![]() |
#3741 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ja mialem taka sytuacje ze siedze ze znajomymi na jakiejs imprezie pijemy pijemy(nikt juz nie gra w tibie z towarzystwa) i tam jakos wyszlo ze opowiadalismy sobie pojebane sny haha taki mati opowiada ze siedzi z dziewczyna na dzialce gra wstepna nagle wyskoczyl GS i sie obudzil hahaha jakos tak wyszlo ze zaczelismy gadac kto jaki lvl mial itd i wyszlo ze typa ktory byl z nami poznalem kilka miesiecy wczesniej w tibii xdd(kubek z lecznej moze kafes znasz ![]() --- ELaro dodał 1 minut i 30 sekund później --- Cytuj:
nawet bardzo duzy ; )) Ostatnio edytowany przez ELaro - 19-08-2009 o 13:00. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() mnie sie zdaje ze ten kubek mnie kiedys na piwo zapraszal, ale to na jakims nub charze siedzialem. wystarczylo mu do szczescia ze ja to okolice lublina xd
nje skorzystalem z zapr.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() no lublin prawie jak ny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Cytuj:
![]() Sa spawny gdzie moge isc sie z assassinkami pobawic i mam na +, sa spawny gdzie moge isc w team na + i mam fun, palek sie wlasnie rozkreca kolo 110. np teraz sobie expie z gosciem tez rp 100 lvl na quarach w yalahar, wyciagamy na + z 70k na leb na 3h, mamy zabawe wiec na palka nie narzekam. Jakbym chcial wymiatac na warach itp bym zrobil msa albo ed, ale gram palem bo mam fun ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3745 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie padniesz jak sie postarasz, zwroci ci sie jak sie postarasz .. :> podczas expa magiem jest lepiej. Potwory padaja 2x szybciej, daje to wiecej radosci jak ubijasz skurwysynow szybko. No a na warach to nei ma porownania ... ![]()
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
|
![]() sorc czy pal??
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171453 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171106 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171125 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171214 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171210 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171024 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=171087 http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=169933 wszytko jasne?
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 20-08-2009 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3747 |
Użytkownik Forum
|
![]() wrzuciles filmiki z deadami magów i o czym to niby ma swiadczyc?
Palkowie tez padają... nie chce mi sie ogladac tych filmow ale jak przypuszczam są to ataki wielu osob na jednego maga, przeciez palek czasem nawet szybciej w takim trapie pada niz mag..
![]() |
![]() |
![]() |
#3748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() nie chodzi o to kto tam pada, tylko kto ich zabija i w jaki sposob konczy sie cala akcja
na wiekszosci, jesli nie na wszystkich filmikach (nie chcialo mi sie sprawdzac) jest to jedna osoba, ktora zabija typa, a pozniej osmiesza 10-15 osob ja goniacych gubiac pz i dajac loga, zabijajac nawet czasem jedna z nich chodzilo o to, co mozesz zrobic solo magiem w pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#3749 |
Użytkownik Forum
|
![]() a no to jak tak to zgadzam sie w pełni
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3750 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Cytuj:
239 - podstawa 400 - taki mini-vip 650 - deluxe( wstęp na afterek, darmo driny, taki tam) nocleg to zależy ile gwiazdek więc od 20 pln za dobe do 300+ pln za dobe pozdro fani trance ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Tak jak juz mowilem, jesli chcialbym robiac chara sie na*******ac potem, zrobilbym maga, zrobilem pala for fun, i mi sie nim dobrze gra, zreszta kazdemu sie podoba inna profesja, zalezy tylko od gustu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3752 |
Użytkownik Forum
|
![]() to masz chujowy gust hehe
btw pal dobry na botowanie elfem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3753 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widze ze we wroclawiu wszystkie cuda w Polsce maja miejsce. To chyba najlepsze miasto w Polsce tj najbardziej przyjazne młodym mieszkancom. Szkoda ze niemieckie ale i tak dobrze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3754 |
Użytkownik Forum
|
![]() co niby kurwa magiem lepiej na elfie niz palem pojebalo ?? maga trzeba pilnowac mf odkupywac wpierodli sie w kilka potorkow i spi a palla puszczasz odkupuje spiry i odklada lota do dp i tak expi do deleta xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3755 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Skille: 19/20
|
![]() a widzisz duza roznice w odkupowaniu spearow a manasow?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3756 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nie ale trudno znalesc takiego skypta dla maga no ale jak ktos ogarnia elfa umie robic tekie skrypty to wsumie da rade palem sie wiecej kasy zarabia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3757 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ps odkladanie loota do depo to bylo w tibii auto a nie w elfie, poza tym nie wiem jak chcesz botem dopchac lootbag do depo czarodziejowi kupisz potionki i na godzine masz spokoj, przeciez i tak i tak trzeba tego pilnowac. oczywiscie mowie o botowaniu takich troche wiekszych postaci np. 60-80, a nie o 20 palkach bijacych roty ze spearow
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 21-08-2009 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3758 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj drobra nie znasz sie a o odkladanie lota do depo to chodzilo mi o gp i item jakis a nie lot bag
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() dudi to jestes jakis jebniety grasz for fun to idz na non pvp