|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() ja w podrobach chodzę coś około 8-15 miesięcy , w oryginalnych chodziłem 4 lata aż mi noga wyrosła.
Wiec w but warto zainwestować. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosze Cie bardzo markowe i lansiarskie
http://allegro.pl /item930385379_buty_dolce_gabbana_d_g_super_cena_ro z_43.html http://allegro.pl/item931062410_rewe...bbana_d_g.html //wszystko ok gdyby nie te blaszki dg wyrąbane na pół buta, dla mnie to juz nie jest ani ładne ani przydatne tylko nadaje sie do wiesniaczego lansu ironia ON/offsą i nawet fajne buty firmy która nie zmienia wzoru buta od 3 lat tylko za kazdym razem podwaja jego cene http://allegro.pl/item939218453_buty...33_43_hit.html zielony zwierzak z dzungli z lacoste + 3 do lansu co do yoha, o gustach sie nie dyskutuje mr perfect,a co do tematu, smiejecie sie z goscia, który przesadnie dba o swoje stopy i buty więc powiem wam dwie rzeczy: po 1 o facecie najbardziej swiadczą własnie buty i ich stan po 2 chyba nie chcecie przyjsc do swojej dziewczyny,zdjac buty i poczuc swiezy zapach zgnilizny am I right? Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 01-03-2010 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Kup sobie markowe martensy, cena z początku przeraża, ale już trzeci rok mi służą i są w przedniej formie. : )
![]() |
#24 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Za to jakie wygodne <3 I ten lan$$$$$$$. Yoha nie stać to tak gada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi wiele razy wytykali trampy converse.. Z tym, że mają świetny wygląd i po 2 latach wyglądają praktycznie jak nowe. Cena przeraża, ale jak widać, opłaca sie.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2010
|
![]() Podróby Pumy i nie ma zmiłuj _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Jakieś byle jakie sandałki + skarpetki od Nike i wszystkie laski twoje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nothing personal, Gelt.
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
Chędożyć MON! : )
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Gdynia
|
![]() Jeżeli chodzi o buty to oczywiście Nike polecam model "Twilight"
But ideał =] Ale zauważ że to jest mężczyzna a każdy mężczyzna nie chodzi w trampkach tylko w normalnych butach więc schowaj ten swój lans i błysk w swoich pedzio-conversach
Wychodzę na ring, po to by Cię zabić. Robimy to dla sportu i chcemy się tym bawić. Chcesz zostać mistrzem świata czy chcesz się tylko sprawdzić. Jednym pierdolnięciem możesz to załatwić. Jeden dobry strzał i z powrotem do szatni. Zamieniam się w bestie, kiedy wchodzę do klatki. Brutalna walka zero gadki. Czyste solo. Ostatnio edytowany przez Dolcu - 01-03-2010 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@buty Mój cel na następną zimę: http://www.rockmetalshop.pl/product-...TEEL-068-.html
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No prosze nawet w necie je znalazlem: Te mam: http://www.ranger.net.pl/d_113146902...m_stealth.html Jak dla mnie zajebiste.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 01-03-2010 o 21:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Da Old school.
![]() |
![]() Od kiedy Nike to wyznacznik męskości?
![]() Btw TO są prawdziwie męskie buty. ![]() Tak tak, takie buty kiedyś nosili twardziele na Dzikim Zachodzie ![]() Ps. Trampy sa symbolem punków, ludzi którzy słuchają rocka. Taki stereotyp. Nike jest kojarzony z You Can Dance!(oł jea), Roooofim (czy jakoś tak), lansem (i to jakim!!!) i pedałami. Więc nie wiem w jaki sposób one są męskie:<
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Dlatego Reebook rlz ; )
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, nośmy wszyscy buty marki jakiej chcemy, o gustach się nie dyskutuje. _/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() @gelt
jeszcze nie dawno udawałeś dziewczynę, może coś w tym jest? @top idź do sklepu, wybierz sobie jakieś i voila, EOT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
|
![]() z checia bym pojechal do miasta ale mam do niego 50km a nie ma mnie tam kto podwiesc wiec narazie zostaje mi allegro .. a czasu nie mam naprawde na szukanie po stronach wiec. Te buciki lacoste no fajne zastanowie sie nad nimi mysle tez o Nike shox rivlary i jakis pumkach ;s Jesli macie jakies jeszcze fajne buty to wysylajcie linki z gory dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
@Parafeks Powiedz to napinaczom ![]()
|
![]() |
![]() |