![]() |
#3121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Don't feed the troll. Bye bye
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3123 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnie, że tak
2009-08-22 14:32:50 :: shejq wez odemnie napisz temu typowi na forum 2009-08-22 14:37:59 :: shejq Ty koleszko pokaz nam swoje zdjecie posmiejemy sie wspolne i je zinterpretujemy razem na forum. Jestem pewien ze jestes zakompleksionym 16 latkiem ktorego nie szanowali nie szanuja i nie beda szanowac. Przed monitorem kazdy koziro jak chuj a jak bys mial stanac na przeciw ktoregos z nas na rl to bys schowal twarz w czapke i prosil "nie bij mocno szczepionke mialem" i moge sie zalozyc z kazdym z was ab i innych napinaczy z forum ze byscie pierwsi powiedzieli przepraszam do mnie lub bardola na rl. No ale co tam internet mnie chroni fajnie co? powrzucam na typow pokaze ziomkowi na rl jaki ja jetem kurwa wazny i dojebany na necie co? hahaha smiac mi sie z was chce. Mialem sie nie znizac juz nigdy do poziomu forum ale no kurwa dzisiaj musialem. 2009-08-22 14:38:27 :: shejq PS. nie pisz ze nie masz aktualnej fotki z silowni albo z klatki jak typa nokautujesz bo i tak nikt nie uwierzy 2009-08-22 14:38:53 :: shejq btw. pozdro pocwicz to chyba bardol powinien do Ciebie napisac zdechlaczku jezeli chociaz wazysz 60kg. miernoto
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
|
![]() Cytuj:
a co tłusty bardolek musi sie bronic kolegom bo sam sobie rady na forum niedaje xDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3125 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie, bo zdrowi i normalni ludzie nie mogą patrzeć na napinke małych członków
![]() i kolejna wiadomość od shejka 2009-08-22 19:36:10 :: shejq odemnie :spodziewalem sie takich wymowek pokazaliscie tylko ze jednak jestescia miernotami ![]() 2009-08-22 19:36:26 :: shejq btw. Leszcze zawsze bedzie leszczem 2009-08-22 19:37:05 :: shejq i dopisz jeszcze "jednak byla szczepionka w piatek" 2009-08-22 19:41:02 :: shejq albo napisz im tez ze slyszales ze byli w bojowce klasowej 2009-08-22 19:41:03 :: shejq ahahahahaha
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 22-08-2009 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
shejq czy jak cie zwą... czego sam nienapiszesz nic , tylko wykozystujesz spoconego, lubiącego meskie ciała, człowieka z otyłościa...domyślam sie że niemasz czasu sie wylogować z tibi bo ci miejscówke zajmą ![]() edit. ty wyglądasz jak lamus ktorego twarz byla poddawana siadaniu przez bardola kilka razy dziennie ^^ Ostatnio edytowany przez asus597 - 22-08-2009 o 21:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Użytkownik Forum
|
![]() idź w*******ać kebaby _/
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Cytuj:
![]() ps. fajnie że forum sie ożywia,sezon na wrzucanie rozpoczęty?? ![]() Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 22-08-2009 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Co do Shejq'a - synu cygana listonosza zamlicz bo jestęs jeszcze bardziej załosny. bawicie sie w czołgi <nie wnikam kto czysci lufe> z chłopakiem od spoconych panów <bardolem>
Co do ab pk teamu - sorry ale juz owy nie istnieje ;0 nikt ne gra.. o szacunku wiem bo czasami logne i gadam z ludzmi z flow i to iż sie kilowalismy nic nie znaczy do dzis mam szacun do nie których.. Mówienie na nas szczury itp to tylko podbudowanie waszego ego bo na morganie poza nami nikt nigdy takiej sieczki nie zrobił lub się nie odwazył . peace and love
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() A co, za dużo zalegaliście NPCom z ab za MFy? Czy może trolle i roty w AB się w*****ły i was wyjebały?
Grebol, jesteś żałosnym ścierwem. ![]() @ Mleczak: A ty co tak o to jedzenie wypytujesz? Głodny, albo niedożywiony jesteś? Może wystarczy poprosić? Sądzę, że ktoś z nas wyśle sms na pajacyka, byś mógł obiad zjeść... @ Ktoś tam od filmiku z youtube: Ogólnie, to chciałbym ci ziomuś pogratulować zainteresowań i tego do czego wykorzystujesz internet. Naprawdę, poziom twej inteligencji strasznie mnie przytłacza... Co tam jeszcze fajnego w necie nam znajdziesz?
![]() |
#3133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiszu umawialismy sie ,ze masz juz sie nie napinac :S. Zlamales przysiege i spotka Cie za to zasluzona kara.
Macko vel Shejq: zostaw napinke tym ktorzy zostali do tego stworzeni. ![]()
![]() |
#3135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty wez idz i wloguj na tego swojego pro evul knitgta... stań w carlin na 1 pietrze w dp i rob to co twój avatr ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() On myśli ze jest kim bo wylizał dupsko Akonowi... i kto jest scierwem?
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() ja nie wiem czy wy tak kochacie tego Bardola ze gadacie on nim caly czas ?
"Nie wazne jak mowia,Wazne ze mowia..."
![]() |
#3138 |
Użytkownik Forum
|
![]() po tym tłumaczeniu mogę śmiało powiedzieć, że ociekasz żalowatością i akurat teraz tą napinke to wy zaczeliście fikuśne, bo ja już od dawna się tu nie wypowiadałem Xd
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() gadasz o tym jedzeniu jak by Cie nie karmili od roku ? moze sam masz nadwage i marzysz tylko o tym ?
![]() |
#3140 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() psie to sobie mow do brata
![]()