![]() |
#3101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmiać mi się chce także z tych pizdek, które twierdzą że są z nami. Jeśli tak to się lamusy podpiszcie nickami i tyle. A Wacha ma rację i elo
Merry xmas |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Dodam, że dalsza polemika na temat mojej wypowiedzi jest bezcelowa, za dużo moich szarych komórek musiałbym tutaj marnować. Wracam do ukochanych uszek z barszczykiem ;d Pozdrawiam Wojtek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kubek II, azuramistrz
Przeczytajcie sobie post Nuriela, a wasze watpliwosci co do tego kto jest pionkiem zostana rozwiane w sekundzie. Trzymajcie ten poziom dalej, bo moze bedzie mi brakowalo kiedys tej waszej zepsutej, ale jakze rozbawiajacej mnie psychiki i oddzialywania na moja osobe ![]() PS: wysilcie sie z odpowiedzia na ta zaczepke bo prawdopodobnie byla ona moja ostatnia, mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie. @All w sumie to Wesolych Swiat, chociaz ja ich nie lubie. Yours Waszka
Gorrath is not asking how many they are.. Gorrath is asking where they are.. ![]() Hail Glorfindel Hail trio! Ostatnio edytowany przez Gorrath - 25-12-2009 o 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() No to stary pokazales poziom
![]() ![]() Co do przegranej wojny : Moim zdaniem to ta wojna bardziej nas podniosla na duchu niz ich ![]() Wiec do zobaczyska po swietach. A ty azuramiszcz, gratuluje Ci wyobrazni. Btw. Wacha, wes olej te dzieciaki, siedza pewnie w tej nowej gildi Hand of cos tam i udaja proeloelo graczy.
![]() |
#3106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiksu nic nie poradze ze te dzieciaki potrafia rozbawic mnie do lez, chcialem im pomoc, probowalem wytlumaczyc, uswiadomic, ale jak grochem o sciane wiec postanowilem sie jedynie rozkoszowac ich glupota.
Yours Waszka
![]() |
#3107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2009
|
![]() Lyoth przepracowalm pol zycia w kopalni dostal zajebistego kopa od zycia i jest stary jak sam skurwysyn a my jestesmy jebanymi dziecmi neo. Cieakwe ltyoth szmato czy taki wygadany w rl jestes bo na moje kilka takich odzywek bys dostal po pizdzie i bys byl normalny a nie zamkniety w 4 scianach tibijczyk z wlasnym wymalowanym swiatem ELOOOOOOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 |
Użytkownik Forum
|
![]() @^
Zapraszam do Plocka, uswiadomie Ci twarza w twarz jakim bezmozgiem jestes skoro watpisz w moja bezposredniosc i wygadanie na real, ale Ty nie masz jajek zeby sie podpisac nickiem swojej nedznej postaci w grze a Ty mi z "dostawaniem po pizdzie na real" wyskakujesz hahahaha jestes moim faworytem ![]() Yours Waszka
Gorrath is not asking how many they are.. Gorrath is asking where they are.. ![]() Hail Glorfindel Hail trio! Ostatnio edytowany przez Gorrath - 25-12-2009 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() "Wes" w sumie to masz racje- Matko Przenajświętsza dlaczego ja to zrobilem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2009
Lokacja: Leszno
Imię: Sehil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: HEAD HUNTERS
Świat: Azura
|
![]() Ahh jak ja kocham te forum <3 zawsze poprawia mi humor; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Siemiatycze
|
![]() Jeśli takie coś poprawia Ci humor to współczuje. Czytając te posty rozżalam się nad nie którymi, a przychodzę tu tylko po to by zobaczyć link z filmikami.
PEACE AND LOVE!! KUCYKIIIIIII PONY POWRÓCIŁY!!!!
![]() |
#3112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() \/ no, skoro ty tak mowisz to wierze na slowo, ze tak by bylo. I sprobuje sie uspokoic, strasznie mnie ponioslo w tym poscie, sory : / Ostatnio edytowany przez eldar - 26-12-2009 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 26-12-2009 o 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2009
|
![]() tak tak waszka na ril tez tak pierdolisz o dupie marynie jak mickiweicz? ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2009
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Variacjus
|
![]() Cytuj:
![]() A może dało by się wypowiedzieć bez wulgaryzmów czy po prostu już nie możesz wysiedzieć z powodu tych zarzutów przy komputerze? I dlatego musisz wyładowywać swoje nerwy prawdopodobnie na klawiaturze oraz myszce jak się nie myle! ![]() Wyloozujcie troszke to są tylko PIXELE. Życzę wszystkim szalonego SYLFFFKA Elo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() OK. Nuriel lize Ci dupe. On mnie przejrzal.
btw. spojrz w lustro i masz jak ty to nazywasz 'lamusa' Poza tym jak pozwalasz, zeby ciebie tak na obiad wolali to luz. Nie wnikam misiu:* @Variacjus Rowniez udanego sylwka zycze tobie jak i innym tutaj.
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 27-12-2009 o 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
Użytkownik forum
|
![]() nikt na obiad mnie nie musi wolac darmozjadzie
|
![]() |
![]() |