Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-08-2009, 18:50   #481
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
No ja z 'kochanym tatusiem' widzę się 1-3 razy do roku (po 1-5 godzin jednorazowo) i to najczęściej z mojej inicjatywy - trudno, żebym chciał go 'ratować'. Tożto nie ojciec.
Ja swojego nie widziałem grubo ponad rok, a mieszkamy w jednym mieście. Ba, nawet po tej samej stronie rzeki, która dzieli ja na pół. Płaci - luz.

@Policja

Przeszkadza tylko w GTA?

@Edit

Cytuj:
to juz jest zycie bardzo luksusowe , mi sie wydaje ze jak twoi rodzice maja 7/8 tysiecy to masz naprawde dobrze w domu , tylko nie masz jak porownac bo nigy nie poznales biedy
Za 7/8 tysięcy, to przy życiu większości możnaby zaoszczędzić na takie wakacje ze stadniną koni xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.

Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-08-2009 o 18:56.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-08-2009, 21:07   #482
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cafe Pokaż post
Tutaj poruszany jest temat m.in. policji; KLIK
Pieprzenie, najeżdżanie na policję co ona powinna a czego nie powinna. Tak można generalizować na każdy temat. A jak plebs z Torunia przyjeżdża do mojego miasta, kopie samochody i drze mordy obrażając mieszkańców to jest dobrze. Media są jednostronne? To niech koleś nie zniża się do ich poziomu, też obiektywny nie jest </3
stary 30-08-2009, 21:20   #483
Otakuma
Użytkownik Forum

Otakuma's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin

Stan: Na Emeryturze
Otakuma ma numer GG 3378616
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Pieprzenie, najeżdżanie na policję co ona powinna a czego nie powinna. Tak można generalizować na każdy temat. A jak plebs z Torunia przyjeżdża do mojego miasta, kopie samochody i drze mordy obrażając mieszkańców to jest dobrze. Media są jednostronne? To niech koleś nie zniża się do ich poziomu, też obiektywny nie jest </3
Jakby nie było nadużycia ze strony policji się zdarzają. Sam osobiście nic do nich nie mam(do policjantów nie nadużyć xD), ale takie są fakty.

Ostatnio edytowany przez Otakuma - 30-08-2009 o 21:24.
Otakuma jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2009, 21:33   #484
Luka$ek
Użytkownik Forum

Luka$ek's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..

Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
Luka$ek ma numer GG 6730588
Domyślny

Ahh kocham te historie wyssane z palca którym się grzebało w dupsku(pozdro Albertus)

Każdy normalny człowiek gdyby zobaczył 30 typa którzy się sapią by miał mielnik w brzuchu,a co dopiero stanąć z nimi do walki,ucieczka by była trudna a walka nie możliwa zanim byś jednego uderzył to już byś dostał z 5 butów w klatę i zaliczył dechę potem przysłowiowe stratowanie do połamanych żeber i wstrząsu mózgu,ale "warto było teraz ziomale zobaczą jaki jestem twardy" sam byłem na takiej akcji gdzie na jednego typa szlo ok.40 (około 15-16 dziewczyn) osób a że większość znałem to przeszedłem obczaić co się dzieje gdy typek był wciągnięty za róg podszedł łum i po ok 15 sekundach leżał i się nie ruszał ale też pewnie w szpitalu pomyślał "warto było mam reputka"
Luka$ek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-08-2009, 23:10   #485
dalione
Użytkownik Forum

dalione's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
Domyślny

Czekałem na podobny temat , więc napiszę swoje zdanie.
Denerwują mnie łebki które chodzą po osiedlach , wsiach i krzyczą "JP" "CHWDP" , a niewiedzą co to znaczy.. Niektórzy nawet Chu** nie potrafią napisać.. Załóżmy że taki dwunastolatek krzyczy z kumplami JP , pisze na murach CHWDP , potem wraca sam do domu i nagle pięciu chłopów go okradło , gdzie idzie ? Na policję , a jeszcze przed chwilą ich nienawidził.. Rozumiem że policja zrobiła wiele złych rzeczy , ale oni walczą w imie prawa. Spróbujmy zrozumieć ich pracę , mało zarabiają i w każdej chwili mogą zginąć. Wyobraźcie sobie co by było gdyby na całym świecie nie było policji, te małe łebki już by dawno wąchały kwiatki , a gangsterzy opanowali by świat , wkońcu zareagowało by wojsko i by ich powybijali.. A gdyby wojska też nie było ? Handel , zabijanie , wszystko co złe.. Ale zawsze trzeba popisać się przed kumplami i zakrzyczeć CHWDP bo inaczej nie było by się "cool".
Takie jest moje zdanie.
stary 31-08-2009, 00:35   #486
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Albertus epic
@up
to prawda - policja być musi, ale czy musi być taka, jaka jest? myślą, że mogą wszystko, bo "działają w imię prawa", którego to zdecydowanie nadużywają, przykład niżej
@topic
stąd:

Ostatnio edytowany przez Xevez - 31-08-2009 o 01:47.
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 01:17   #487
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

@Xevez
Świetna odpowiedź. (proszę się nie doszukiwać żadnej ironii)
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 02:20   #488
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Domyślny

Imho lepiej żeby nadużywali niż w ogóle nic nie robili. No ale zawsze się tak mówi przed tam jak los trafi na ciebie.

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 08:32   #489
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

To poczekaj aż nadużyją jej w stosunku do Ciebie i wtedy wróć do tego tematu i sie ponownie wypowiedz.

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 09:31   #490
stoczniowekeke
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 08 2009

Domyślny

buhahah
jade se autkiem, patrze a tu kurwa korek, wysiadam z auta, a tam 20 (pól skinów) coś se tam krzyczy, przez tę bande kretynów korek był jak chuj
i jak tu takich nie pałować ?
stoczniowekeke jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 11:36   #491
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez stoczniowekeke Pokaż post
buhahah
jade se autkiem, patrze a tu kurwa korek, wysiadam z auta, a tam 20 (pól skinów) coś se tam krzyczy, przez tę bande kretynów korek był jak chuj
i jak tu takich nie pałować ?
Ładny przykład kwintesencji poziomu zjebania większości społeczeństwa. NIE MOGE DOJEHAĆ DO PRACY PRZES TYH DEMONSTRANTUW, ZAYEBAĆ ICH!!111
stary 31-08-2009, 11:39   #492
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

@Xevez

Tjaaa… Kiedyś widziałem w telewizji materiał o takim „pokrzywdzonym” kibicu (po jakiejś burdzie na stadionie). Chłopak dostał gumową kulą w okolice oczodołu co skończyło się tym, że stracił oko (czy jakoś tak… Dokładnie nie jestem pewien czy kulą czy czym, w każdym razie stracił „przez policje” oko). Pamiętam jak płakał przed kamerą, że on nic nie robił, że tylko stał w tłumie i czekał aż wszystko się skończy itp. Dzięki Bogu, w TV ktoś zastanowił się nad tym, jak było naprawdę i puścili w tym samym programie fragment z nagrania policyjnego na którym było utrwalone jak ten chłopak traci oko. Co się okazało? Ten gnój był jednym z bardziej agresywnych pseudokibiców z całego tłumu, wychodził przed grupę, rzucał butelkami (i w czasie takiego jednego "wypadu z butelką" zgarnął kulkę) itd. A przed kamerą takie niewiniątko ;S
Tjaaa (number two ;D)… Nie dziwię się że policja tak rozgania burdy, gdy kibice uzbrojeni są w siekiery, pałki, noże i zaostrzone kijki narciarskie (jak to było we Wrocławiu po meczu Śląsk Wrocław – Arka Gdynia, nie pamiętam w którym roku, ale głośno o tym było bo zdaje się, jakiś kibic Arki wtedy zginął).

Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 31-08-2009 o 11:45.
Seeleesee1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 12:09   #493
Xevez
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior

Imię: Xevezq
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
Domyślny

http://torcida.org/site/staljin-vas-...dovoljno-ubio/

ja tu nie widzę żadnych pałek, siekier, noży ani kijów narciarskich:|
Xevez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 12:10   #494
Syfol
Użytkownik Forum

Syfol's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2006

Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 89/69
Poziom mag.: 20
Syfol ma numer GG 8664693
Domyślny

A mnie dziwi, że piszecie CHWDP, przecież powinno być CWDP. No, chyba że to ma być głoskami, to przepraszam.
@Topic: Mi policja na razie nic nie zrobiła. Być może dlatego, że nie jestem dresem i nie krzyczę JPJP 100%.

Ostatnio edytowany przez Syfol - 31-08-2009 o 12:11.
Syfol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 12:15   #495
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets Pokaż post
To poczekaj aż nadużyją jej w stosunku do Ciebie i wtedy wróć do tego tematu i sie ponownie wypowiedz.
To bez sensu, równie dobrze mógłbym powiedzieć, że masz czekać aż Cię oleją, kiedy będziesz ich potrzebował.

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 12:21   #496
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

bylem dzis na komendzie i skladalem zeznania i powiem tak :

Zawsze mialem stycznosc ze zwyklymi palkarzami lub tymi do spraw nieletnich i jedni i drudzi szpanowali przed gówniarzem , bili , pokazywali co to nie oni i ogolnie takie frajery jak opisywalem.

Dzis bylem na wydziale kryminalnym gdzie siedzieli wykształceni , inteligentni Policjanci. Rozmowa przebiegla fajnie i przyjemnie. Troche pozartowalismy , i ogolnie dobrze.

Wiec dzieki dzisiejszemu doświadczeniu stwierdzam ze nawet zwykly palkarz powinien miec wyksztalcenie , byc kulturalny itp. a nie biora tumanow jak leci.

Jednym slowem zeby policja byla szanowana trzeba by tylko zwiekszyc do niej wymagania. (wiecej szkol , testow itp.)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 12:53   #497
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez Pokaż post
ja tu nie widzę żadnych pałek, siekier, noży ani kijów narciarskich:|
Ale niemal w 90% przypadków (nie potwierdzone badaniami…) to chuligani są stroną agresywną, więc co, policja ma do nich podejść, pogłaskać i powiedzieć „chłopcy, spokój!”? ;P
stary 31-08-2009, 13:02   #498
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
@Xevez

Tjaaa… Kiedyś widziałem w telewizji materiał o takim „pokrzywdzonym” kibicu (po jakiejś burdzie na stadionie). Chłopak dostał gumową kulą w okolice oczodołu co skończyło się tym, że stracił oko (czy jakoś tak… Dokładnie nie jestem pewien czy kulą czy czym, w każdym razie stracił „przez policje” oko). Pamiętam jak płakał przed kamerą, że on nic nie robił, że tylko stał w tłumie i czekał aż wszystko się skończy itp. Dzięki Bogu, w TV ktoś zastanowił się nad tym, jak było naprawdę i puścili w tym samym programie fragment z nagrania policyjnego na którym było utrwalone jak ten chłopak traci oko. Co się okazało? Ten gnój był jednym z bardziej agresywnych pseudokibiców z całego tłumu, wychodził przed grupę, rzucał butelkami (i w czasie takiego jednego "wypadu z butelką" zgarnął kulkę) itd. A przed kamerą takie niewiniątko ;S
Tjaaa (number two ;D)… Nie dziwię się że policja tak rozgania burdy, gdy kibice uzbrojeni są w siekiery, pałki, noże i zaostrzone kijki narciarskie (jak to było we Wrocławiu po meczu Śląsk Wrocław – Arka Gdynia, nie pamiętam w którym roku, ale głośno o tym było bo zdaje się, jakiś kibic Arki wtedy zginął).
Psiarnia może strzelać jedynie od pasa w dół więc w tym wypadku akurat to ich wina Choć oczywiście nie popieram zachowań hooligańskich na stadionach

--- MasterofPuppets dodał 1 minut i 5 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
Ale niemal w 90% przypadków (nie potwierdzone badaniami…) to chuligani są stroną agresywną, więc co, policja ma do nich podejść, pogłaskać i powiedzieć „chłopcy, spokój!”? ;P
Po to ich ku.rwa szkolą, zeby wiedzieli co robić a nie pozniej mówić ' nie mogliśmy opanować sytuacji na stadionie'

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."

Ostatnio edytowany przez MasterofPuppets - 31-08-2009 o 13:05. Powód: Automerged Doublepost
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 13:04   #499
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Psiarnia może strzelać jedynie od pasa w dół więc w tym wypadku akurat to ich wina

--- MasterofPuppets dodał 1 minut i 5 sekund później ---

Po to ich ku.rwa szkolą, zeby wiedzieli co robić a nie pozniej mówić ' nie mogliśmy opanować sytuacji na stadionie'
Akurat atak butelką można uznać za zamach na zdrowie/życie, więc w tym wypadku mogą <3

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 31-08-2009 o 13:09.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-08-2009, 13:07   #500
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
A do czego policjanci mają pałki? Do analu?
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania