![]() |
#481 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
@Policja Przeszkadza tylko w GTA? @Edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 30-08-2009 o 18:56. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 30-08-2009 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ahh kocham te historie wyssane z palca którym się grzebało w dupsku(pozdro Albertus)
Każdy normalny człowiek gdyby zobaczył 30 typa którzy się sapią by miał mielnik w brzuchu,a co dopiero stanąć z nimi do walki,ucieczka by była trudna a walka nie możliwa zanim byś jednego uderzył to już byś dostał z 5 butów w klatę i zaliczył dechę potem przysłowiowe stratowanie do połamanych żeber i wstrząsu mózgu,ale "warto było teraz ziomale zobaczą jaki jestem twardy" sam byłem na takiej akcji gdzie na jednego typa szlo ok.40 (około 15-16 dziewczyn) osób a że większość znałem to przeszedłem obczaić co się dzieje gdy typek był wciągnięty za róg podszedł łum i po ok 15 sekundach leżał i się nie ruszał ale też pewnie w szpitalu pomyślał "warto było mam reputka" |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Czekałem na podobny temat , więc napiszę swoje zdanie.
Denerwują mnie łebki które chodzą po osiedlach , wsiach i krzyczą "JP" "CHWDP" , a niewiedzą co to znaczy.. Niektórzy nawet Chu** nie potrafią napisać.. Załóżmy że taki dwunastolatek krzyczy z kumplami JP , pisze na murach CHWDP , potem wraca sam do domu i nagle pięciu chłopów go okradło , gdzie idzie ? Na policję , a jeszcze przed chwilą ich nienawidził.. Rozumiem że policja zrobiła wiele złych rzeczy , ale oni walczą w imie prawa. Spróbujmy zrozumieć ich pracę , mało zarabiają i w każdej chwili mogą zginąć. Wyobraźcie sobie co by było gdyby na całym świecie nie było policji, te małe łebki już by dawno wąchały kwiatki , a gangsterzy opanowali by świat , wkońcu zareagowało by wojsko i by ich powybijali.. A gdyby wojska też nie było ? Handel , zabijanie , wszystko co złe.. Ale zawsze trzeba popisać się przed kumplami i zakrzyczeć CHWDP bo inaczej nie było by się "cool". Takie jest moje zdanie.
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Albertus epic
@up to prawda - policja być musi, ale czy musi być taka, jaka jest? myślą, że mogą wszystko, bo "działają w imię prawa", którego to zdecydowanie nadużywają, przykład niżej @topic stąd: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xevez - 31-08-2009 o 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() @Xevez
Świetna odpowiedź. (proszę się nie doszukiwać żadnej ironii) |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Imho lepiej żeby nadużywali niż w ogóle nic nie robili. No ale zawsze się tak mówi przed tam jak los trafi na ciebie.
![]() |
#489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
|
![]() To poczekaj aż nadużyją jej w stosunku do Ciebie i wtedy wróć do tego tematu i sie ponownie wypowiedz.
![]() |
#490 |
Użytkownik forum
|
![]() buhahah
jade se autkiem, patrze a tu kurwa korek, wysiadam z auta, a tam 20 (pól skinów) coś se tam krzyczy, przez tę bande kretynów korek był jak chuj i jak tu takich nie pałować ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny przykład kwintesencji poziomu zjebania większości społeczeństwa. NIE MOGE DOJEHAĆ DO PRACY PRZES TYH DEMONSTRANTUW, ZAYEBAĆ ICH!!111
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() @Xevez
Tjaaa… Kiedyś widziałem w telewizji materiał o takim „pokrzywdzonym” kibicu (po jakiejś burdzie na stadionie). Chłopak dostał gumową kulą w okolice oczodołu co skończyło się tym, że stracił oko (czy jakoś tak… Dokładnie nie jestem pewien czy kulą czy czym, w każdym razie stracił „przez policje” oko). Pamiętam jak płakał przed kamerą, że on nic nie robił, że tylko stał w tłumie i czekał aż wszystko się skończy itp. Dzięki Bogu, w TV ktoś zastanowił się nad tym, jak było naprawdę i puścili w tym samym programie fragment z nagrania policyjnego na którym było utrwalone jak ten chłopak traci oko. Co się okazało? Ten gnój był jednym z bardziej agresywnych pseudokibiców z całego tłumu, wychodził przed grupę, rzucał butelkami (i w czasie takiego jednego "wypadu z butelką" zgarnął kulkę) itd. A przed kamerą takie niewiniątko ;S Tjaaa (number two ;D)… Nie dziwię się że policja tak rozgania burdy, gdy kibice uzbrojeni są w siekiery, pałki, noże i zaostrzone kijki narciarskie (jak to było we Wrocławiu po meczu Śląsk Wrocław – Arka Gdynia, nie pamiętam w którym roku, ale głośno o tym było bo zdaje się, jakiś kibic Arki wtedy zginął).
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 31-08-2009 o 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() http://torcida.org/site/staljin-vas-...dovoljno-ubio/
ja tu nie widzę żadnych pałek, siekier, noży ani kijów narciarskich:| |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Imię: Zielony Ajgor
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 89/69
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() A mnie dziwi, że piszecie CHWDP, przecież powinno być CWDP. No, chyba że to ma być głoskami, to przepraszam.
@Topic: Mi policja na razie nic nie zrobiła. Być może dlatego, że nie jestem dresem i nie krzyczę JPJP 100%. Ostatnio edytowany przez Syfol - 31-08-2009 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() To bez sensu, równie dobrze mógłbym powiedzieć, że masz czekać aż Cię oleją, kiedy będziesz ich potrzebował.
![]() |
#496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() bylem dzis na komendzie i skladalem zeznania i powiem tak :
Zawsze mialem stycznosc ze zwyklymi palkarzami lub tymi do spraw nieletnich i jedni i drudzi szpanowali przed gówniarzem , bili , pokazywali co to nie oni i ogolnie takie frajery jak opisywalem. Dzis bylem na wydziale kryminalnym gdzie siedzieli wykształceni , inteligentni Policjanci. Rozmowa przebiegla fajnie i przyjemnie. Troche pozartowalismy , i ogolnie dobrze. Wiec dzieki dzisiejszemu doświadczeniu stwierdzam ze nawet zwykly palkarz powinien miec wyksztalcenie , byc kulturalny itp. a nie biora tumanow jak leci. Jednym slowem zeby policja byla szanowana trzeba by tylko zwiekszyc do niej wymagania. (wiecej szkol , testow itp.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Ale niemal w 90% przypadków (nie potwierdzone badaniami…) to chuligani są stroną agresywną, więc co, policja ma do nich podejść, pogłaskać i powiedzieć „chłopcy, spokój!”? ;P
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() --- MasterofPuppets dodał 1 minut i 5 sekund później --- Po to ich ku.rwa szkolą, zeby wiedzieli co robić a nie pozniej mówić ' nie mogliśmy opanować sytuacji na stadionie'
19 LECHIA 45 " A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.." Ostatnio edytowany przez MasterofPuppets - 31-08-2009 o 13:05. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Użytkownik Forum
|