|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() oto moje propozycje:
-więcej questów -więcej potworów -więcej GM bo dużo ludzi używa np:tibia GG czy coś w tym stylu -spory obszar na Mainie dołączony nie na żadnej wyspie -więcej rzeczy do kupienia od NPC -więcej czarów No to tyle mam nadzieje że zwrócą uwagę na nasze propozycje ![]() Ostatnio edytowany przez matik1999 - 22-02-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() Ja chciał bym nowe profesje np dragon slayer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() zrubcie tak żeby można było kupować domki na valorii bez pacca
bo bym chcieł mieć domek a nie moge kupic ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() ja mam tylko 3-4 prośby:
1.Nowe ubranka( ![]() 2.Mniejsza cena PACC jak ktoś juz mówił... 3.Przenoszenie postaci z konta na konto. 4.Nowe i lepsze miejsca do expowania dla FACC mam jeszcze dużo tego ale to moje największe życzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() ale po uptadzie chcialbym miec mastermind, golden legi, golden armora demon helmet i styknie xD
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ja chcę w nowym update: 0 pk i noobów, darmowy domek dla każdego, PACC
na 10 lat za darmo ![]() ![]() a tak realnie: dom do kupowania skili (1 skil za 100gp ![]() możliswość kupowania potworków i wyposażania je w itemy (troll z wooden shieldem, chain armem, l- legsami, i spearami ![]() możliwość latania na wychodowanym smoku :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Ja bym chcial nowe expowiska, troszeczke wiecej rodzaji broni.
Chialbym rowniez nowe profesje ale niestety CIPOWIE nie planuja nowych profesji; macie link ![]() ![]()
Chimera ![]() LVL: 17 i rośnie ![]() MLVL: 9 i rośnie ![]() A PRZEDE WSZYSTKIM PALADIN ![]() ![]() Najlepsze co zabilem z kolega to Gs=Giant Spider Ostatnio edytowany przez matiz hanka - 24-02-2005 o 07:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
Hi, 100 skills, yes. Fajnie ? Ktoś siedzi przed kompem przez pare miechów aby zrobić 100/100 skille, a po uptade biegniesz do sklepu i kupujesz sobie to w minute. Pomyśl jakie skille mieliby hlvl z Anticy ? np. Bubble 999/999 ![]() Wniosek z tego taki, marzenia marzeniami, ok, ale aby chociażby były sensowne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() A ja bym chciał mikołaja na rooku
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja chcialbym rune teleportu do miasta ( w ktorym jestes zameldowany )
Czar : Everta Ex Runa ( nazwa ) : Teleport Rune Mana ( do stworzenia ) : 1000 Mana ( do uzycia ) : 100 Minimalny LvL ( do robienia ) : 60 Minimalny LvL ( do uzywania ) : 20 Minimalny MlvL ( do robienia ) : 40 Minimalny MlvL ( do uzywania ) : 5 Kto moze robic? : Druid , Sorcerer Cena za jednostke : 600gp Cena za BP : 12K Uwagi : Mozna uzyc tylko gdy nie masz trybu battle. @Down : A liczyc umiesz ? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xydijo - 20-11-2007 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Skille: 15/27
Poziom mag.: 65
|
![]() Ligos@
po co odkopujesz temat po 9 miesiacach? topic@ co to za glupi temat? i co z tego ze tu napsizesz co bys chcial jakby to kogos obchodzilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() CHcialbym wiecej expowisk , nowe spelle dla pally oraz koniec tematow w stylu :
CO BY BYLO GDYBY ... CO BYS CHCIAL Tematy te zakladaja 8 lvle ktore chca koniecznie wbic pare postow i zasmiecic forum ... ZROZUM UPDATE DAJE TYLKO I WYLACZNIE ZMIANY LVLOM TAK POWIEDZMY 50 + !! oraz oczywiscie postaciom PACCOWYM WIEC IDZ GRAJ W PODKARPACKIEGO OTSA I WBIJ WYMZAONY 60 LVL BOSCHEEEE WIDZISZ I NIE GRZMISZ
Ma do tego pociąg, co ciągnie jak taśmociąg Nowej generacji.. nie przesiąknie wilgocią Ten sprzęt to unikat, ma jakości certyfikat Nie da rady, to syndykat to zakład ów - Baku Squad Wzrasta popyt, ta maszyna to prototyp, zatem Ma na to patent, podobnie stereotyp Jeszcze dwie, nie jedna w ratach Co wykańcza po fabrykatach ta współpraca czasem się opłaca data 8 8 to jej rok rok produkcji nie dostaniesz do niej obsługi instrukcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Wohyń
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Offtop
Wszystko ,co zwiazane z z Tibia 7.4... ![]()