|
|
#41 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie żałuję ani złotówki wydanej na SC2. Choć właściwie wydałem kasę tylko na key, bo i tak ściągnąłem angielską wersję. Ostatnio edytowany przez Arcan - 29-07-2010 o 22:46. |
||
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Witaj w klubie. O real ID mozna prosic? ![]()
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
Dam nick postaci i kod
![]() Arcas 922 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
Chwalcie sie, jakie miejsce w lidze zajmujecie.
Ja gold, top 10 jak gram. Jak nei gram, to spadam do kolo 20 miejsca ![]()
|
|
|
|
#45 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
Ja tam mam 94% achievementów w kampanii i dopóki nie wbije 100% nie zabieram się za multi
![]()
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2010
|
99% kampanii i 99% achievementów za mną...
Ps. Odkryłem sposób jak można klonować kody do tejże gry (nikt mi nie uwierzy,ale nie zależy mi na tym) ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kropa Uchiha
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: 14/22
Poziom mag.: 46
|
Ciekawi mnie czy ktoś się postara o lan launcher
Fajnie by było gdyby takowy wyszedł |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ciezko chyba by bylo "przerobic" gre zeby obslugiwala lana + albo postawienie pirackiego serva do sc2, lub w jakis sposob znowu zmienic kod gry, zeby nie weryfikowala konta. Nie znam sie na programowaniu itp. ale imo jeszcze dlugo poczekamy na pirackie serwery sc2, a co dopiero mozliwosc lana. Kup lepiej sc2 i nie marudz. gra jest warta tych pieniedzy, a dzieki "wysokiej" cenie mniej dzieci neo w to gra. ( co nie oznacza ze da sie ich spotkac, bo one sa wszedzie, ba, dzieci neo nawet zyja poza granicami polski!)
|
|
|
|
|
#50 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
Każda gra ze stajni Blizzarda jest warta pieniędzy które za nią chcą ..
|
|
|
#51 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
Cytuj:
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2009
Imię: Kropa Uchiha
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 54
Skille: 14/22
Poziom mag.: 46
|
Ha wiadomo, że warto ale ja czekam do świąt bo teraz i tak nie mam kiedy grać a pewnie na święta do 100zł zejdzie ^^
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2011
|
Cytuj:
Prawda jest taka, że żaden developer nie poświęca tyle czasu na tak dokładne dopracowanie swojej gry jak Blizzard, nawet Rockstar, którego też darzę wielką estymą.Co do pieniędzy, od kiedy na Blizzardzie łapę położył szef Activision - Bobby Kotick pieniędzy trzeba płacić jakby coraz więcej. Mam tylko nadzieję, że w swojej chciwości Kotick nie zacznie Blizzarda poganiać, bo jeśli stracą czas na dopracowywanie swoich gier to będzie to dla nich początek końca... |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Swoją drogą ktoś testował te nowe opcje graficzne? Okluzja oświetlenia coś tam coś tam, jakieś efekty związane z oświetleniem w każdym razie
. Wyszły nowe sterowniki do nvidii i jest tam takie coś w changelogu:Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Jeszcze fajnie by było mieć kartę graficzną
a nie jakieś wbudowane gówno |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2011
|
Duch Niespokojny, a ja myślałem, że Blizzard przesadził i zrobił za słabą grafę w StarCrafcie III. Znaczy wiesz, po tym co pokazał np ostatni Total War myślałem, że Blizzard zrobi podobnie szczegółową grafikę. Tym bardziej, że jednostek w największych bitwach w Napoleon Total War jest na pewno więcej niż w największych sieciowych potyczkach w StarCraft II
|
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
#60 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
Cytuj:
Btw. Jak tam się trzyma klimat SC2? Bo słyszałem różne opinie.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
|
|
|