Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-12-2009, 14:53   #3101
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nuriel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle. A Wacha ma rację i elo

Merry xmas
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-12-2009, 15:53   #3102
Goton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 07 2009
Lokacja: Lubań/Wrocław

Imię: Sir Goton
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Domyślny :)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez azuramistrz Pokaż post
Wy miesliscie dempahow niklasow brazoli i deduwe my mielismy hand of justice i wiecej wyobrazni co do bitew dlatego wygralismy pozdro.
Wyobraźnie to miał pan Andersen, ale nie wy Wy mieliście po prostu farta, mam nadzieję, że wygrana podniesie Was na duchu i podpiszecie następny warmode. Jak już ktoś wspomniał na wojnie jak w miłości wszystkie chwyty dozwolone A Tobie "Azuramistrz" myślę, że brakuje jajek, żeby podpisać się swoim prawdziwym nickiem, zresztą jak połowie ludzi tutaj (mówię tutaj o obydwu stronach), wypisywanie głupot i oszczerstw z tego typu kont jest bezcelowe.

Dodam, że dalsza polemika na temat mojej wypowiedzi jest bezcelowa, za dużo moich szarych komórek musiałbym tutaj marnować.

Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d
Pozdrawiam Wojtek
Goton jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 15:59   #3103
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goton Pokaż post

Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d
Pozdrawiam Wojtek
no s*******aj
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 18:13   #3104
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Płock

Imię: Lyoth
Profesja: Elite Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gorrath Gorrath ma numer GG 123456 Gorrath ma login Tlenu institor@o2.pl Adres Jabbera do Gorrath Send a message via Skype™ to Gorrath
Domyślny

@Kubek II, azuramistrz
Przeczytajcie sobie post Nuriela, a wasze watpliwosci co do tego kto jest pionkiem zostana rozwiane w sekundzie. Trzymajcie ten poziom dalej, bo moze bedzie mi brakowalo kiedys tej waszej zepsutej, ale jakze rozbawiajacej mnie psychiki i oddzialywania na moja osobe

PS: wysilcie sie z odpowiedzia na ta zaczepke bo prawdopodobnie byla ona moja ostatnia, mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie.

@All
w sumie to Wesolych Swiat, chociaz ja ich nie lubie.

Yours Waszka

Hail Glorfindel Hail trio!

Ostatnio edytowany przez Gorrath - 25-12-2009 o 18:15.
Gorrath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 19:23   #3105
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spirit-of-bicho Pokaż post
no s*******aj
No to stary pokazales poziom Teraz na miejscu Wojtka schowalbym sie do kata i nie wychodzil przez tydzien z mieszkania

Co do przegranej wojny :
Moim zdaniem to ta wojna bardziej nas podniosla na duchu niz ich Poczulismy sie pewniej, bo wczesniejsze nasze akcje w wiekszosci konczyly sie porazkami.
Wiec do zobaczyska po swietach.
A ty azuramiszcz, gratuluje Ci wyobrazni.

Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy.
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 19:58   #3106
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do Gorrath Gorrath ma numer GG 123456 Gorrath ma login Tlenu institor@o2.pl Adres Jabbera do Gorrath Send a message via Skype™ to Gorrath
Domyślny

Kiksu nic nie poradze ze te dzieciaki potrafia rozbawic mnie do lez, chcialem im pomoc, probowalem wytlumaczyc, uswiadomic, ale jak grochem o sciane wiec postanowilem sie jedynie rozkoszowac ich glupota.

Yours Waszka

stary 25-12-2009, 20:28   #3107
azuramistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2009

Domyślny

Lyoth przepracowalm pol zycia w kopalni dostal zajebistego kopa od zycia i jest stary jak sam skurwysyn a my jestesmy jebanymi dziecmi neo. Cieakwe ltyoth szmato czy taki wygadany w rl jestes bo na moje kilka takich odzywek bys dostal po pizdzie i bys byl normalny a nie zamkniety w 4 scianach tibijczyk z wlasnym wymalowanym swiatem ELOOOOOOO
azuramistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 21:13   #3108
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Domyślny

@^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem

Yours Waszka

Ostatnio edytowany przez Gorrath - 25-12-2009 o 21:15.
stary 25-12-2009, 21:34   #3109
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
No to stary pokazales poziom Teraz na miejscu Wojtka schowalbym sie do kata i nie wychodzil przez tydzien z mieszkania

Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy.
"Wes" w sumie to masz racje- Matko Przenajświętsza dlaczego ja to zrobilem ?
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 22:08   #3110
Sehil
Użytkownik forum

Sehil's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2009
Lokacja: Leszno

Imię: Sehil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: HEAD HUNTERS
Domyślny

Ahh jak ja kocham te forum <3 zawsze poprawia mi humor; )
Sehil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-12-2009, 22:58   #3111
Beda
Użytkownik Forum

Beda's Avatar

Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Siemiatycze

Domyślny

Jeśli takie coś poprawia Ci humor to współczuje. Czytając te posty rozżalam się nad nie którymi, a przychodzę tu tylko po to by zobaczyć link z filmikami.
PEACE AND LOVE!!
KUCYKIIIIIII PONY POWRÓCIŁY!!!!
DZIŚ JUŻ WIESZ ŻE PRZED NIM CHRONIŁA CIE
Beda jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 19:37   #3112
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Rzeszów

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Gildia: Deduwa
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez azuramistrz Pokaż post
Wy miesliscie dempahow niklasow brazoli i deduwe my mielismy hand of justice i wiecej wyobrazni co do bitew dlatego wygralismy pozdro.
O wiele wygodniej jest napisac, ze mieliscie "hand of justice", zamiast "jimmich, andersow, austryjakow, turkow i status quo" (turkow i sq straciliscie, ale skoro uzywasz casu przeszlego to moge tak napisac ) Aha jeszcze jedno: NIE wygraliscie. Jesli myslisz, ze pare fragow daje wygrana to sie grubo mylisz. Watpie zeby wygrana dalo wam pare setek fragow a co dopiero 5 i to w kiepskim stylu...

\/ no, skoro ty tak mowisz to wierze na slowo, ze tak by bylo. I sprobuje sie uspokoic, strasznie mnie ponioslo w tym poscie, sory : /

Ostatnio edytowany przez eldar - 26-12-2009 o 23:18.
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 22:52   #3113
Kubek_ll
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 12 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar Pokaż post
O wiele wygodniej jest napisac, ze mieliscie "hand of justice", zamiast "jimmich, andersow, austryjakow, turkow i status quo" (turkow i sq straciliscie, ale skoro uzywasz casu przeszlego to moge tak napisac ) Aha jeszcze jedno: NIE wygraliscie. Jesli myslisz, ze pare fragow daje wygrana to sie grubo mylisz. Watpie zeby wygrana dalo wam pare setek fragow a co dopiero 5 i to w kiepskim stylu...
te super ogarniety graczu azury, nie pierdol, bo wygralismy i nie wazne iloma fragami. gdybybyla zdazylo sie tak, ze to wy wygralibyscie nawet jednym fragiem (co jest nie wykonalne, bo macie zbyt ogarniety team) to tak byscie zaspamowali forum, ze to sie w pale nie miesci, wiec luzuj majty kolego i juz sie tak nie stresuj bo ci to na zle wyjdzie haha a co do tych turkow to w sumie dobrze, ze odeszli, bo z nimi to gorzej jak z dziecmi mowisz do nich, a oni dalej swoje
Kubek_ll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 22:55   #3114
Kubek_ll
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorrath Pokaż post
@^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem

Yours Waszka
hahahahahahaha waszka wes wyjdz
stary 26-12-2009, 23:17   #3115
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll Pokaż post
te super ogarniety graczu azury, nie pierdol, bo wygralismy i nie wazne iloma fragami. gdybybyla zdazylo sie tak, ze to wy wygralibyscie nawet jednym fragiem (co jest nie wykonalne, bo macie zbyt ogarniety team) to tak byscie zaspamowali forum, ze to sie w pale nie miesci, wiec luzuj majty kolego i juz sie tak nie stresuj bo ci to na zle wyjdzie haha a co do tych turkow to w sumie dobrze, ze odeszli, bo z nimi to gorzej jak z dziecmi mowisz do nich, a oni dalej swoje
Poki co to ty spinasz majty ale chooj. Poza tym jak to Nuriel napisa; "Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle". Tutaj sie z Nurielem zgodze. Bo sapiesz na tym forum jak skurwysyn, a nie masz nawet odwagi zeby sie podpisac pod wlasnym nickiem bo boisz sie o chara w pixelowej grze ,a tylko robisz z siebie pro ktory w wojnie zrobil w chuj, a pewnie byles jebanym pionem ktory sluzyl jako m wall. A zaloze sie, ze te turasy dojebia cie jeszcze nie raz pro kilerze_/

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 26-12-2009 o 23:19.
Eloth' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 23:18   #3116
azuramistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2009

Domyślny

tak tak waszka na ril tez tak pierdolisz o dupie marynie jak mickiweicz? ;x
azuramistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2009, 23:28   #3117
Kubek_ll
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eloth' Pokaż post
Poki co to ty spinasz majty ale chooj. Poza tym jak to Nuriel napisa; "Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle". Tutaj sie z Nurielem zgodze. Bo sapiesz na tym forum jak skurwysyn, a nie masz nawet odwagi zeby sie podpisac pod wlasnym nickiem bo boisz sie o chara w pixelowej grze ,a tylko robisz z siebie pro ktory w wojnie zrobil w chuj, a pewnie byles jebanym pionem ktory sluzyl jako m wall. A zaloze sie, ze te turasy dojebia cie jeszcze nie raz pro kilerze_/
kto jak kto ale ty sie na pewno nie dowiesz kim jestem, a lvl mam 3 razy wiekszy od twojego wiec raczej o swojego chara sie nie boje lamusie. Jako m wall to ty robisz na ob haha juz nie liz dupy nurielowi bo i tak ci to nic nie pomoze kiedy bedziesz chcial sie wyplacac pizdo, a teraz czekam na twoj mega wy*****sty post pro lamusie_/ a o turkach nie zamierzam juz dyskutowac, bo kazdy wie jak jest i musialoby przyjsc ich tu co najmniej z 20 zeby mnie rozjebac frajerze
stary 27-12-2009, 00:04   #3118
Variacjus
Użytkownik forum

Variacjus's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2009
Lokacja: Olsztyn

Imię: Variacjus
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kubek_ll Pokaż post
kto jak kto ale ty sie na pewno nie dowiesz kim jestem, a lvl mam 3 razy wiekszy od twojego wiec raczej o swojego chara sie nie boje lamusie. Jako m wall to ty robisz na ob haha juz nie liz dupy nurielowi bo i tak ci to nic nie pomoze kiedy bedziesz chcial sie wyplacac pizdo, a teraz czekam na twoj mega wy*****sty post pro lamusie_/ a o turkach nie zamierzam juz dyskutowac, bo kazdy wie jak jest i musialoby przyjsc ich tu co najmniej z 20 zeby mnie rozjebac frajerze
Bardzo elokwentna i barwna wypowiedź prawie urzekła mnie twoja historia, masz większy lvl ? a mogę cię dotknąć?
A może dało by się wypowiedzieć bez wulgaryzmów czy po prostu już nie możesz wysiedzieć z powodu tych zarzutów przy komputerze? I dlatego musisz wyładowywać swoje nerwy prawdopodobnie na klawiaturze oraz myszce jak się nie myle!

Wyloozujcie troszke to są tylko PIXELE.
Życzę wszystkim szalonego SYLFFFKA Elo
Variacjus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 00:05   #3119
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.

btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:*

@Variacjus
Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj.

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 27-12-2009 o 00:07.
Eloth' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2009, 00:10   #3120
Kubek_ll
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eloth' Pokaż post
OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.

btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:*

@Variacjus
Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj.
nikt na obiad mnie nie musi wolac darmozjadzie
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania