![]() |
#11822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie wiesz? popatrz na Frizza ^^ ...
@anime shikabane hime aka - przebija anime fsn ;p tayutama - 1wsza ecchi komedia bez ecchi innego nie żarty słowne ^^. gintama - gintoki nie chciał uratować swoich kumpli,on serio tylko szukał jumpa XD Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S - super hero muzyki ! kiss x sis - 2 odc. a przebija 3/4 ecchi co widziałem.. no to tyle.
![]() |
![]() |
#11823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome
|
![]() Toradora! almost done >.> Znacie cuś dobrego w stylu dramat/romans bez super hiper mocy w tle? Najlepiej żeby miało kopa ; d tak jak Kimi ga Nozomu Eien i Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.
![]() |
#11824 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Zależy co oglądałeś =). Polecam Nanę.
![]() |
![]() |
#11825 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Potrzebuje nazw kilku romansideł w którym jest krew, pot, sperma i łzy (czyli związek przechodzi przez wszystkie możliwe katastrofy), ale takie które na długo zostaną mi w pamięci (coś al'a SD)
![]() |
#11826 |
Użytkownik Forum
|
![]() spermy niema w tym,ale reszta jest jak sie fabuła rozkręci,imo jak sie rozkręciło było zaje.. "Shuffle!" [nie ocenia sie ks. po okładce~~]
![]() |
![]() |
#11827 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Kurde, zadnego torrenta nie moge dorwac ;< same 0 :<
Ale dodalem Claymora, Paranoia Agent i Najica Blitz Tactics
![]() |
#11828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Opłaca się ściągać Becka i Skip Beat? Z opisu fajne, ale już się parę razy przejechałem na recenzjach, a mam ochotę na fajne anime.
![]() |
#11829 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
O kontynuacji akcji moga zapomniec, mogliby zaczac od nowa, lub zrobic druga wersje tego co sknocili, a nie dalej ten szajs ciagnac. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#11831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Skip Beat nie widziałem, ale za to Becka widziałem już 2 razy. Kwestią czasu jest kiedy obejrzę go po raz trzeci ^^ Osobiście to jedna z moich ulubionych serii. Świetna oprawa muzyczna, a jeśli interesujesz się gitarami to kilkanaście licencjonowanych, pięknych gitar. Ma w sobie to coś, przez co podczas oglądania masz chęć grania na gitarze.
Jak najbardziej polecam. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() siema, możesz mi polecić jakąś wybitną serie? bez konkretnej kategorii, serie którą się pamięta dłuuugo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Tengen Toppa Gurren Lagann? Clannad + Clannad Afterstory? Hajime no Ippo?
Chyba że już je widziałeś... wtedy znajdzie się coś innego ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#11834 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A poważniej: Pale cocon? Shigofumi? Higashi no eden? Great Teacher Onizuka? Detroid Metal City xD?
![]() |
![]() |
![]() |
#11835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Clannad rowniez polecam wlasnie zaczelem znowu ogladac po raz 4 chyba, za kazdym razem ta seria jest coraz swietniejsza.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11836 |
Użytkownik Forum
|
![]() clannad odpada, usnalem po 3 odcinkach i tak sie zrazilem ze te wasze tentacle mnie nie przekonają nawet
![]() z tego co napisaliscie nie ogladalem: Pale cocon Shigofumi Higashi no eden Detroid Metal City Tengen Toppa Gurren Lagann chyba zaczne od TTGL bo z niczym mi sie nie kojarzy xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11837 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pale cocon - 1 odc
Shigofumi - 12 odc Higashi no eden - 11 odc Detroid Metal City - 12 odc po 12 min Tengen Toppa Gurren Lagann - 24 odc tak zebys wiedział XD
![]() |
![]() |
#11838 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11839 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() daniel zacznij od palecocon, naprawde fajne anime jak nie chcesz clannad,mozesz tez kigeki, tyz fajne, tyz jedno odcinkowe.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |