![]() |
#11801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() No, moze jednak ci zaufam i obejze do konca. Zaufalem z Gurren Lagganem i K-ONem, wiec moze i masz racje. ;p
Tylko ma sie rozkrecic! ^^" @konwenty Na Porytkon, niestety nie pojade. Ale moze sie spotkam z Corgarem i Grocixem na Video Games Live. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11802 |
Użytkownik Forum
|
![]() ALL HAIL BRITANIA!
![]() |
#11803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Po 29 odcinków Soul Eater'a stwierdzam, iż to anime mi się podoba.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() od 33 odc są fillery
![]() |
![]() |
#11805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Od 33 stwierdzisz, że przestało Ci się podobać =).
![]() |
#11806 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Właśnie skończyłem czytać Tu Love Ru.
Zawiodłem się na zakończeniu, oj ciężko się zawiodłem :/
![]() |
![]() |
![]() |
#11807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP:
Signed, zakończenie suxi. @Topic: Skończyłem ostatnio oglądać To Aru Majutsu no Index. No i pozostaje czekać na 2 serie.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11810 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja właśnie skończyłem pierwszą serie Code Geass, i szczerze mówiąc uzależniłem się od tego Anime XD Już biorę się za drugą serie ;]
![]() |
![]() |
#11811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Wie ktoś jaka manga weszła do WSJ zamiast TLR ?
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11812 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
@Grycan bo my lubi denerwować ludzi~ and destroy they dreams~
![]() |
![]() |
![]() |
#11813 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() SE strasznie zniszczyli gdy przezucili sie na fillery. Nie mowiac juz o tym ze koniec koncow i tak nie czekali na mange i wymyslili sobie zakonczenie, kiepskie do tego. Anime SE warte jest tego tytulu do 33epa, dalej lepiej czytac mange, ktora de facto nadal wychodzi. (I jak dotad mnie nie zawiodla).
![]() |
#11814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() http://tvgry.pl/?ID=621
Po prostu szczęka mi opadła... Wiele razy zastanawiałem się ile może kosztować wyjazd do Japonii, ale po zobaczeniu tego reportażu zrozumiałem że moje kalkulację nie mają żadnego przełożenia na rzeczywistość. Ile bym nie miał kasy, bez większych problemów wydam ją na najróżniejszego rodzaju pamiątki ![]() Figurki to po prostu poezja. Poziom wykonania naprawdę daleki od tego co jest dostępne w Polsce, a ceny niższe. Nie mam pojęcia ile kasy uzbieram na wyjazd, ale już teraz jestem pewny że wrócę bez grosza. Ale za to z walizką pełną pamiątek i aparatem wypchanym tysiącami zdjęć ^^ Ktoś chętny na wyjazd za 3-4 lata? Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11815 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Frizz jedziemy xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11817 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tłumacza już mamy, ale co to za frajda jechać do Japonii i nie pogadać w ich języku ^^
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Zawsze można jak Sue w Genshikenie - "Anta baka?!". A i do Frizza pasuje. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11819 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja i ANTA BAKA!?... Tylko ty możesz używać tego zwrotu. W końcu będziesz pierwszym pilotem Gurrengeliona MK 2. A to zobowiązuje do czegoś, nie?
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11820 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() aj tam japonski, ponumerujemy siebie i bedziem mowic do siebie baka 1, baka 2 itd.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |