|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Prosiłbym o mapke jak dojśc do DUZEGO spawnu grimów oraz do DUZEGO spawnu sea serpentow.
albo po prostu jakby ktos mogl wytlumaczyc..
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
![]() |
![]() Grimy respią się na Darashii, niedaleko necro questu - przed dziurą ze smokami trzeba skierować się w dół i tam jest jaskinia z trzema. Większe respy są w cemetery quarter na Yalahar. Sea Serpenty można znaleźć podczas wypraw ze Svargrond po wykonaniu questu u NPC Captain Haba. Pozdrawiam.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kentaki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yanuse Xantlen
Profesja: Paladin
Gildia: jedna z lepszych
Świat: Astera
Poziom: Big
Skille: Big
Poziom mag.: 0o
|
![]() Wez sie zapytaj kolegow, a nie rob wiochy. Skoro chcesz exspic na nich to zakladam ze masz duzy lvl i jakis znajomych. Poza tym sa inne strony dobrze informujace o tym. Zenada i lenistwo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() po pierwsze pytałem o DUZY resp a nie 3 grimów.
a po drugie tprosilbym o jakas mapke czy cos ;o A ten ktos up wez wypie###### posty gdzies indziej nabijac ok?
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Dość duży resp jest na darashii, koło vamp hella. Jak nie wiesz, gdzie jest vamp hell, albo chociaż podwójny i potrójny resp necro, to włącz se mapkę jak dojść do necro questa, poziom przed tym pentagramem (pentagram jest na poziomie z bramką lvlową) nie schodzisz tam, tylko kierujesz się na południe do oporu, schodzisz i grimy będą po >.
Ponoć pod nightami na cemetery też są fajne, ale nie wiem, nie byłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobienie mapki zajmie z pol godziny na sea serpenty
zrob sobie questa na wejscie i sam sobie zmapuj sea serpenty i obczaj, gdzie ci sie najlepiej expi. mi osobiscie najlepiej szlo na poludniu peace
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |