![]() |
#2941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
|
![]() zalosne xd
wyjdzcie bez niklasa czy dempaha i zobaczymy potege wanted na openkach w dzisiejszych dniach ![]() \/ retard XD
http://r1.fodey.com/12bb2c2d0c60d408...269b70f3.1.gif Ostatnio edytowany przez Johny Cross - 19-12-2009 o 17:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2942 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, swietymi tez nie jestescie. Az milo bylo patrzec jak ten Wasz combo bot latal na ob.
![]() Tak wiec kontynuujac swoja wypowiedz w tym radosnym klimacie ,pytam Was z nadzieja "POWALCZYMY JESZCZE?". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2943 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2009
|
![]() Cytuj:
Co byś nie zrobił akcji gdzie nie macie "ogarniaczy z innych serverów" jest więcej od ustawianych Openek. I to one zadecydują o wygraniu wojny. --- What dodał 2 minut i 30 sekund później --- Broni wam ktoś używać bota i tych skryptów? Ostatnio edytowany przez What - 19-12-2009 o 17:21. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Hahahahaha, nie rozpie*dalajcie mnie dudes ;dd
@Kosiarzu Wy przez całą wojneę oszukujecie używając bota, na openie najprzydatniejszy jest dash, patrz ile musieliśmy się męczyć by złapać Sheriona, a Precika to już w ogóle się nie udało. A teraz raz my ściągnęliśmy sobie małą pomoc i już od razu płacz. Załosneeee. Zdobywacie w nielegalny sposób nad nami przewagę, to musi jakoś zareagować i to wyrównać. Z tym, że my możemy tak zrobić tylko na OB, na którą wy macie odwagę wyjśće raz na pół roku, a wy oszukujecie codziennie. Ale i tak najepszy jest Limehit - comba bot MUHAAHAHUAHUAUHAA, a żeś dojebał! ![]() ![]() Nie wiem kto ci takich bajek naopowiadał, ale chyba cię zrobił w... balona. Chyba, że sam to wykminiłeś, to gz! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 19-12-2009 o 17:26. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Warszawa
Imię: Rookstayer Maciej
Profesja: Rookstayer
Poziom: 32
Skille: 21/26
|
![]() Sherlock, tak Ci sie tylko zdaje, że od Wanted nie ma gości latających po dp i krzyczących "haha wygraliśmy haha noby wygraliśmy z Wami hahaha"
Po wczorajszej opence w dp venore wpadł Magiczny Umbrella (87 lvl z deduwy) i pierwsze co zaczął krzyczeć to "HAHAHAHAH NEPHNUBS WE WIN HAHAHA NEPH NUBS RETARDS YOU WILL NOT WIN HAHAHAA". Jestem pewien że Turcy czy Brazylijczycy w Wanted też mają takie polewy i ciskania, tyle że w swoim języku. I my tego nie rozumiemy. Poza tym strona w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia. Są gracze fair po obydwóch stronach, ale znajdą się też noby typu "haha wygraliśmy noby p****olone nie macie szans jusz serwer jest nasz". >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
|
![]() @UP
A widzisz coś złego w cieszeniu się po wygranej akcji, a bezinteresownym wyzywaniu i obrażaniu ludzi? Chyba, że nie odróżniasz tych dwóch rzeczy. W cieszeniu się "hahahaha, wygraliśmy! ![]() We wpadaniu w środku akcji z tekstem "Wojcik, któremy pedałowi wyjebać?!!", "orać Żydów, haha, macie wpierdol!!", "yo zjebane ryje" czy "muahaha, zajebalismy Wanted ****om!! PSY PSYYYY" jest. Na serio, nie wiem czemu muszę tutaj za każdym razem szczegółowo tłumaczyć takie oczywiste rzeczy. Głowę macie nie tylko od noszenia czapki.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Warszawa
Imię: Rookstayer Maciej
Profesja: Rookstayer
Poziom: 32
Skille: 21/26
|
![]() Też wyzywał, tylko nie napisałem tego w poście. Co za różnica jak Wanted daje vt każdemu a neph nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2009
|
![]() LOL Limehit 5x ded juz nie ma 200 hah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2009
|
![]() Padał bo ma wyjebane w Tibia i gra żeby się bawić.
Jednak największą ogaryną był ZUTHER Z ATLETĄ Tak mówili na vencie. Marjola : Zuther mów (bo marjan padł) Zuther : Ja nie wiem co mam mówić Atleta ty mów !!! Atleta: A ja co mam mowić hyyyy? Jednak Limehit z Precikiem ogarneli sytuacje do czasu powrotu Marjoli. Fajna walka była. Ostatnio edytowany przez What - 19-12-2009 o 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Użytkownik Forum
|
![]() I teraz mamy poważny dylemat - wygrać tą 7-dniową wojnę i powrócić do nuub pvp systemu, czy przegrać, żebyście się nie bali podpisać na dłużej. =/
Bo przecież to widać, że morale spadły o 100 po dwoch przegranych OB, chociaż we fragach jest tylko 7 różnicy, ale z doświadczenia wiem, że jak Nephy nie lubią np tracić 10 ludzi by 10 zabić od nas. Tzn walki oko za oko, frag za frag, trzeba wygrać 20-stoma fragami, bo inaczej MAADDDDDD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
MONEK Ostatnio edytowany przez Acriati - 19-12-2009 o 22:10. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Ktos tu podal przyklad jak my sie cieszymy z wygranej akcji, a patrzcie co ludzie z nephilims pisza do Niklasa
![]() 21:59 Abu Loppez [185]: you gonna die irl niklas 21:59 Abu Loppez [185]: i promise you Nie jest to fake, jak ktos chce moge dac filmik ![]() ![]() Btw. nie rozumiem co wam przeszkadza w tym iz graja u nas dempah i niklas, na dodatek jeden z nich ma tu swojego chara a 2 dostaje i tyle. A po drugie ani niklas ani dempah jeszcze ani razu nie lidowali, wszystki akcje sa ogarniane w wiekszosci przez mahoone. Wiec juz skonczcie pierdolic bo mnie krew zalewa. Temat bota powinnien byc skonczony bo zarowno jak i u was, jak i u nas sa osoby co go uzywaja. Ale to co Michal powiedzial iz wczoraj na OB mielismy combo bota to mnie rozjebalo do reszty ;] Daj sobie spokoj z wypisywanie takich rzeczy. A co do wyniku twojego 10-5 dla mnie zawsze moze tak byc jezeli ofc wygramy ;] Bo po dzisiejszym twoje konto znacznie sie uszczuplilo, co nie?
![]() |
#2958 |
Użytkownik forum
|
![]() Chłopaki razicie mnie w oczy!
Acriati tutaj pierwszy mądrala pt: 'ale was pierzemy' a ja pytam czemu nie jesteś w war systemie? wasz leader w ankh Vasco 240ek też bez war mode gz po raz 2 i ofc ławica savanów i bananów przeplatając się przez ob to jest tooo walcze na tyle ile potrafie a wy na tyle żeby wygrać więc ja proponuje następny war mode podpisać z 3 gildiami na raz bo to do dupy nie podobne ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2009
|
![]() ahhaha emocje emocje
![]() Niklas wiedział co robi idąc na Kyre !!! Ciekawe czyje lewele na Azurze bedą tak spadać jak tam. Tam to masakra np. w 3 dni 250 ek do 230. Jak obstawiacie kto najwięcej lvli starci ? ja obstawiam Marjana hahaha ![]() @kamyxx co sądzisz o tym OB? dlaczego przegrywacie ? przecież taka zgrana z was ekipa ? a Wanted dopiero co team sklecili ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez zjadlemcukierka - 19-12-2009 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
|
|