![]() |
#1881 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
a co ty kurwa marjana rozliczasz z tego ile on do szkoly chodzi ? jak by byl na kazdej lekcji bys mowil "kujon ahahahahahha" jak nie chodzi "jezu tibia wazniejsza od szkoly" kto tu jest hipokryta jebany pedale Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 22-10-2009 o 08:27. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1882 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem Ci tak - Marjan i tak pewnie ma w to wyjebane, ale uwierz mi, że ma dobry powód by nie chodzić do szkoły (na razie ofc
![]() Co do używania bota w Wanted - to kim Ty jesteś? Mamy uwierzyć, że nagle po naszym odejściu wszyscy w Wanted poszli po rozum do głowy i przestali używać bota? Bo dopoki bylismy razem na vt (widzisz, mieliśmy tę przyjemność) to (niemal) KAŻDY gdzieś botował - uwaga - z wyjątkiem Marjana ;P Tak samo na wojnie. Wierzycie w bajki, że Niklas ma komputer podłączony do CERN-u i 6 giga neta, a nie wierzycie, że używa dasha. W przeciwieństwie do Was znam Niklasa nieco dłużej i znam go dość dobrze :} I nie mów, że od nas każdy używa elfa na wojnach, bo ja np. nie. Widziałeś mnie kiedyś na dashu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A ja jestem no lifer i expie na bocie! Nie chodze do szkoly bo szkola mi jesc nie da i nie mam zadnych zainteresowan. Odjebcie sie ode mnie wszyscy ![]() Yours Waszka
![]() |
![]() |
#1886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() Widze ze PussyWizak chcesz byc tu odbierany jako ktos bardzo inteligentny i majacy monopol na prawde do tego uwazasz sie za blyskotliwego,
Otoz moj drogi skoro z trudnoscia czytales mojego posta i nierozumiales,musiales z trudem przebijac sie przez ten belkot,to powiem ci ze musisz byc ograniczony bo nie uzywalem w nim zadnych trudnych slow pisalem go jezykiem przystepnym dla przecietnego 12 latka. Wiem ze Wanted to grupa super gosci bedacych rozrywanymi towarzysko w realu,imrezujacymi non stop,zmieniajacymi laski jak rekawiczki,nie grajacymi wogole w tibie chyba ze im sie zachce raz na tydzien na 10 min.,do tego kazdy z nich ma szkole i prace wtedy kiedy im pasuje,ustalaja sobie grafik wedlug ich wlasnego widzimisie do tego sa to ludzie bardzo dojrzali i fizycznie i emocjonalnie ma sie rozumiec rowniez wiekowo. Nephilism banda frajerow uciekajacy ze szkoly,pracy kazdy z nich siedzi przed komputerem non stop i czeka na massloga bo nie maja co innego do roboty a do tego Nephilism to banda 12 gora 15 latkow,a do tego wszyscy graja na bocie.Nephilism w nocy chodzi spac bo rodzice zmuszaja ich do wylaczania komputerow wtedy nadchodzi czas Wanted,ktore ma tak ustalone grafiki ze swoimi szefami w pracy i profesorami na studiach ze zaczyna sie logowac i expic by po 14 jak to ustalili wyjsc na swoje zajecia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1888 |
Użytkownik Forum
|
![]() do tego brakuje tylko ze robi z siebie osobe najbardziej poinformowana i nie dokladnie jak było przed rozłamem. nie wazne co mowi taki Nuriel ktory byl w wanted i kazdego z tych ludzi zna. a jak brakuje argumentow to najlepiej powiedzec zuterowi ze jest rudy a komus innemu ktory wypowiada sie na forum ze jest zjebem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
A na twoim tle jestem nie tylko błyskotliwy, ale wręcz geniuszem ![]() Cytuj:
A wracając do hipokryzji... Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 14:31. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Co do uzywania bota-nie wierze ze nie macie/nie mieliscie ssow w naszego vt od waszego szpiega.A tam w commencie urb kiedys napisal zeby na main acc bota nie uzywac,i wiekszosc sie do tego stosuje. Fakt niklas odpala bota na akcjach,bo jest to ofc pomocne,i robi to tak samo 90% waszego teamu.Tylko ze odpalenie bota na akcji, to nie jest to samo co bocenie 24/7 na nightmarach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1891 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() No tu zes blysnal PussyWizak nie ma co,znaczy co do tresci to nie masz zastrzezen.Polowa twoich przecinkow ktore niby zes poprawil jest niepotrzebna,a i po przecinku nie daje sie spacji panie polonisto.Pewnie i tak sie myle bo ty jestes w Wanted i wiesz wszystko zawsze lepiej.
Co do straszenia Marjana jakims Benkiem no to wychodzi desperacja Wantedowcow,nie da sie w grze zalatwmy na real.I kto tu jest zalosny? Mamy zakaz botowania no nie wierze w te brednie,czlowieku czy ty nie rozumiesz ze polowa Nephilism byla kiedys w Wanted i dokladnie wie co tam sie dizalo,a nie sadze zeby doszlo do wiekszych zmian. Twoja odpowiedz swiadczy o tym ze ty o grze wolisz pisac na forum niz w nia grac. Ostatnio edytowany przez Lojalny - 22-10-2009 o 14:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1892 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Mam zastrzeżenia do treści, ale było to już wałkowane sto razy, ja sam też o tym pisałem nie raz, i nie widzę sensu, żebym musiał szukać na poprzednich stronach odpowiednich postów, by ja kopiować i wklejać to samo specjalnie dla ciebie.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A jak Marjanek był jeszcze z nami, to owszem Wanted botowało (tyle, że w przeważnie ta część, która dzisiaj się zwie Nephilims). Teraz nie ma on nic do powiedzenia, a u nas jest zakaz botowania od Urba. Tyle. EDIT Bo zapomniałem wcześniej dopisać: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 15:58. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
|
![]() Cytuj:
A po drugie jestes kolejna osoba ktora niema zielonego pojecia o mnie.... Naprawde idioto myślisz ze jak knight stoi bez uzytku to nie angazuje sie w wojne? Do tego sa ms-y chyba nie?....Nie bede smiagal knightem jak wole i moge magiem stary proste :***
![]() |
![]() |
#1896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() Normalnie tutaj wchodzę poprawiac sobie humor ponieważ tu jest jeden wielki CYRK hahahah
ps. Nie rozumiem jednego po jaki ch*j sie spinacie przez jakies jeb**e piksele zluzujcie majty a jak ktos ma słabą psyche niech tu nie zagląda i odrazu zrobi sie milsza atmosfera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pussy( bystry nick, nie ma co)
Kolejna BYSTRA osoba na tym forum. Jako, ze jestes taki wspanialy, madry, a Twoich czynow nie da sie opisac ludzkimi slowami, to chetnie podziele sie z Toba kilkoma uwagami, poniewaz jedynie Ty je zrozumiesz... Wypowiadanie sie, a raczej ripostowanie na kazda nowo powstala prowokacje jest prawdziwie madra rzecza. Oprocz tego widze, ze pochodzisz z tej grupy intelektualistow, ktora chetnie korzysta ze swojej sily fizycznej, a raczej propaguje ten sposob, kiedy nie ma szansy tego zrobic w normalny czyt. za pomoca rozmowy. Dobrze rowniez ,ze jestes swiadom swojej doskonalosci i nie musisz przed nikim udowadniac jakie to fajne wyrazy posiadasz w swoim slowniku. Offtopic. Z tego co widze, wiele osob korzysta z tego forum tylko i wylacznie ,zeby kogos obrazic. W taki razie, jako ze jest to temat wojenny, proponowalbym bym poumawianie sie na priv, na pewne utarczki slowne na tibii, badz jak kto woli na jakims publicznym vent. Ostatnio edytowany przez Kiniol - 22-10-2009 o 22:07. |
![]() |
![]() |