie nazwê bo to oczywiste. Najlepjej iæ na trolle jak ci sie kasa uzbiera to popatrz gdzie kupisz longsword scale armor seel shield chain legs. Jagbys co¶ chcia³ to jestem do twojej dyspozycjy masz pytanie wystaw tutaj i maila mi po¶lij jak bede zna³ odpowiec to odpowiem a na tibi tak samo muj nik to : Knight Nirvana Org. Jestem ![]() |
|
|
|