Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-01-2010, 17:08   #17041
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Furora
Skille: dobre
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NoToTak Pokaż post
O kurwa, nie podpalaj sie tak. Jestescie zdolni ubic Zwidka... yhym, jakos nie padl. Myslisz, ze oni Was w ogole traktuja powaznie? Nie widze w Was zadnego zagrozenia dla nich...
Powiem Ci w ten sposob.Mowie to tez do Gufnojada.Zwidek nawet z ssami 3x mial red hp.W pewnym momencie zostalo mu 100-200hp~ a to jeden hit sd.A bylo przy nas cale Vision w 5 sec bo stalismy w depo od pol godziny.M wall poszedl kratke za daleko dlatego byli odrazu przy nas.Ale gdybysmy sie bali wyjsc to bysmy w dp siedzieli Mamy honor i swoje wartosci a zabawa byla fajna Pozatym Zwidek to tylko jedna z akcji.Owszem moze bylismy minimalnym zagrozeniem dla Vision.Ale za to w Thais nikt skulla jakos nie odpalal przez pewien okres czasu po naszych akcjach.Vt tez probowali wyciagnac od nas wszelkimi sposobami.I z taka ekipa owszem bylismy zdolni do ubicia Zwidka, i prawie sie udalo.Moze kiedys? ktoz to wie (: To bylo czyste i nieskazitelne pk.Ubilismy mnostwo osob lacznie mamy ponad 25 fragow z czego 90% to lvle 100+ i wyzsze.
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-01-2010, 17:13   #17042
Jarek'Gru
Użytkownik forum

Domyślny

Nie mnie to oceniac czy jestem inteligentny gionojad.

Poprostu nie wierze w to, ze zwidek poszedl gdzies gdzie szykuja na niego trapa i przez przypadek nie padl.

Chyba, ze to cale combo przewidzial i wiedzial, ze zostanie mu 100 hp ?

Ostatnio edytowany przez Jarek'Gru - 25-01-2010 o 17:19.
Jarek'Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 17:47   #17043
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!!
stary 25-01-2010, 18:13   #17044
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spowalniacz Pokaż post
HEJ!!! Muj znajomy prosil mnie zebym tu napisal ze dzis dostal pracem w biedronce, bendzie ukladal banany na pulki w sivi napisal w osiongnienciach

-Grajonc w gre tibia zabilem 150 + Druida Sensla
-Grajonc w gre tibia zabilem 200 + Knighta Warior Antosa

I go pszyjeli!!! I powiedzieli mu ze ma bogate zainteresowania i to zadecydowalo!!! WARTO GRAC W TIBIE!!!
Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca O NIEE!
stary 25-01-2010, 18:17   #17045
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia

Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Najlepiej jest byc noname i lizac dupe takimi tekstami, no ale sa ludzie i parapety

Zgadzam sie z Jarek'Gru a te nonamy Gufnojady itd mnie smiesza rzucajac tekstami typu "człowieku wiesz że on był na stone skinach ? Nie ? Aha... A wiesz że wiedział zwidek że tam macie trapa gotowego? Nie? Aha.."-Zwidek byl na ssach i ledwo sie leczyl.Jakby wiedzial ze mamy tam trapa gotowego to by tam nie wszedl. ALE TO NIEMOZLIWE ZEBY ZWIDEK MOGL PASC to tak jakby ojca zabili dzieciom z sierocinca O NIEE!
AAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HHAHAH

Debil.
psyduck jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 18:20   #17046
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

AwangardowyKaloryfer's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
AwangardowyKaloryfer ma numer GG 3453064
Domyślny

Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!
AwangardowyKaloryfer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 19:20   #17047
spowalniacz
Użytkownik Forum

spowalniacz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer Pokaż post
Widzę ,że spowalniacz się udziela ,niemal niezauważalnie ,ale praca w biedronce za grę w tibie i ubicie Senzela/Warriora Antosia,to dało mi kompletnego owneda xDD
Nie mówiąc już o matce boskiej katrilowskiej <hahaha>!!!
Co do tematu ,to myślę ,że prawda leży pośrodku. Furor Seba ma rację ,śtanowią jakieś zagrożenie ,ale nie znów takie małe jak jakiś pionek napisał.
Logiczne jest ,że przy tworzeniu gildii z ludzi hunted ,któryś odzyska dawny "unhunt" i palnie w przypływie altruizmu ,co się dzieje.

Niestety sytuacja na furorze jest dokładnie taka ,jak ją opisał MarianKalina.
Nikt się z nikim nie liczy, każdy tylko dba ,aby jego boty śmigały i zarabiały ,zupełnie zapominając o tym ,że tibia jest tylko grą ,która służy do tego ,aby się zrelaksować ,tudzież pobawić/odpocząć.
Ja osobiście podziwiam Azora ,który zadowala się tym co ma ,co jednocześnie łamie zasadę ,którą wyznaje większość naszego społeczeństwa ,mianowicie "daj mu palec ,a weźmie całą rękę".

Boli mnie również to ,że tutaj piszecie w większości na poziomie (poza paroma noname'ami), a w tibii już tak ładnie nie ma ,bo wg mnie twierdzicie ,że tam macie do czynienia z idiotami ,a tu jednak są ludzie na poziomie.

Piję to tego ,że patrzycie na level danego gracza ,zamiast uprzednio z nim pogadać po ludzku. Oczywiście są też wyjątki od tej reguły np Has'ek ,czy nasz kochany Rafał.

Wracając do akcji z Flugelem ,to jest moja ulubiona akcja ,bo mimo iż w Polsce panuje mit o Niemcach nazistach i raczej tak się ich woli postrzegać, tak tylko on mi pomógł ,co przypłacił huntem i zgonem.
Nawiązując do przyszłości Furory ,to rysuje się ona chujowo ,że się tak wyrażę. Będzie to serv botterów ,którzy chcąc iść w ślady Smerfa zniszczą mu branżę ! A jednocześnie server ,na który wbije kilku typa ,którzy będą logować z nudów i będzie to rzadkie logowanie ,ale będzie ono tak jak WWO ,będzie z tego przekaz odpowiedni. Skończy się bocenie i zacznie płacz ,bo bot niestety za was się pvp nie nauczy ,a takiego 300 Jołena się składa (bez urazy) jak szmatę.
Tyle ode mnie na dziś ,dziękuję za wysłuchanie mojego skromnego zdania i byłoby miło ,gdybyście sobie to wzięli do serca.
Au revoir!
Dzienkuje ci pszyjacielu za szczerom wypowiedz! Chociaz jeden siom mnie tu lubi bo reszta mnie wyzywa od debili i ólomuw a to nie prawda, poprostu jak sybko pisze to nie mysle o ortach ale tak ma kaszdy tibijczyk ktury ma pvp.

Furora to serwer stracony i niedlugo zwidek i katrila padnom od naszej mega ekipy a fraga zdobeddzie edgard myszolow i furora seba, ziomy ktore razem uciekaja z kosciola!!!

--- spowalniacz dodał 5 minut i 50 sekund później ---

veltaxio urzywal bota jako pierfszy

a tu dowud

http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=226567

Ostatnio edytowany przez spowalniacz - 25-01-2010 o 19:20. Powód: Automerged Doublepost
spowalniacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 19:25   #17048
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Co do waszych akcji w thais, to ja praktycznie wcale nie zwrocilem na nie uwagi. I chyba nikt nie traktowal tych akcji powaznie, chociaz dla wielu osob (zarowno u nas na vt jak i u was) byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze. Zal troche glupoty tych osob, ktore wchodzili w tego slynnego trapa w hotelu. Dobrym przykladem jest moj RL ziomek Sermaios, ktory przez wlasna glupote dal sie strapowac w hotelu, a potem byl z siebie dumny ze przezyl wbijajac red skulla -.-
Prawdziwy pogrom byl na Furorze kiedy Inshon polaczylo sie z WRA i kiedy Dempah dowodzil Death Rose, a wy byliscie tylko jak dobrze zorganizowany pk team, ktoremu daleko do ubicia Zwidka.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 21:03   #17049
Lukasz'92
Użytkownik Forum

Lukasz'92's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Domyślny

wiadomo, ze malo kto zwracal na to uwage, bo my w sumie nie moglismy wyjsc dalej niz thais ze wzgledu na facce no i bylismy pk teamem.. nikt nie mowil przeciez o walce z wami. cala ekipa bysmy popadali na 3 ogarnietych hlvlach od was

a do ubicia zwidka nie bylo wcale tak daleko... wez pod uwage, ze rozkminiliscie, ze cos szykujemy i byliscie przygotowani, zwidek mial sio, a wy odrazu do nas podbiliscie... gdyby to bylo w normalnych okolicznosciah to by sie spokojnie zlozyl

Ostatnio edytowany przez Lukasz'92 - 25-01-2010 o 21:07.
Lukasz'92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2010, 21:20   #17050
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji.No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.
stary 25-01-2010, 21:22   #17051
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ciesze sie ze dostarczylismy rozrywki bo wieje nuda na servie Ja chcialem sie odegrac na paru osobach i ten cel osiagnalem, paru ziomkow poszlo na Thorie bo wojna czy pk to dobra zabawa a na Furorze nic innego mi nie zostalo.Na kyrze to dopiero sie dzieje np. Kolek pokazal ze kasa czy mozliwosc expa to nie wszystko i za to go podziwialem i chce go pozdrowic przy okazji.No ale co tu duzo gadac ktos chce walczyc to sie przenosi Vision nie chce zadnej wojny to trudno na Furore nikt normalny sie nie przeniesie poza paroma wyjatkami.Ja wybralem droge bólu i udzwignalem ciezki krzyz ktory spoczywal na mych barkach.Teraz czuje ze osiagnalem swoj cel po otrzymanym za free huncie
Postawilem sie bo nie chcialem placic za cos co jest idiotyczne.Wolalem umrzec walczac o cos tym razem byl to honor.
A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ?
stary 25-01-2010, 21:39   #17052
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psyduck Pokaż post
A ty gościu w każdym poście to samo, hunt za free, walczysz o HONOR, niesiesz krzyż na swoich barkach a może jesteś nowym Chrystusem ?
A Ty co bez oczu przyszedles? Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU! a moze boisz sie ze pare osob ma podobne zdanie? boli Cie to ze cenie takie wartosci? NO POWIEDZ BOLI CIE TO?:d

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 25-01-2010 o 21:45.
stary 25-01-2010, 21:42   #17053
psyduck
Użytkownik Forum

psyduck's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A Ty co bez oczu przyszedles? Mow co chcesz wypowiadaj sie bo wolnosc slowa panuje w dzisiejszych czasach.KRZYZ NA DROGE WOJOWNIKU!
No hunta na forum nie dostaniesz hehehe, walczyć o honor tu nie będziesz musiał, a bawić się w mesjasza też nie musisz więc lajt ziomek...
stary 25-01-2010, 22:04   #17054
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Ja po prostu wyrazam swoje zdanie na dany temat
stary 25-01-2010, 22:26   #17055
Gesar
Użytkownik Forum

Gesar's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2009

Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eklezjastyk Pokaż post
masz zydsonie qrwa

auto 100 allowwalk 2774 2775 2776 2777 2778 2779 2780 2781 2782 2783 2784 2785 2786 2787 2788 2789 2790 2791 2792 2793 2794 2795 2796 2797 2798 2799 2800 2801 2802 2803 2804 2805 2806 2807 2808 2809 2810 2811 2812 6114 6115 7864 7865 9061 831 832 833 834
Dziekowka qrwa

A co do Zwidka i pewnych akcji to i tak wydaje mi sie ze San Ti to byl spy Nie ma sie czym podniecac chlopaki, bylo troszke fajnej zabawy i to sie liczy. Wszyscy dobrze wiemy ze nie bylismy zadnym zagrozeniem dla Vision Odegralismy sie przynajmniej w takim stopniu
Gesar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2010, 00:02   #17056
Misi3k
Użytkownik Forum

Misi3k's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: cheŁm

Imię: Misiek Yo
Poziom: 59
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
Domyślny

Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha
Misi3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2010, 03:43   #17057
Lion_Lith
Użytkownik Forum

Lion_Lith's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2010
Lokacja: 3M

Imię: Lion Lith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 89
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Co do waszych akcji w thais ... byla to swietna zabawa i wlasnie o to chodzi w tej grze.
no to trzeba zrobic nastepna akcje jak wam pasuja ;D

a to jest pewnie fan_dzidzi2 ktory kocha dzieci haeuehuaeh

kozak ;D (nie obraz sie )
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz.
Enjoy your freedom , See u in game ! ;D

Ostatnio edytowany przez Lion_Lith - 26-01-2010 o 03:54.
Lion_Lith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2010, 07:06   #17058
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Profesja: Elite Knight
Domyślny

nom to ja i twoja siostra na tej focie
stary 26-01-2010, 11:00   #17059
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misi3k Pokaż post
Furor Seba - ale z ciebie kiep jajebie hahaha
Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 26-01-2010 o 12:36.
stary 26-01-2010, 13:55   #17060
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Świat: Kyra
Domyślny

L'p deleted hmm?
Moze sie w koncu ruszylo.. xd

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania