Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-02-2010, 12:42   #141
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

18nastolatkowie z 15nastkami? Nie jest to może IMO szczyt ambicji, ale jakoś jeszcze... Pamietam koleżanki które miały 15 i chodziły z 20latkami. Hmmm... Czyżby Ci panowie mieli zaburzoną samoocenę? Ciekawe jak to było się z nią pokazać w towarzystwie

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-02-2010, 13:03   #142
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
18nastolatkowie z 15nastkami? Nie jest to może IMO szczyt ambicji, ale jakoś jeszcze... Pamietam koleżanki które miały 15 i chodziły z 20latkami. Hmmm... Czyżby Ci panowie mieli zaburzoną samoocenę? Ciekawe jak to było się z nią pokazać w towarzystwie
Huh? A co w tym dziwnego? Mój znajomy ma 23 lata i ma dziewczynę w wieku 15 lat. I szczerze mówiąc, wielu pozazdrościłoby im tak udanego związku.

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 13:45   #143
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Gz, udanego związku Dla mnie to, może nie pedofilia, ale coś jest nie tak... I żadne argumenty mnie nie przekonają, że jest inaczej. Jak jemu tak dobrze i wszyscy sa zachwyceni to nie wnikam. Ja jestem na nie.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

stary 18-02-2010, 14:19   #144
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Gz, udanego związku Dla mnie to, może nie pedofilia, ale coś jest nie tak... I żadne argumenty mnie nie przekonają, że jest inaczej. Jak jemu tak dobrze i wszyscy sa zachwyceni to nie wnikam. Ja jestem na nie.
mam podobne zdanie , później oczywiście te 3-4 lata nie robią różnicy , gdy np; ktoś ma 27 a partnerka 23-24

ale w wieku 12-20 , 3-4 lata to jest OGROMNA różnica. I dziwi mnie to ze coraz więcej moich kolegów łapie się za młode takie... dla mnie to tak samo jak powiedzmy z samochodem , możesz mieć taniego zloma i nim jeździć przy czym dużo nerwów ci pójdzie , a możesz parę lat pochodzić piechota i zbierać kasę na dobre autko (tu raczej chyba mowa o zagranicy ;D bo u nas mało kto uzbiera)

@down

Gdyby tak było jak mówisz , a dziewczyny szukały by partnera do sexu to miały by tyle ochoty itp; co my Dziewczyna ma po prostu inne priorytety (chce ciepła , miłości itp) i do tego dochodzi głupia zasada. Ze jak chlopak spal z 10 to kozak a jak laska z 10 to ku..wa

Chociaż ja osobiście bardziej szanuje te dziewczyny co spały z 10 niż żelazne dziewice i te które sztywno trzymają się zasad (misjonarska/ciemno/łóżko)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 18-02-2010 o 14:24.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 14:19   #145
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Domyślny

Masz jakieś dziwnie pojęte zasady etyczne w tej sprawie. Sam preferuję dziewczyny mw. w moim wieku, ale też wiem, że związki zawierane przez osoby z różnicą wieku wynoszącą +/- 5 lat, to nic dziwnego.
Normalną rzeczą jest to, że dziewczyny szukają starszych chłopaków- dorastają szybciej niż swoi rówieśnicy a człowiek jest zaprogramowany na rozmnażanie, co przejawia się w szukaniu partnera. A partner, zgodnie z instynktami, powinien być jak najbardziej dojrzały, by zapewnić jak najlepszą ochronę itp, itd.
Głupio to może brzmi, ale ja mam akurat taką przypadłość, że szukam rozwiązania wśród podstawowych instynktów i potrzeb u ludzi. To jest łatwiejsze niż operowanie takimi pojęciami jak miłość, potrzeba ciepła, pomocy itp.

stary 18-02-2010, 14:44   #146
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
@down

Gdyby tak było jak mówisz , a dziewczyny szukały by partnera do sexu to miały by tyle ochoty itp; co my Dziewczyna ma po prostu inne priorytety (chce ciepła , miłości itp) i do tego dochodzi głupia zasada. Ze jak chlopak spal z 10 to kozak a jak laska z 10 to ku..wa

Chociaż ja osobiście bardziej szanuje te dziewczyny co spały z 10 niż żelazne dziewice i te które sztywno trzymają się zasad (misjonarska/ciemno/łóżko)
Gdy jeden klucz otwiera 10 zamków to jest dobrym kluczem, jeśli jeden zamek da się otworzyć przez 10 kluczy to zamek jest do dupy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 15:25   #147
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari Pokaż post
Masz jakieś dziwnie pojęte zasady etyczne w tej sprawie. Sam preferuję dziewczyny mw. w moim wieku, ale też wiem, że związki zawierane przez osoby z różnicą wieku wynoszącą +/- 5 lat, to nic dziwnego.
Normalną rzeczą jest to, że dziewczyny szukają starszych chłopaków- dorastają szybciej niż swoi rówieśnicy a człowiek jest zaprogramowany na rozmnażanie, co przejawia się w szukaniu partnera. A partner, zgodnie z instynktami, powinien być jak najbardziej dojrzały, by zapewnić jak najlepszą ochronę itp, itd.
Głupio to może brzmi, ale ja mam akurat taką przypadłość, że szukam rozwiązania wśród podstawowych instynktów i potrzeb u ludzi. To jest łatwiejsze niż operowanie takimi pojęciami jak miłość, potrzeba ciepła, pomocy itp.
Ehh... Różnica między 15latką a 20 latkiem jest ogromna w porównaniu do związku 20latki i 25latak. Czy trzeba naprawdę tłumaczyć DLACZEGO?

Co do tych instynktów: Celem mężczyzny jest zapłodnienie jak największej liczby kobiet. Idąc tym tropem nie można linczować mężczyzny w związku który śpi z innymi. Przecież działa według instynktów!
Tak wiem, czepiam się!

Po prostu uznaję zdrowy rozsądek i moralność. A nie tylko "instynkty" czy gadkę "w tych czasach"..

stary 18-02-2010, 15:53   #148
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ehh... Różnica między 15latką a 20 latkiem jest ogromna w porównaniu do związku 20latki i 25latak. Czy trzeba naprawdę tłumaczyć DLACZEGO?

Co do tych instynktów: Celem mężczyzny jest zapłodnienie jak największej liczby kobiet. Idąc tym tropem nie można linczować mężczyzny w związku który śpi z innymi. Przecież działa według instynktów!
Tak wiem, czepiam się!

Po prostu uznaję zdrowy rozsądek i moralność. A nie tylko "instynkty" czy gadkę "w tych czasach"..
A czy jest coś złego w różnicach? Osobiście preferuję związek pełen emocji niż taki, w którym wszystko się układa. Ale taki mam charakter, może jest to moja cecha osobista. Zresztą czytałem nawet w jakiejś książce o psychologii, że małżeństwa, w których partnerzy się różnią od siebie lepiej prosperują- nie pamiętam szczegółów. Ale to tak, z innej beczki.
A jest inaczej w rzeczywistości? Nie słyszałem o zbyt wielu parach, w których partnerzy nie mieli innych związków tego typu w przeszłości. Z tym, że teraz rzadko kiedy ma się kilku partnerów naraz (cywilizacja, kultura itp.).

stary 18-02-2010, 16:59   #149
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Kompletnie się nie rozumiemy. Skąd btw wzięło Ci się to, że w związku 20-25 jest idealnie? o_O

@down

Ach to lubieżne "sexxxxxxxxxX". A nie można normalnie, po polsku? Seks?

Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-02-2010 o 17:48.
stary 18-02-2010, 17:38   #150
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

oj najważniejszy jest charakter wiadomo ze i taka 15 z 20 może być dobrana para.

Ale na pewno dużo zmienia , prędzej 20 się dogada z 20 chyba proste.

tu oczywiście chodzi o związek bez sexu , bo jakby brać pod uwagę sex to 15 która potrafi spełnić potrzeby 20 latka to jest taka jedna na setki tysięcy.

Wiadomo , sex w związku nie jest najważniejszy , ale nie oszukujmy się - JEST BARDZO WAŻNY!!! nie udane życie seksualne często kończy związki lub doprowadza do depresji któregoś partnera.

Cytuj:
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
stary 18-02-2010, 17:54   #151
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Ale na pewno dużo zmienia , prędzej 20 się dogada z 20 chyba proste.
Właśnie raczej nie. Oczywiście, wszystko zależy od partnerów, ich charakterów i dojrzałości, lecz generalnie paroletnia różnica wieku jest dobra dla związku.

Cytuj:
Wiadomo , sex w związku nie jest najważniejszy , ale nie oszukujmy się - JEST BARDZO WAŻNY!!! nie udane życie seksualne często kończy związki lub doprowadza do depresji któregoś partnera.
Specjalista się odezwał ;].
stary 18-02-2010, 18:00   #152
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
tu oczywiście chodzi o związek bez sexu , bo jakby brać pod uwagę sex to 15 która potrafi spełnić potrzeby 20 latka to jest taka jedna na setki tysięcy.
Ty chyba dzisiejszych 15-latek nie widziałeś, co druga to bardziej wyuzdana niż ladacznice z Amsterdamu. Inna sprawa, że dyskusja na takie tematy z kimś, kto pisze 'sex' przez iks nie ma większego sensu. Wracaj lepiej do wyganiania Arabów z Polszy.

@down: kobiety to zlepek hormonów. Nie tylko 15-latki nie wiedzą, czego chcą.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 18-02-2010 o 18:21.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 18:18   #153
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Ty chyba dzisiejszych 15-latek nie widziałeś, co druga to bardziej wyuzdana niż ladacznice z Amsterdamu. Inna sprawa, że dyskusja na takie tematy z kimś, kto pisze 'sex' przez iks nie ma większego sensu.

Myślisz ze dużo jest takich 15 z którymi po sexie będziesz zaspokojony psychicznie a nie tylko fizycznie? Myślisz ze dużo jest takich które będą miały często ochotę? Poza tym ich podejście do samego faktu jak dla mnie jest głupie. Moja była dziewczyna gdy ostatnio rozmawialiśmy to mi mówiła , ze nie raz ma ochotę ale tego nie robi , a na pytanie czemu nie to ona odpowiada bo nie. To normalne podejście ? A jest ode mnie 3 miesiące młodsza.

Nie wiem , może ja mam po prostu większe wymagania co do tego , może ja się mylę ale jestem pewien ze dziewczyny w wieku 15 lat nie będą w stanie spełnić moich potrzeb seksualnych. A jak moich to pewnie i większości chłopaków w moim wieku.

Cytuj:
stary 18-02-2010, 18:37   #154
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Tak się składa, że dobry w łóżku może być każdy. To samo w drugą stronę. Beznadziejny partner seksualny wcale nie musi być młody(gdzie młody= <19). Są kobiety, mężczyźni którzy mają już swoje lata a jednak dalej są do kitu.

Ale z tego co wiem to nie jest temat o seksie tylko o walentynkach (niby się łączy ale..) więc nie wiem czy jest sens tutaj to kontynuować.

Alb~, Ty się lepiej już weź za te napalone 15nastki niż za tę Twoją "sama nie wiedząca co chcąca" 17nastka jak chcesz umoczyć. Po prostu zrezygnuj z repertuaru BDSM i pewnie dadzą radę!

stary 18-02-2010, 19:00   #155
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Tak wiem, czepiam się!
Tak jeszcze w kwestii uzupełnienia: piszesz to jako mężczyzna czy kobieta? A może zupełnie nie jako człowiek? To pomoże spojrzeć na rozmowę.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 19:04   #156
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Lololololololol, że też Wam się to nie nudzi. Nudzi.. Ba! To jak powtarzanie "Ale, ze Dudka nie wzięli na mundial...!".

Piszę to jako okno co się nudzi w kopalni.

stary 18-02-2010, 19:16   #157
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
Tak jeszcze w kwestii uzupełnienia: piszesz to jako mężczyzna czy kobieta? A może zupełnie nie jako człowiek? To pomoże spojrzeć na rozmowę.
Eeem, albo nadinterpretuje, albo szanowny Gelt chciał zwrócić uwagę, że instynkt czy "zaprogramowanie" genetyczne nie jest żadnym wytłumaczeniem różnic w sprawach sercowych (z czym się całkowicie zgadzam). Chyba. Bo nie wierze, że mógłby tak myśleć na poważnie.
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 19:50   #158
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Lololololololol, że też Wam się to nie nudzi. Nudzi.. Ba! To jak powtarzanie "Ale, ze Dudka nie wzięli na mundial...!".

Piszę to jako okno co się nudzi w kopalni.
Po prostu porażki za cholerę nie chcą się od ludzi odczepiać. Zarówno te 'wyrafinowane' i 'inteligentne' żarty (jak zdjęcie z Bolsem czy zmiana płci) czy też zwykłe pomyłki (jak 40 minutowy wytrysk).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Eeem, albo nadinterpretuje, albo szanowny Gelt chciał zwrócić uwagę, że instynkt czy "zaprogramowanie" genetyczne nie jest żadnym wytłumaczeniem różnic w sprawach sercowych (z czym się całkowicie zgadzam). Chyba. Bo nie wierze, że mógłby tak myśleć na poważnie.
To, czy są wytłumaczeniem czy nie to kwestia dyskusji, fakt, że męski (jeśli chodzi o ludzi) "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet" to bzdura ze względu na stadny tryb życia to drugie. Ja się chciałem po prostu dowiedzieć, kto tym razem wypowiada się o mężczyznach, bo świat taki szybki i postępowy a jak ciągle w tyle.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-02-2010, 20:15   #159
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kompletnie się nie rozumiemy. Skąd btw wzięło Ci się to, że w związku 20-25 jest idealnie? o_O

@down

Ach to lubieżne "sexxxxxxxxxX". A nie można normalnie, po polsku? Seks?
Moja wina. Jakoś dziwnie cię zrozumiałem i jeszcze dziwniej odpowiedziałem (to nie sarkazm ;p).

stary 18-02-2010, 21:13   #160
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tak się składa, że dobry w łóżku może być każdy. To samo w drugą stronę. Beznadziejny partner seksualny wcale nie musi być młody(gdzie młody= <19). Są kobiety, mężczyźni którzy mają już swoje lata a jednak dalej są do kitu.
No wiesz , z wiekiem przychodzi doświadczenie i odwaga. Cos co dla 14 latki było obrzydlistwem dla 20 będzie fajne , coś co dla 18 obrzydliwe dla 25 będzie fajne

Cytuj:
Ale z tego co wiem to nie jest temat o seksie tylko o walentynkach (niby się łączy ale..) więc nie wiem czy jest sens tutaj to kontynuować.
nie wiem czy to nie sprzeczne z regulaminem , ale można by założyć taki temat damsko-męski , tam można by sobie pogadać o takich rzeczach lecz tu ciężkie do zrealizowania bo zaraz by były głupie zboczone posty.

Cytuj:
Alb~, Ty się lepiej już weź za te napalone 15nastki niż za tę Twoją "sama nie wiedząca co chcąca" 17nastka jak chcesz umoczyć. Po prostu zrezygnuj z repertuaru BDSM i pewnie dadzą radę!
Tak w sumie to się za nią nie uganiam ;D było minęło- trudno ,czasem sobie rozmawiamy. A od tych hot 15 wole robić to co robię - Redtube i go go. Ewentualnie można skorzystać z usług profesjonalistki. Bo tak jak mówiłem dzieciojebca nie będę ;D

Cytuj:
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania