|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: ...cIeMnoŚć...
|
Witam!
Założyłam ten temat żeby się dowiedzieć kto ma bloga lub strone o Tibi .Oczywiście ja założyłam wczoraj bloga o tibi i mam WIELKĄ prośbę do Was,prosze wchodzcie na bloga,komentujcie notki i wpisujcie sie do księgi .Oto adres: http://tibia-xx.eblog.pl Z góry Dziekujem ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
A cio to jest tibi? ;<
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
|
Moim zdaniem miast zakładać bloga powinieneś włożyć trochę pracy w robotę i stworzyć stronę WWW? Nie rozumiem idei blogów, nie wiem, po co w ogóle coś takiego istnieje... może po to, by jakieś osoby nieobeznane z informatyką mogły pochwalić się sztuczną znajomością skryptów?
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: ...cIeMnoŚć...
|
To są pamiętniki internetowe
.Wejdźćcie i sie przekonajcie P.S. Jestem dziewczyną |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
Cytuj:
Przelewanie uczuć na klawiaturę, umożliwianie lepszego poznania samego siebie, czy poznania siebie przez innych. Dawanie możliwości komentowania przeżyć, dawania porad, podnoszenia na duchu, nawiązywania czy umacniania przyjaźni. Taka jest idea bloga, nie - korzystanie z gotowych skryptów przez mniej rozgarniętą część populacji. Sam posiadam z kumplem di-bloga na DHoście... inna sprawa, że silnik owego di-blog został złożony od zera w PHPie [tak samo zresztą jak layout...] i stanowi jedynie część większego projektu [punkt ściągania różnorakiego syfa, komiks sieciowy, notki dotyczące fenomenu anime, fandomu w Polsce itd.]... jak więc teraz wytłumaczysz swój argument? ;] Jeżeli idei bloga nigdy nie rozumiałeś - powód twki głównie w tym, że miałeś kontakt jedynie z wpisami typu "a dzisiaj to się na***ałem wódą i rzygłem". Blog pozwala mi w ten sposób zaspokoić naturalną potrzebę objechania współczensego świata, czy wyrzucenia tego, co we mnie siedzi. Jednocześnie mogę w ten sposób, jak w żaden inny, utrwalić przyjaźń ze znajomymi mieszkającymi lekko ponad 300km od miejsa mojego zamieszkania, których zdarza mi się widywać kilka-kilkanaście razy na rok. Co więcej - mogę tą przyjaźń poczuć prawdziwie i zrozumieć. Chociaż blog o Tibii... przegięcie ![]()
Piroko Linux 2.0 now featuring LDW (Largo Desktop Enviroment) 43.4 50% cute. 50% deadly force. 100% ice cold. ph34r t3h penguin! copyright: www.megatokyo.com Ostatnio edytowany przez Ing - 26-02-2005 o 17:36. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
|
heh? blog? tibia? dziewczyna? uuuuuuuuu Może być fajnie. Zobaczymy z czasem...
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
@Ing
Jednak ludzie tego używają głównie dlatego żeby pokazać, że oni są KuU|, $uPeR i wogóle . Bo niby skąd się wziął taki język?@Topic Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Eeee
Mam w dupie treść. Zmień tylko adres z tibia-xx.eblog.pl na tibia-xxx.blog.pl i jakoś to będzie ... :P
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 26-02-2005 o 20:13. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
i nie pisz grubymi literami.
napisz coś o Solerze ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
Cytuj:
A jezeli twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania, nazywania idiota i cwokiem, to to nie miejsce dla ciebie, wybacz. Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie? Jakas fobia, ze dziewczyn w necie nie ma, sa tylko faceci je udajacy? Nie ma kobiet, sa tylko 'inni' mezczyzni... niezla teoria, ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ![]()
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
Cytuj:
Twoj poziom intelektualny ogranicza sie wylacznie do obrazania przez nazywanie innych idiota, cwokiem itp to to nie miejsce dla ciebie, wybacz. Swoja droga, masz jakis uraz do dziewczyn w internecie?:> Ciekawa teoria... 'nie ma kobiet, sa tylko 'inni' faceci...' ale spozniona o ladne kilkadziesiat lat... ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
|
to w koncu temat nie ziwazany z tibia ;p nie czytalem przedmowcow ale stwierdzam ze blogi to raczej dziewczyny robia...znaczy sie nie zarzucam Ci nic ze jestes idiota itp ;p poprostu masz czas robisz ale to wszystko )chyba) jest na tej obszerej skarbnicy wiedzy o tibi jaka jest tibia.pl <me ivul lizus plx>
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
Cytuj:
"napisz coś o Solerze". No sorry, ale ja takiego nazywam idiotą i ćwokiem*.... ===== * - oczywiście nie dap tylko autor bloga . |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
hyh Onet i wpisać tibia blog... i obejrzeć wyniki wyszukiwania NO COMENT