|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie wiem czy był taki temat, ale postanowiłem założyć. Piszcie tutaj swoje przygody związane z desert quest.
Przedwczoraj byłem na desercie 1 postacią, ok. Wszystko przebiega sprawnie, jesteśmy w final room a knight mówi, że nie ma sworda ![]() ![]() Na następny dzień poszedłem knightem na deserta i wszystko ok idziemy, idziemy i weszliśmy w dziurę z 2xorc berserkerem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() my wpadlismy do dziury po drodze i nie wiedzielismy jak wyjsc stamtad
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Ja też kiedyś oomyłkowo wpadłem do dziury z zerkami, ale na szczęście zdołałem wrócić i dokończyć quest,
innym razem idąc na deserta aby ponim pkować okazało się, że każdy szedł pk charem ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Szedłem na deserta z kolegą - ja 21 sorc on 20 knight.
Każdy położył już swoją wymaganą rzecz , paladyn przeciągnął dźwignię i znaleźliśmy się w pokoju z nagrodami. A tu nagle pozostałe 2 osoby wzięły szybko nagrody i ustawiły trapa. Myśleliśmy że już po nas ale jakoś udało się mi i mojemu koledze ich zarąbać i w nagrodę otrzymaliśmy za quest po 20k , 2 rohy i dodatkowo z nich na współkę b roba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 08 2009
Lokacja: krawuw kzm jp wsrud najwiekszyh ziomuw i firmy, krakowski gangster 5life policja gamve over
Stan: Początkujący
Imię: ziomus czarny of jp
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mordercy POlicjantuw of Amera
Świat: Wenore
Poziom: 479
Skille: JP/HWDP
Poziom mag.: JP
|
![]() szedlem na deserta ale mnie dedli ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
|
![]() Zaczeło się od tego że wrzyscy staneli przy wejsciu z przygotowanymi itemami. Wtedy nie korzystałem z żadnych map, 3 pozostałych członków teamu (kumple) najwyraźniej też nie. Ale wrzyscy myśleli że zaraz po zejściu na dół będzie finish room. Zchodzimy i obłęd xd. Postanowiliśmy przetestować każdą drogę no i wchodzimy do pomieszczenia bez rope place'a (w którym jedyną drogą ucieczki jest śmierć od trucizny skorpiona) a tam już siedziały kolejne 2 osoby które coś tam bredziły po hiszpańsku i chyba prosiły o pomoc. Po głębszych oględzinach doszliśmy do wniosku że trzeba będzie strzelić zgona aby wyjść na powierzchnie. Ale dwójka hiszpanów nie miała zamiaru sie wylogować tak aby umożliwić skorpionowi zrespienie się. Daliśmy loga w nadzieji że następnego dnia będzie pusto, a kolega budzi mnie o trzeciej w nocy dzwoniąc: ''ej ci dwaj kretyni dalej tu są
![]()
Pamiętaj! zawsze odrywaj dolną część banana zwaną kolcem gdyż jest ona wyjątkowo uczulająca. ![]() Ostatnio edytowany przez Zykfryd - 29-08-2009 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2009
Profesja: Druid
|
![]() O ile mnie pamięć nie myli to jak poszedłem na deserta to spotkałem tylko fire devila i bez problemów go zabiłem. A na koniec 2 typów czy 3 założyło mi trapa, ale był to świat Non-PVP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2008
Lokacja: Nie powiem!
Imię: fajnie, bo nie gram
Gildia: Nie gram
Świat: D&D
Poziom: żal
Skille: DnDrox
Poziom mag.: DD
|
![]() Heh. Ja robię deserta: 50 knight i reszta po 20-23 levele, idzie jeszcze jedna palka, cały czas nas wkurzała. No to powiedzieli, że zrobią jej później. Żadnych problemów(ja mogłem się w każdej chwili wylogować
![]() Ja: "Masz swojego" Kina: "No daj" Ja: "Eeee..." Logout ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Jak już wziełem nagrody to zaczeła się bitwa.
![]() Jak grałem jeszcze na pvp oczywiście. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() moj desert byl bardzo mieszny SLUCHAJCIE :
IDAC Z EKIPA palek mowil ze umie poprowadzic <sam takze znalem droge> widzialem ze prowadzi zle <45. . sekund. po> zaprowadzil na ber.sherkery sam tamwlazl wszysy popadali a ja tam nie wlazlem dopiero bo message do olegi wyczyscil mi je i sprawdzilem dedy i prosze lista < golden legsy> <crown shield> <knight armor> ,< magic long sword> i BOhy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2009
Lokacja: Bytków
Stan: Niegrający
Imię: Lord Dragon of Guardia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 113
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2009
|
![]() To było tak.
bylem przed wejściem na dezert questa czekałem na ekipe z 30 minut szliśmy cały czas zgodnie z tibia.pl i jak tpneło nas do pokoju z nagrodami zaczeła sie bitwa. ja jako jeszcze bylem nieogarnienty w pvp poprostu dalem loga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2009
|
![]() ja jak robiłem na pvp tego questa to wziąłem 2 znaomych z rl i jedengo jakiegoś przechodnia z 34lvl [o dziwo nie zrobił tego questa] potem go dedneliśmy i podzieliliśmy się lotem na 3 ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2009
|
![]() Heh, milion razy robiło się deserta.
Z czego ostatnie 20~razy organizowane były przeze mnie ![]() Ja, jako poszukiwany druid, chętnie chodziłem na wyprawy na deserta. Poziom odpowiedni, 21 (żeby nie rzucać podejrzeń). Gdy tylko zbliżaliśmy się do skrzynek, na górze, zaraz na wyjściu z deserta czekał: 60kn (brat), 33dr (ja), 36sr (kolega). Robiliśmy to dla zabawy. Zysk był nijaki (ba, zdażało się, że noobki nie brały nagród -.-), ale po szkole można się było rozerwać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() moj ostatni hmm szedlem swoim b... charem z jakims 20 lvlem i drugim 20 lvlem i... 70 jeden sie lognol drugi ze mna mial wracac a profilaktycznie sprawdzilem x rayem a tam 120 rp + ten pallek co z nami szedl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Szedłem z jakimiś dwoma nieznajomymi i nie było problemów szliśmy zabraliśmy nagrody i 10k w kieszeni ;D
Jak przeczytałem twój post Siriusen to ... hahah ![]() myślałem że padnę ... Magic long sword, g legi Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po 2 niemożliwe zeby ludzie z takimi itami zostali zabici przez zerki chyba ze to pro evo 1kk hp bosski z otsa Topic: kiedys weszłem z kolegą tam bo niewiedzieliśmy co tam jest i przez 2 godziny chodziliśmy tam ale na zerki ubiły dopiero potem dowiedziałem sie ze tam jest desert quest xD. Ostatnio edytowany przez Novol - 07-10-2009 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2009
|
![]() Moje wszyskie obeszly sie bez wiekszych komplikacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+