![]() |
#13521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() skad moge sciagnac narutarda oprocz torrentow i shippuden.pl bo tam czegos nie czaje...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13522 |
Fallen Angel
|
![]() Ja zasysam z Nyatorrents, moze pewnie tez przez xdcc poszukac. Anyway, fillery jak fillery, przynajmniej tym razem obyło się bez gości, którzy wyglądali jakby ich wcześniej w Higarushi pieszczono.
![]() |
#13523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Sprawdzałeś getfansub?
![]() |
#13524 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() znalazlem od 131, czyli 5 musze online obejrzec, ale to zbytnio nie przeszkadza mi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Milano
Instalujesz mIRC'a, kanal #news, serwer irc.rizon.net. Następnie wchodzisz na news.is-fabulo.us i wyszukujesz odpowiedni pack. Wklepujesz w mIRCA i gotowe ;p Narutard ściąga się z pełną prędkością łącza. Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13526 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() corgar jestem twoim slejvem jak to work, bo stare odcinki nawet nie ma w online bo wszystko usuwaja -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13527 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu, to oglądnąłem ostatnio Wolf's Rain. Gdyby nie moje zboczenie względem wilków, pewnie bym do końca nie dociągnął, ale generalnie jestem zadowolony. Ma jakiś klimat, ma jakieś przesłanie, pozostaje lekki niedosyt, bo mogłoby być lepsze. Anyway, solidne 8/10 bym postawił, hail teh Tsume. Pozdrawiam : d Ostatnio edytowany przez Gimlos - 18-02-2010 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@Michiko e Hatchin Myślałem, że będzie lepsze, póki co wieje taką nudą, że aż się oglądać nie chce ;p.
![]() |
![]() |
#13529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
po czytaj mange : p dostepna tez u nas~~ fajny spinn off~~
![]() |
![]() |
![]() |
#13530 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż, tak częste obcowanie z nami musiało się w jakiś sposób odcisnąć na psychice.
Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13531 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak ledwo chlopak sie zmusil do anime, to szczerze watpie aby mange zaczal czytac..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13532 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Anyway mam chcice na jakąś dobrą fabularnie akcję. Tak żeby 26 odcinków na raz łyknąć. Ale coś mocnego, a nie jakiś typowy shounenik.
![]() |
![]() |
![]() |
#13533 |
Fallen Angel
|
![]() @Gimlos
Przez myśl mi nie przyszło prowadzić kampanii na rzecz odebrania Ci uprawnień, a tylko rozmawiałem na ten temat z dromem po prośbie niektórych userów żeby tak tą sprawę załatwić, a jako że dłuższy czas Cię nie było, myślałem że sprawę Drom załatwił, ale widzę że raczej zapomniał tradycyjnie xD. I nijak nie czuję się zdesperowany, poproszony zainterweniowałem tak, jak wydawało mi się że będzie w porządku.
![]() |
#13534 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2010
|
![]() Witam was wszystkich, misiaczki
![]() Jestem tu nowy, mam nadzieję, że zostanę potraktowany łaskawie, bez żadnych tentaclowych penetracji odbytu, czy coś... Już troszkę chinskich bajeczkuw w swojej karierze obaliłem, jednak brak czasu uniemożliwia mi ostatnio śledzenie wychodzących serii jak i oglądanie tych starszych, klasyków. Daje radę tylko na bieżąco oglądać anime oraz mangę bleacha, fairy tail i anime db kai. Jesteście w stanie polecić coś naprawdę dobrego? Mam ochotę na komedyjkę dorównującą seto no hanayome, school rumble itd. pozdrawiam @Corgar Frizz dziękować! akurat miałem w planach to obejrzeć, jednak wyleciało mi z głowy ![]() Ostatnio edytowany przez Masa-san - 19-02-2010 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13535 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Masa-san
Ohayou Ouran High School Host Club polecam. PS. Nie licz na łaskawe traktowanie w tym temacie... Tentacle już płyną :3 Nippah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13536 |
Fallen Angel
|
![]() @Masa
Full metal Panic! Fumoffu! Najlepsza komedia jaką oglądałem, ale warto najpierw obejrzeć serie FMP! i TSR, które komediami nie są.
![]() |
#13538 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13540 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja Ourana właśnie skończyłem T_T Tak wielkiej pustki od baaardzo dawna nie czułem. Nawet gdyby ta seria była dwa razy dłuższa, to i tak czułbym że to jeszcze zbyt mało.
Zdecydowanie najlepsza komedia jaką widziałem. Pod tym względem totalnie zdetronizowało Seto no Hanayome. Teraz bedę się modlił o drugą serie... Anime z vocaloidem wymodliłem, z tym też może się udać ^^ Nippah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-02-2010 o 18:15. |
![]() |
![]() |