![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1382 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak sie znajdzie, to niech napisze
![]() Instaluje patche, które dostałem na pendrivie, omfg ile tego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
|
![]() W hunterze nie podoba mi się pet xD
Chce być magiem, nie zmienię zdania, lecz dalej nie wiem jak do końca te talenty rozdawać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK, mam już WoWa zainstalowanego, przechodzimy do gry.
Troll Mage Level 5. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Venore
Stan: Usunięty
Imię: Ferionix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 30/30
Poziom mag.: 78
![]() |
![]() Co do Palladyna Taurena to jest kilka wątków w ich questach jak nie którzy mówią że chcą przejśc z kultu księżyca na kult słońca z tego co wiem to Tauren nie będzie w pełni palladynem i nie będzie się opierac na sprawiedliwości.Ma byc czymś w rodzaju wojownika światłości ma nawet dostac nowego mounta słyszałem że może to byc kodo światłości
Co do Night Elfów to mag do nich całkowicie nie pasuje ponieważ wyrzekły się magi Przed wieloma tysiącami lat Szlachetnie Urodzone elfy (Highborne) zostały wygnane ze swojego dawnego świata i stały się wysokimi elfami. Co do Undeada Palladyna to mógł by byc lepszy pomysł niż z taurenami ponieważ większośc Forsaken pochodzi z Lorderonu i Silvermoon City a po obu stronach są Palladyni czyli niektórzy Forsaken byli Palladynami jeszcze za życia zresztą Palladyn nie musi byc Sprawiedliwy itd tak jest w przypadku elfów że one przywłaszczyły moce światłą od naaru i nie idą za sprawiedliwością tak samo mogą zrobic Forsaken w końcu ich największymi sprzymierzeńcami są Krwawe Elfy.
![]() |
#1389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jednak faktem jest ze byly ne elfy magowie, ale sie wyrzekli magii na rzecz bezpieczenstwa, jednak widzac ze inne rasy dalej sie nia posluguja moga wrocic widzac ze to niewiele zmieni.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie mieszanie tylko kufa jego mac, fabula ide do przodu! czytajcie debile wypowiedzi blizza! fakt niektore zmiany klasowo-rasowe sa pojebane ale cholera akurat nie NE mage! wasza fabula zatrzymala sie na przejsciu W3 na kodach! a wow to nie tylko w3!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
A tauren druid będzie rzucał... ZNAK DZIKOŚCI! Co do tych informacji - ale bzdety walisz, uszy odpadają. W niektórych questach były informacje o tym, że światłość nie jest daleko od natury, a sama idea nie jest nowa. http://static.mmo-champion.com/mmoc/...colleagues.jpg Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ogólnie śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą, że lore musi dla nich stać w miejscu. Kpina @Sorbet: Jaki kombinacje są niby głupie? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#1394 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Nie pasuje tak samo, jak dwarf mage. Ale jakoś o dwarf mage'u nie widzę QQ.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Wytłumaczy mi ktoś jak lore usprawiedliwia Holy Priestów u Forsakenów? Święta magia według mnie powinna raczej ranić stworzenia ożywione przy pomocy nekromancji (Plagi xD), która jest przecież nienaturalna i plugawa
![]()
![]() |
#1396 |
Użytkownik Forum
|
![]() Symbolem UD Priestów jest SP. Oczywiście mogą być innymi, ale to tylko symbol. To tak samo jak z NE Mage - wyrzekli się arcane, ale nie fire i frost, więc czemu nie mogli być magem z 2 specami? Ano dlatego, że symbolem maga jest arcane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
|
![]() @CytrynowySorbet
Grasz jeszcze w WoWa? xD Serwer rasa i klasa plax a najlepiej link do armory ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie gram, nie mam kasy na pp
![]() http://armory.wow-europe.com/charact...egion&n=Pethon Burning Legion, Tauren Druid (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musisz podać cd key od zwykłego konta najpierw. Są prepaidy, TBC, WOTLK i zwykłe konto (które daje ci dodatkowe 30 dni).
|
![]() |
![]() |