|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#141 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 18nastolatkowie z 15nastkami? Nie jest to może IMO szczyt ambicji, ale jakoś jeszcze... Pamietam koleżanki które miały 15 i chodziły z 20latkami. Hmmm... Czyżby Ci panowie mieli zaburzoną samoocenę? Ciekawe jak to było się z nią pokazać w towarzystwie
![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Huh? A co w tym dziwnego? Mój znajomy ma 23 lata i ma dziewczynę w wieku 15 lat. I szczerze mówiąc, wielu pozazdrościłoby im tak udanego związku.
![]() |
#143 |
Da Old school.
![]() |
![]() Gz, udanego związku
![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
ale w wieku 12-20 , 3-4 lata to jest OGROMNA różnica. I dziwi mnie to ze coraz więcej moich kolegów łapie się za młode takie... dla mnie to tak samo jak powiedzmy z samochodem , możesz mieć taniego zloma i nim jeździć przy czym dużo nerwów ci pójdzie , a możesz parę lat pochodzić piechota i zbierać kasę na dobre autko (tu raczej chyba mowa o zagranicy ;D bo u nas mało kto uzbiera) @down Gdyby tak było jak mówisz , a dziewczyny szukały by partnera do sexu to miały by tyle ochoty itp; co my ![]() Chociaż ja osobiście bardziej szanuje te dziewczyny co spały z 10 niż żelazne dziewice i te które sztywno trzymają się zasad (misjonarska/ciemno/łóżko) Ostatnio edytowany przez Albertus - 18-02-2010 o 14:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz jakieś dziwnie pojęte zasady etyczne w tej sprawie. Sam preferuję dziewczyny mw. w moim wieku, ale też wiem, że związki zawierane przez osoby z różnicą wieku wynoszącą +/- 5 lat, to nic dziwnego.
Normalną rzeczą jest to, że dziewczyny szukają starszych chłopaków- dorastają szybciej niż swoi rówieśnicy a człowiek jest zaprogramowany na rozmnażanie, co przejawia się w szukaniu partnera. A partner, zgodnie z instynktami, powinien być jak najbardziej dojrzały, by zapewnić jak najlepszą ochronę itp, itd. Głupio to może brzmi, ale ja mam akurat taką przypadłość, że szukam rozwiązania wśród podstawowych instynktów i potrzeb u ludzi. To jest łatwiejsze niż operowanie takimi pojęciami jak miłość, potrzeba ciepła, pomocy itp.
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tych instynktów: Celem mężczyzny jest zapłodnienie jak największej liczby kobiet. Idąc tym tropem nie można linczować mężczyzny w związku który śpi z innymi. Przecież działa według instynktów! Tak wiem, czepiam się! ![]() Po prostu uznaję zdrowy rozsądek i moralność. A nie tylko "instynkty" czy gadkę "w tych czasach"..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jest inaczej w rzeczywistości? Nie słyszałem o zbyt wielu parach, w których partnerzy nie mieli innych związków tego typu w przeszłości. Z tym, że teraz rzadko kiedy ma się kilku partnerów naraz (cywilizacja, kultura itp.).
![]() |
![]() |
#149 |
Da Old school.
![]() |
![]() Kompletnie się nie rozumiemy. Skąd btw wzięło Ci się to, że w związku 20-25 jest idealnie? o_O
@down Ach to lubieżne "sexxxxxxxxxX". A nie można normalnie, po polsku? Seks?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 18-02-2010 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj najważniejszy jest charakter wiadomo ze i taka 15 z 20 może być dobrana para.
Ale na pewno dużo zmienia , prędzej 20 się dogada z 20 chyba proste. tu oczywiście chodzi o związek bez sexu , bo jakby brać pod uwagę sex to 15 która potrafi spełnić potrzeby 20 latka to jest taka jedna na setki tysięcy. Wiadomo , sex w związku nie jest najważniejszy , ale nie oszukujmy się - JEST BARDZO WAŻNY!!! nie udane życie seksualne często kończy związki lub doprowadza do depresji któregoś partnera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Specjalista się odezwał ;].
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@down: kobiety to zlepek hormonów. Nie tylko 15-latki nie wiedzą, czego chcą.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 18-02-2010 o 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Myślisz ze dużo jest takich 15 z którymi po sexie będziesz zaspokojony psychicznie a nie tylko fizycznie? Myślisz ze dużo jest takich które będą miały często ochotę? Poza tym ich podejście do samego faktu jak dla mnie jest głupie. Moja była dziewczyna gdy ostatnio rozmawialiśmy to mi mówiła , ze nie raz ma ochotę ale tego nie robi , a na pytanie czemu nie to ona odpowiada bo nie. To normalne podejście ? A jest ode mnie 3 miesiące młodsza. Nie wiem , może ja mam po prostu większe wymagania co do tego , może ja się mylę ale jestem pewien ze dziewczyny w wieku 15 lat nie będą w stanie spełnić moich potrzeb seksualnych. A jak moich to pewnie i większości chłopaków w moim wieku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Da Old school.
![]() |
![]() Tak się składa, że dobry w łóżku może być każdy. To samo w drugą stronę. Beznadziejny partner seksualny wcale nie musi być młody(gdzie młody= <19). Są kobiety, mężczyźni którzy mają już swoje lata a jednak dalej są do kitu.
Ale z tego co wiem to nie jest temat o seksie tylko o walentynkach (niby się łączy ale..) więc nie wiem czy jest sens tutaj to kontynuować. Alb~, Ty się lepiej już weź za te napalone 15nastki niż za tę Twoją "sama nie wiedząca co chcąca" 17nastka jak chcesz umoczyć. Po prostu zrezygnuj z repertuaru BDSM i pewnie dadzą radę!
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Tak jeszcze w kwestii uzupełnienia: piszesz to jako mężczyzna czy kobieta? A może zupełnie nie jako człowiek? To pomoże spojrzeć na rozmowę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Da Old school.
![]() |
![]() Lololololololol, że też Wam się to nie nudzi. Nudzi.. Ba! To jak powtarzanie "Ale, ze Dudka nie wzięli na mundial...!".
Piszę to jako okno co się nudzi w kopalni.
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeem, albo nadinterpretuje, albo szanowny Gelt chciał zwrócić uwagę, że instynkt czy "zaprogramowanie" genetyczne nie jest żadnym wytłumaczeniem różnic w sprawach sercowych (z czym się całkowicie zgadzam). Chyba. Bo nie wierze, że mógłby tak myśleć na poważnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja wina. Jakoś dziwnie cię zrozumiałem i jeszcze dziwniej odpowiedziałem (to nie sarkazm ;p).
![]() |
#160 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Tak w sumie to się za nią nie uganiam ;D było minęło- trudno ,czasem sobie rozmawiamy. A od tych hot 15 wole robić to co robię - Redtube i go go. Ewentualnie można skorzystać z usług profesjonalistki. Bo tak jak mówiłem dzieciojebca nie będę ;D |
||
![]() |
![]() |