|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmmm
Spodnie- 60zl buty-60zl koszula-60zl t-shirt-40zl skarpety-10zl za 3 party pasek-40zl Wszystko idzie kupić w Oxide.(jak sie ma kartę stałego klienta to można łącznie dostać nawet 80% rabatu ;])
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Bravo.pl powoli sie tutaj robi.
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Buty - jakies włoskie za 2000
Koszulka - pozłacana puma - 400 Bluza - g unit limited edition - 800 zl Spodnie - Armani - 3000 Kurtka - Dolce & Gabbana - 4000 Pasek - Gucci - 600 na poniedziałek mama mi przyszykowała tak : buty - boh, a jak przyjdę do szkoły to zmieniam na soft bootsy - 500k bluza - dragon scale mail 50k spodnie - golden legs od gucciego 200k młodzieżowa tarcza "mastermind shield" na ramię 120k jak widac da sie ubrac markowo bez wydawania zbyt duzej kasy. a tak srsly to moze przestaniecie sie "chwalic", autor pytał się o buty, a nie napisał "hehe tibia sie nudzi to sobie napiszmy co nosimy w szkole hehehe ![]() btw. "torba młodzieżowa na ramię" to już plecaków nie ma? wg mnie to trochę pedalskie. Ostatnio edytowany przez Erverse - 05-03-2010 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na taką pogodę?? Sam mam adidasy centennial
http://www.allegro.pl/item938681759_...ba_gratis.html Mogę naprawdę polecić. Co do kłótni glany czy trampki, myślę że to jest jakaś czcza i głupia dyskusja, bo tak naprawdę i to i to może być zarówno pedalskie jak i męskie, wszystko zależy od osoby, która je nosi ;d. Btw. Mam dobrego znajomka który w jesień wiosnę ma wysokie glany, a latem zasuwa w pstrokatych conversach ![]() Co do obuwia -> DC (polecam, ale nie zamszowe) Aktualnie 2 pary skóra i zamsz i zamsz troszkę się zniszczył -> Nike (nie polecam) Po pół roku kolor zszedł (o.O) i teraz wydają się tylko na wypady w plener (rybki, blałty) -> Adidas (umiarkowanie polecam) Aktualnie mam 2 pary , jedną używam jako obuwie zmienne w szkole drugą do treningów siatki, w jednym bucie musiałem przyklejać podeszwę -> Reebok <3 Sir Jam series , moje ulubiona para butów ![]() -> Etnies (polecam) Mam je od 2 lat i wygladają jak nowe , fakt,że używałem je tylko 2 razy w życiu (2 x 14 dni Solar Chałupy), a każdy kto miał styczność z Chałupami wie że eksploatacja butów jest tam intensywna (melanże na plaży będąc napierdolony jak szpadel !! ![]() Peace ! ;d
Podpis Ostatnio edytowany przez ~>Salmon<~ - 05-03-2010 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Kup sobie jakies geoksy(ostatnio wypatrzyłem takie za 100zł). Nie przemakają, wygodne i oddychają. Czego więcej do szczęścia potrzeba ?
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Bluza - ~100 zł - Diverse, Reserved, House
Koszulki x3 - do 150 zł - Diverse, Reserved, House Spodnie ~100 zł - Big star Skarpety - do oporu (3 zł za pare?) - bazarek Buty - Nike - do 250 zł Pasek - byle jaki byle by wyglądał - 30 zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Trzeba się było pochwalić ciuchami, nic wnoszącym postem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 03 2010
Lokacja: UK
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Skille: UK
|
![]() Ostatnio sporo się rozglądam za nowymi butami i zbzikowałem od tego wszystkiego.
Jednocześnie zacząłem się zastanawiać co tak naprawdę jest najważniejsze w dobrych butach do survivalu. Zachęcam do dyskusji - jaki wygląd, budowa, materiały i cechy powinny mieć buty idealne według was? |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
--- Argen dodał 5 minut i 15 sekund później --- Aktualnie jestem ubrany w: t-shirt - 30 zł bokserki - nie wiem, może koło 20 skarpetki - para za 15 Łącznie 35 zł, wygrałem? Ostatnio edytowany przez Argen - 28-03-2010 o 15:20. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2010
|
![]() Cytuj:
A nie dla sportowców. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Sonda szpiegowska :>
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Gotham.
Świat: Candia
![]() |
![]() Co wy mówicie według mnie najlepszym wyborem są NIKE AIR MAX w szczególności moje. Najładniejsze buty jakie mogą być.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |