![]() |
#3141 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2009
|
![]() Jak tylko bede mogl dolaczyc do Wanted (jezeli wgle) to napewno nie bede sie bal tracic lvle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Deduwa: 26 członków [nie licząc ekipy remontowej (45 magowie)]
- 14 magów: ~77,7 - średni lvl - 8 druidów: ~64,6 - średni lvl - 1 paladyn: ~109 - średni lvl - 5 rycków: ~110,2 - średni lvl Brałem pod uwagę ludzi którzy już w ogóle nie będą walczyć + noobchary (niektórzy mają po 2 chary w gildii). 90,3 - średni lvl członków Hand of Justice: 45 członków - 14 magów: ~78,7 - średni lvl - 12 druidów: ~77,8 - średni lvl - 16 paladynów: ~98 - średni lvl - 3 rycków: ~109,3 - średni lvl 90,9 - średni lvl członków Ostatnio edytowany przez Savan - 27-12-2009 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2009
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord xoti
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
@Pels0n byłem na jednej openie, bo akurat wtedy miałem chwilkę czasu, nie miałem blessów a mimo to poszedłem na to battle, i to chyba najlepiej świadczy o tym, że nie boje się padać, ani chodzić na OB, poprostu nie mam czasu, to chyba nie grzech, nie ? Zresztą co ja się będę przed Tobą tlumaczył, eloeloeloeloeloelo Szczęśliwego nowego roku ! ![]() Ostatnio edytowany przez Vrzasiastyy - 27-12-2009 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() hahaha na forum bylo przeciez cioto "MARIEL MORGOS LEFT GUILD HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA"- co nie posrales sie ze szczescia ? wogole po chuj ja z toba gadam bo jestes takim lamusem ze to sie nie da opisac bo jak trzeba bylo walczyc i padac - cale wakajce + pare miesiecy do transferow charow- to ciebie lapsie nie bylo wiec nie pierdol. popatrz sobie na aglererka i aru ile dedków mieli bo oni nie przychodzili na gotowe kiedy mozna expic
Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 27-12-2009 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Moze jednak wrócimy do tematu wojny?Ciekaw jestem,po co przeniosła sie na azure ekipa z antici-Styrelsen,i to nie byle jaka ekipa.Jakoś nie chce mi się wierzyć w ich zapewnienia, ze przypadkowo wybrali ten server i zamierzają być neutralni.W tym momencie siły są mocno wyrównane,ale jestem przekonany, że ich support dla którejs ze stron,zadecyduje o wyniku wojny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2009
|
![]() nie ma chuja trzeba expic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Raczej nie sadze zeby to cos pomoglo..W ciagu paru dni (4?) przenioslo sie wiecej ludzi z antici,niz w sumie br'ow z lucery
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3150 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zdanie godzinami... cóż nie ta liga ![]() Ostatnio edytowany przez Vrzasiastyy - 27-12-2009 o 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2009
|
![]() ^
Chyba przedmówca nie zrozumial aluzji kogos tam z gory, chodzilo o to ze cieszyles sie jak murzyn z blachy ze oni odeszli z war mode, a sam chuja robiles tlumacząc sie brakiem czasu. prostee |
![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu Pels0n przyznam Ci rację, może za bardzo się cieszyłem, no ale Mariel taki pro elo fajter, że aż się uśmiałem gdy wyszedł z gildii, ale ok już siedzę cicho
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3155 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2009
|
![]() Cytuj:
--- Kubek_ll dodał 10 minut i 53 sekund później --- Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kubek_ll - 28-12-2009 o 00:05. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3156 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
|
![]() Cytuj:
Mianowicie nasz Marjanek, chodzi tylko i 24 godziny na dobę - w autobusie jadąc do szkoły, przy dzieleniu się opłatkiem z babcią, i podczas robienia klocka w kiblu - kombinuję, co by tutaj wykminić, żeby kogoś wychujać i zdobyć te kilka fragów więcej. U nas może i kilku ludzi się bało, ale nic na to nie poradzimy, ich wybór. U was nie dość, że się boją, to jeszcze dosłownie wszystko podlega tanim gierkom ze strony Marjanka. Każda zagrywka. Każda. Co jest oczywiście bardziej żenujące, bo zamiast - jak to wypisywaliście 2000 razy na forum - "enjoy fighting", "making it for fun" i "nie robienia z Azury drugiej Furory", bawicie się w jakieś gierki i podchody... Przykład? U nas te trzy czy cztery osoby nie dostały inva do Wanted, bo po prostu tak wyszło i tyle. A Marjanek oczywiście musiał rozkazać Riklosowi, by wyszedł z gildii, jak po pierwsze pisaliśmy, że te pominięte osoby dostaną inva w następnej wojnie, a po drugie zresztą po co, jak i tak dwa ostatnie dni ciągnęliście pięcio-fragową przewagę do końca w pztach, więc wsumie i tak fail ;p. I co z tego, że kilka osób ostatnio o nas brakuje? Ciężko zrozumieć, że ktoś może nie mieć czasu? Chociażby dlatego, że połowa z nas mieszka teraz u rodziny (wy tego nie rozumiecie, bo wy mieszkacie tam 365 dni w roku). Nie mają teraz czasu na gre, to nie grają, proste (a akurat Xotiego na jednym OB widziałem, a gracza o nicku Kubek II nie, więc). Ale skoro tak to u was przykładowo Beiroc, który wcześniej na*******ał po 10 godzin dziennie, jak tylko rozpoczął się war mode - znikł. Teraz jak się skończył to widzę, że znowu powrócił. Tak samo nie widzę ostatnio Nuriela, Prinzzessy, Alynisa, Demzsa, Neowexa i kilku innych rudzielców. To jak, ciśniemy ich chłopacy!??!?! PS. Te, Kubek II, widzę, że napisanie chociażby jednego sensownego posta cię po prostu przerasta, może sobie zatem odpuścisz? Czy spróbujesz po raz dwudziesty któryś?
Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 28-12-2009 o 00:50. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2009
|
![]() Ty kurwa jestes taki glupi czy tylko udajesz? nie wiem czy wiesz ale alynis i beiroc maja rs'a. i nie wiem czy wiesz ale taki alynis nie ma za duzego lvl'a wiec mega wy*****sta deduwa zajebala by go i jestes tak nie poinformowanym graczem i widze, ze nie wiesz, ze alynis jest charem Siwuszki i raczej nie bardzo dalaby rade biegac na mc na ob lamusie a beiroc i tak rozjebal by was w biegu buahahaha tak jak wymerosa ogara, a od nuriela i reszy to ty sie odpierdol bo i tak zrobili w wojnie wiecej niz ty. mowisz, ze nie widziales chara o nicku KUBEK
_ll na ob to wyobraz sobie, ze ja nie widzialem chara o nicku Pussywizak wiec s*******aj juz spac lamusie i nie pierdol tu farmazonow bo az sie czytac nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2009
Świat: Azura Neutral
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() tak sobie czytam i czytam ten temat i stwierdzam iz kubek to idiota
![]() Ostatnio edytowany przez AdiZgOlekk - 28-12-2009 o 02:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Ciekawe czy rozmawiajac w domu tez uzywasz takich slow. No to co ze mial rsa? Jakos drago czy hammpion tez mieli i mogli biegac? No ale jak sie boi ze straci kilka lvlkow i troche pieniazkow, wkoncu jak to napisales " beiroc i tak rozjebal by was w biegu buahahaha " ciekawe, ciekawe chce to zobaczyc ![]()
![]() |