|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Pomyślałem, żeby sobie pograć w tibię po rocznej nieobecności. Za cel postawiłem zdobycie mpa i gdzie w związku z tym mógłbym expić? Sam obstawiam mintwalin i robienie lootbagów. Mam postmana. Ile miałbym zabrać parceli, a ile bp mana, life fluidów tak żeby starczyło na ~3 dni? Moze jakieś lepsze miejscówki? Chodzi mi głównie o kase na mpa. Moje staty: Knight 64lvl, skille 75/73, 5mlvl Eq: demon helmet, dsm, relic sword, mms, golden legs, boh, aol. Mam jeszcze pytanie: co ostatnio zmieniło się w tibii przez rok? Zauważyłem, że gra mniej ludzi. Wcześniej nie dało się zalogować bez kolejki w weekendowy wieczór a teraz mało ludzi jakoś... Ps. Mam nadzieję, że założyłem temat w dobrym miejscu. Pozdrawiam.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() czemu co tydzien jest tylu takich ludzi i tematow jak twoj ;/ "powracam po roku" albo "nagly powrot" sorki za to co powiem ale C****a kogo obchodzi ze ktos wraca do gry po jakims tam okresie czasu
![]() (nie bierz tego do siebie ;p ale naprawde, posiedz sobie tutaj tydzien to zobaczysz o co chodzi) ja na twoim lvlu chodzilem zbierac kase na dwarfy guardy i tam robilem lootbagi ![]() mozesz jeszcze pojsc na dc i tez robic lootbagi z brass armorow, macek i swordow i czasem po takim 4 godzinnym napadzie naprawde mozna miec od cholery kasy ;p, rekordowo wyjolem 30k w 5 godzin, ale zbieralem wszystko i chowalem w jedno pewne miejsce ![]() na mintwalin tez mozna robic lootbagi ale tam praktycznie zawsze ktos botuje ![]() podsumujac polecam ci: gucie w kazzo, DC, EF i orc fortress (tutaj jak masz szczescie to mozna od cholery kasy wydoic, ale licz sie z tym ze jak beda 3 zerki albo 5 shamanow, to bedziesz zmuszony uzyc potka) (na OF poleci ci kupa halabrdow, sword ringow, orc tooth, warrior helmetow, wand of decay i wiele, wiele innych pomniejszych smieci ktora moglby zostac wyslane parcelem do venore) idz na DC, gucie albo OF, tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |