|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
Nie powinno być żadnych koncertów bo jak będzie ekipa co gra Rocka obraza się Metale a jak będzie jakaś inna to się inne grupy obraza. Tylko ze jak by 9,5/10 miasta to byli Punki wtedy burmistrz nie miałby problemu z wyborem kapeli na jakieś festyny/koncerty. Cytuj:
Widocznie tylko u nas takiej opcji nie ma... widać nasza szkoła nie jest idealna , ma ten 1 mały minusik... Ostatnio edytowany przez Albertus - 05-10-2009 o 18:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2009
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Valoria
|
![]() Cytuj:
Czy idę na festyn/koncert mój wybór, mogę pójść na jaki chcę, lub nie iść wcale. Natomiast do szkoły muszę chodzić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @krzyże w szkołach: w klasie mojego wychowawcy jest tak, że to my podjęliśmy decyzję, czy krzyż wisieć będzie. I szczerze mówiąc nawet nie wiem, czy wisi, bo mi to wisi, skoro zostało przegłosowane demokratycznie wśród zainteresowanych a nie narzucone odgórnie.
@wolne w święta: a jeśli ja chcę świętować Dzień Niepokalanego Niepodkucia Różowego Niewidzialnego Jednorożca, to powinienem mieć konstytucyjne prawo zrobić sobie w ten dzień wolne. Mam? Nie. I żadne Boże Ciało czy Matka Boska Pięćdziesiątazrzędu mi tego nie zrekompensuje.
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Naprawdę, ja wypisałem się z religii w połowie roku szkolnego, już nie pamiętam której klasy, 2 lub 3 gim w liceum też nie było z tym problemów.
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol.
Oczywiście, że religia nie jest obowiązkowa, a jak nie masz takiej możliwości - pozwij ich, bo nikt nie może cię przymuszać na chodzenie na ten przedmiot, bo a nuż jesteś muzułmaninem czy kimś innym?
![]() |
#127 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wogole kuriozalne jest to, ze z religii trzeba sie wypisywac zamiast sie na nia nie zapisywac.
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko ze u nas nie ma tak , dostaliśmy kartki czy rodzice wyrażają zgodę chodzenia na wdz , kolegi rodzice nie wyrazili zgody a wychowawca kartki nie przyjął bo powiedział ze zgoda MUSI być wyrażona ;D tu powstaje pytanie , - po co te kartki ? (pewnie oficjalnie muszą być ;D ale wyboru i tak nie ma) z religii normalnie się wypisałem i nie chodziłem chyba miesiąc , ale ksiądz zobaczył ze katolicki a nie chodzi na rele i po rozmowie z dyrektorem zrobiono zakaz wypisywania się z reli (chyba ze jesteś innego wyznania wtedy można) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
może i tak , ale to było trzeba załatwiać wtedy odrazu , teraz jak jestem w 2 klasie to mi się nie opłaci już poza tym nie wyszło by mi to na dobre ;D (małe miasteczko ze starzejąca się społecznością) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz się wypisać, kiedy chcesz.
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby mogę , ale tak naprawdę nie mogę ;D poza tym już się nie opłaca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 08-10-2009 o 16:54. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A dając przywileje muzułmanom sprowadzimy se sami kłopot na głowę tak jak Zachód... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Omg to byl tylko przyklad poza tym nie każdy muzułmanin jest zly bo jesli tak to ja mogę powiedziec ze wszyscy katole sa poj*bani i pala ludzi na stosach co sie mija z prawda no i to nie jest przywilej tylko bardziej rownouprawnienie ;s niz ustalanie od gornie w jakie swieta jest wolne. Kazdy sobie wykorzysta ten czas jak mu sie tam podoba ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zobacz sytuacje np. w Belgii gdzie dano im duże prawa , swobody itp. a teraz prawie każdy Belg to rasista i nie może we własnym kraju czuć się jak u siebie. Zobacz jak oni ich pieniądze rozkradają (sociale - masa pieniędzy na każde arabskie dziecko) nie pracują a jak komuś się coś nie podoba to robią zamieszki , po przegranej walce o Europe w sposób militarny obmyślili nowy plan - zniszczyć nas od środka. Ich głównym założeniem jest przyjeżdżanie następnie ściąganie rodzin przy okazji uwodząc białe kobiety , otwierają własne sklepiki itp. z czego pewnie nie płacą dużych podatków tak jak inni bo przecież to "przyjaciele z 3 świata" pieniądze ładują w zbrojenie. Kazdy z nich robi 10 dzieci żeby wyprzeć nas z europy w sposób przyrostu naturalnego który u nich jest dodatni. A za cale ich życie płacą podatnicy (sociale). Zaraz powiesz ze skąd to wiem i ze to stereotypy. A wiec powiem ci ze widziałem , czytałem , słyszałem i żyłem miedzy tym syfem 2 lata. I naprawdę nie życzę żadnemu Polakowi żeby to spotkało nasz kraj. A dając im jakieś prawa odnośnie ich świat robisz im taka zachętę która doprowadzi do następnych i za x lat obudzisz się w kraju w którym będzie tak jak na zachodzie. Jak wyjeżdżałem bylem bardzo tolerancyjny , może nawet bardziej niż 3/4 z was. I tez nie wiedziałem jak można nienawidzić kogoś kto urodził się czarny czy inny. przez pewien czas nawet się kolegowałem z paroma z poza europy , ale z czasem gdy widziałem coraz więcej , rozmawiałem z pewnymi ludźmi coraz więcej doszedłem do takich poglądów jakie mam teraz. I nigdy nie chciałbym żeby tak jak tam było u nas bo będzie prawdziwa tragedia... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down Yoh ma rację ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Juzefek - 08-10-2009 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja do kościoła od 6 klasy podstawówki nie chodzę , bierzmowania tez nie miałem. Wogle nie chce mi się nawet na rele łazić. Tylko powiedz to dla dyra , on powie ze mogę nie chodzić , ale nieobecności będą czyli nieklasyfikowanie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
|
![]() To go pozwij, co za problem
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj ty ciągle z tym pozywaniem , tylko co ja udowodnię... czyje zdanie bardziej się liczy księdza czy wielokrotnie notowanego pijaka??? A w żadne nagrywanie czy coś nie chce mi się bawić...
Ale z ciekawości specjalnie dla was w poniedziałek pójdę do dyrektora i powiem ze chce się wypisać z religii i ze kartkę od rodzica przyniosę jutro i specjalnie dla was spróbuje dokładnie zapamiętać co powiedział. |
![]() |
![]() |