![]() |
#3421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() przyjacielu moze on jedyny widzi co flow robi na morganie? Mieliscie wygrac i sie wyexpic and peace and love. a teraz przychodzi jakiś camel lub jego rl i cie wywala z expa bo bot charem chce bocic. Z servera dla ludzi robia prywatny server dla 100 osob. Przywileje maja ludzie z flow jakies nicki których nigdy nie widziałem, nawet expic się nie da. Abusuja na kazdym kroku, wojna juz nie trwa ponad 2 czy 3 miechy a tu dalej jak po wojnie, abusowanie, zabjianie, wymuszanie..
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3422 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
malo Ci ze dostales chara za free? moze teraz byc chcial 5kk zeby sdkowac frosty? zastanow sie co piszesz Kakej, bo wejdziesz an vt raz na 5 dni nie masz o niczym pojęcia a pierdolisz jak potłuczony...
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cabal Executioner
Gildia: Avis
Poziom: 147
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
sry za brak polskich znakow @czarny i tak dalej Juz w moim pozegnalnym poscie napisalem ze Akon zachowuje sie zupelnie tak jak Russel, tyle tylko ze jest bialy :dd Hipokryzja ftw ;p [napinka=off] Ostatnio edytowany przez Jaz - 11-09-2009 o 01:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3426 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3427 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Cytuj:
Ci starzy wyjadacze chyba się tym już znudzili ;D
![]() |
![]() |
#3428 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Co więcej, Kakeju - w*****a Cię to, jak piszę? Szkoda, że nie potrafisz odnieść moich postów do tego, jakie głupoty pieprzą inni, a także odebrać ich ironicznego wydźwięku. ![]() Napisałbym Ci coś jeszcze, ale nie mam zamiaru po Tobie jeździć, a tym bardziej pisać na tym forum. Ciao. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 12-09-2009 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zyga napisz mi na gg coś bo ne mam twego numeru po formacie
![]() |
![]() |
![]() |
#3431 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam twój numer tylko jak coś potrzebuje, haha xd
10080080
![]() |
#3432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() ![]() Smile --- viov dodał 38 minut i 52 sekund później --- ![]() --- viov dodał 47 minut i 50 sekund później --- ![]() dasz cos plz ? Ostatnio edytowany przez viov - 12-09-2009 o 20:26. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#3435 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A to dlaczego? Równie dobrze może ktoś wejść w mój profil -> informacje kontaktowe i ma to samo. Chcesz to podam Ci nawet maila; [email protected] a no i msna ziom to samo tylko hotmail.com Koma niestety dla Vip'ów ![]() viov, najbardziej mi się spodobała końcówka: "Dodam jeszcze, jako wielbiciel Twój, że masz... " o wy pyte!;D
![]() |
![]() |
#3436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Mudry 400zl lalalalala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3437 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W czasie wojny na blessy. A ja napisałem tylko dlaczego polaczki odeszły od avis. KONIEC KROPKA.
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3438 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Nooo, człowieku dostałem od hiszpana 40 druida na faccu ![]() W sumie miałem niedawno 140~150++ kinę na kyrze za gpki, ale długo się nie nacieszyłem, kumpel, kumpla, kumpla hiszpana mnie wyjebał XD Cytuj:
Wyjebać lamusów, napinaczów i wszystkie nowe mordy to tak źle by nie było
![]() |
![]() |
#3439 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba w dupe xD
odemnie kupiłes tez kine ;> co się nie chwalisz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
|
![]() No jako ze pojawila sie troszke ciekawsza dyskusja to moge sie cos wypowiedziec na pewien temat.
Troche sie wstydze tu pisac i beda sie ze mnie smiac bo ludzie na tym forum sa naprawde ulomni no ale coz, raz mozna ![]() No Kakej akurat ma racje w polowie swojej wypowiedzi. Mianowicie z tym, ze kasa dzielic sie nie bedziemy w taki sposob ze rozdajemy wszystko po rowno lub wg. dokonan. Jest ona przeznaczona na ewentualna wojne. Update oddala troche to wizje choc server transfery moga ale nie musza cos namieszac (choc tak na prawde nie wiem czy mozemy na cos liczyc). Oprocz wojny sa rownierz inne nadzwyczajen sytuacje o ktorych nie bede juz sie rozpisywal. Ale podzialu kasy tak po prostu oczywiscie nie bedzie i uwierzcie mi, ze wiekszosc ludzi to rozumie. Wojna wynikla moze i rzeczywiscie przez to ze zaczal sie temat podzialu kasy i uleglem presji paru znajomym zeby zaczac o tym gadac z russelem jako ten ktory cos moze (teraz wiem ze to bylo bez sensu, i nawet powiedzialem to russelowi, ale wyszlo lepiej niz sie spodziewalem). Gadalismy dlugo, i oczywiscie nic z tego nie wyszlo a jedynie to ze Russel chcial wiedziec nicki tych osob ktore tak pragna kasy. Chyba wiadomo do jakich celow ![]() Ja nikogo nie wymienilem. Temat sie urwal ale stosunki miedzy nami juz nie byly takiee jak dawniej. W miedzy czasie zaczela pojawiac sie Aurea, problem z Wadee. Ujme to tak, ze nie byl akceptowany przez czarnych kolegow za jego szybkie pg (bot oczywiscie, ale nikt nie mogl nam dac zadnych dowodow ![]() Nie padl tylko dlatego ze bylem w Avis i tamci ludzie znali duzo osob w Arpens ze starych czasow. Ale oczywiscie Russel nie mogl tego przezyc. Pozniej zaczelo sie robic goraca w miare zdobywania leveli przez auree, my od czasu kiedy oni przyszli planowalismy zeby ich od razu wyexmitowac. Na poczatku byly to tylko plany. Ale gdy Adde zaczynal swoj popis na naszym serwerze my zaczelismy rozmowy z Rise naszymi starymi wrogami. A no i taka ciekawostka: wszystko zaczelo sie po tym jak poszlismy z Jankiem na jego noobie (ja na eterze) robic mu level na tomby. Przyszlo dwoch szwedow, zaczela sie standardowa klotnia o respa, zaatakowali raz akona, ja zaatakowalem ich. Oczywisice wiedzialem ze sytuacja byla napieta wiec stracilem pz. Oni nie wiedziec czemu nie gonili mnie na poczatku (moze nie wiedzili dokladnie czy chca zaczac wojnetak szybko) no ale pozniej jak bieglem juz do ank minalem duza ekipke szwedow. I wszystko zaczelo sie przedwczesnie troche, bo mielismy zrobic fajnego sneaka. Podsumowujac: prawdziwym powodem wojny byl adde z ekipa. Dzieki niemu poznalem wielu nowych ludzi ze starego Rise i jestem mu za to bardzo wdzieczny ![]() Dzieki niemu pozbylismy sie Russela i jego koleszkow. Szkoda troche wielu fajnych ludzi ktorzy juz raczej tu nie pograja. Jakby nie bylo, chwalac sie, wg mnie nikt na tym serwerze nie osiagnal tego co my (3 powazne wygrane wojny z rzedu, oraz pierwsze powazne zjednoczenie polakow). I wiadomo ze poruszyc trzeba temat furory bo wy nie ominiecie go na pewno. Tak to dzieki nim w glownej mierze wygralismy, ale ja wam nie bronilem brac calej smietanki szwedow. Okazalismy sie po prostu sprytniejsi a wy bogowie PvP gracie na otsach i udajecie ze wam sie to podoba i ze na tym juz nikomu nie zalezy. No to troche wyjasnien i na koniec ataku. Pozdro /eter sorry za bledy |
![]() |
![]() |