|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Old Yaykam, Old Thellius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
@topic Nie rozumiem w ogóle po co ciśniecie jak ktoś wygląda w rl, jedynym wytłumaczeniem jest to, że ktoś jest zakompleksionym kolesiem który nie wygląda wcale lepiej. Jeżeli chodzi o Andarista, to może nie wygląda jak model z Men's Health ale jest równy koleś z niego i ma coś w głowie.
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Brudy nie maja prawa glosu sprzedawczyku Jolen. Zetnij te wlosy wtedy pogadamy. Jak narazie to mam Cie na strzala w rl
![]() Mnie nie pojebalo do tego stopnia zeby robic tatuaze swojej guild z Tibii. Mnie nie pojebalo zeby wklejac fotki takie jak z waszego gejparty. Napinaj sie napinaj w Tibii JOLEN. ![]() "wszystkie brudy zostawiam w praniu" Ostatnio edytowany przez Furor001 - 24-03-2010 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
|
![]() sluchasz firmy ziomek ??
no masz racje, dziara Melanzowa Skladanka Furory niewygladalaby najlepiej ![]() a i ps. jak na dresa to troche malo pakujesz, chujowe masz te plecy, ledwo ledwo sie napiales i szyja troche chuda, dawno wlosy scinales? +koszulka troche juz sprana, oj bieda tam u was na wsi w wolsztynie (gdziekolwiek to jest xd) ps2. jaki byl sens pisania nazw 3 klubów na koszulce? :| przypomina mi sie beti spageti ktory sobie na rekach flamastrem napisal beti spageti ![]() --- Fan_Dzidzi2 dodał 9 minut i 56 sekund później --- ps mozemy tak pisac do 20~ pozniej wychodze i mnie nie bedzie do rana, odpisywal bede co 10-20 minut (w zaleznosci od stanu emocjonalnego po ostanio granej mapie) piszzzzzzzzzzz bo robi sie ciekawie
MAM WYJEBANE ![]() Ostatnio edytowany przez Fan_Dzidzi2 - 24-03-2010 o 16:08. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#17844 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Malo pakuje? spojrz na siebie ![]() a wszystkie brudy zostawiam w praniu. Szatan Cie opetal ![]() JAK MOZNA ROBIC TATUAZ SWOJEJ GUILD Z TIBII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LECZ SIE CZLOWIEKU. Henna to jeszcze chociaz i tak to debilizm. ALE DZIARA NA STALE OMG! Ja nie wiem ale chyba masz brudno w glowie dlatego. W Tibii taki wieeeelki a w rl taaaki maly...wraz ze swoja pseudoekipa typowych wafli. Dla mnie Ty i Ci "liderzy" Vision to przychlasty ktore musza sie wyzyc w Tibii bo w rl im dokuczaja i pewnie tak jest. Przez internet kazdy jest madry. Niech wszyscy zobacza jaki jestes naprawde... Ostatnio edytowany przez Furor001 - 24-03-2010 o 16:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17845 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
brb quarry gramy
![]() |
![]() |
#17846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() Nie zapominajmy o tym ze kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec Twoja sytuacja Karolu nie jest do konca taka stracona. Mam nadzieje ze takie srodki wyladowania emocjonalnego, seksualnego jakimi sa w Twoim przypadku: Tibia, dzieci i wytatuowana reka zostana zastapione czyms innym. A co do Andarista to nic do niego nie mam. Kiedys bylismy nawet dobrymi koleszkami ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17847 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mylisz sie, waze 84 kg. METAL MNIE POLAMIE? piszesz tak bo zostales za bardzo pojechany? ![]() ![]() METAL MNIE POLAMIE musze to powiedziec rlom ![]() ![]() ![]() Czlowieniu to nie zabawa dla ciot albo metali. Pomyliles imprezy wiec nie pisz ciekawe czy tez bys byl takim kozakiem jakbysmy sie na chodniku spotkali? pewnie nie... i obaj o tym wiemy. LEGIA LEGŁA szmato widze jaki klub tacy kibice brudzie HAHAHAHAHAAHAH http://www.youtube.com/watch?v=57TB1rrH63w -- to wlasnie my szmato z warszawki. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 24-03-2010 o 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17848 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chodzi Ci o śp. Slayer Mickey'a? Bo to chyba on miał jako drugi ..
21:06 Henry Cortez [56]: idac ulica rozgladam sie dokola czy nie sledzi mnie keylogger xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17849 |
Użytkownik Forum
|
![]() o chuj do wronek to masz naprawde daleko
![]()
![]() |
#17850 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17852 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale beke musza miec ludzie ktorzy sie tu nie udzielaja i to czytaja
![]()
![]() |
#17853 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=i1Ij-...eature=related LAP COS OSTRZEJSZEGO 0:13 zaczyna sie impreza. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 24-03-2010 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17854 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
No bo taka jest prawda a ja od zawsze mam wysrane we wszystkich i nie boje sie mowic jaka jest prawda... i nie wynika to tylko z tego powodu ze nie gram... ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Zacznijmy od tego ze amica przegra mistrza z Wisla, sraxa dalej bedzie tylko i wylacznie zabawka niespelnionego pasa a arka to szparka sprzedajna jak zawsze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17856 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
@edit veltaxio jaki tam lvl w pokemonsach? xD ja mam 12 ![]() Ostatnio edytowany przez Gesar - 24-03-2010 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Alabastia
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Wodny Swiat
Poziom: 200
Skille: 100
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
ZAWSZE I WSZEDZIE ARKA JEBANA BEDZIE, pierwsze slysze zeby amica, craxa czy nawet szparka mialy zgode z ee olsztyniakiem ??? Na sile chcecie byc przydupasami najgorszej zgody w Polsce ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dopalacz~
masz gdzieś furore i ludzi na niej hmm.. ciekawe... szkoda tylko, że kiedyś gdy sie tu ostro udzielałeś i jeździłeś po ludziach z vision, gdy smerfu chciał sprawdzać twoje ip... przestałeś pisać, faktycznie masz gdzieś furore tak btw jeździsz po ludziach w vis/dusk/sun, jednakże skoro masz vt jesteś w którejś z owych gildii, jeździsz sam po sobie, gz! Furor~ każdy jest inny, jeden wybiera siłke drugi piłke, trzeci co innego, więc czego ty sie czepiasz?;s a jak na takiego pro elo kibica to rzeczywiście za duży nie jesteś, nie mówiąc o zmasakrowanej twarzy skoro boisz sie ją pokazać Karol, Infamia i reszta nie ma życia na rl, oraz są nieudacznikami w tym życiu? hmm.. chodzą na imprezy spotykają się między sobą, więc życie poza tibią mają, oraz skoro wychodzą z domu nieudacznikami takimi jak uważasz być nie mogą coś jeszcze pisałeś czy ze Styśka sie koledzy nie śmieją, że prawnik i gra w tibie... spójrz na siebie, super kibic, elo koks i w tibie na*******a, zaraz powiesz, że ty prawie nie grasz, ale jednak siedzisz na tibia.pl już od 5 godzin i posty walisz, dobrze tak trzymaj //sorry, troche dużo naspamowałem, tak jakoś wyszło xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#17859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ~Ima, jaki server w pokach?
![]() ja gram na Amethyście o/
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#17860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() pojecia nie mam
![]() a ,to walnę sobie chara i będę orać z tobą ,chyba się nie obrazisz? xd
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |