|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 200
|
![]() Drogi Jomy, to było wiadomo już dawno xD ale ofc głupie dupensy musiały iść. Chytre psy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
~23:51 You advanced from Level 99 to Level 100.~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
|
![]() Cytuj:
Niestety kolego ale go nie macie bylem tam ze swoim team huncilismy i po huncie postanowilem sprawdzic caly ten room i niestety ale troszke sie all rózni : -Brak dzwigni -mapka inna Nice fake ![]()
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych ![]() 14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 327
Poziom mag.: 95
|
![]() Cytuj:
Wiesz ze warto sprawdzic all =]
16:07 Aleethya [147]: mi sie snilo ze mialem nightmare shielda w chipsach <--OwnEd Dla tych co uwazaja sie za wszystko wiedzacych ![]() 14:54 Jomy Xoth [204]: WENTA PADL 14:54 Xanzoi [100]: kto to http://www.my-fantasy.net/?ref_id=323851 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w ten dzien co fake powstal bylismy tam (on tez) wiec kurwa co to za argument? zreszta pisalem juz rano, ze fake |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Z góry przepraszam za odkopanie tematu, ale uważam, że lepiej odkopać stary temat, niż zakładać nowy ;p
Miałem przerwę w grze - jakieś 5 miesięcy (nie miałem żadnego kontaktu z tibią), wtedy złotego hełmu nie szło zdobyć w żaden sposób. Ostatnio gdy z nudów zalogowałem się na moją postać, zobaczyłem ten helmet w domku gracza Trupinio (serw Nerana ;p). Więc moje pytanie brzmi: czy ten helmet w chwili obecnej da się zdobyć? Jeżeli nie, to w jaki sposób zdobył go ww. gracz? @down A kogo obchodzi, że ktoś ma ten hełm? Wiadomo, że kilku graczy ten przedmiot posiada, tylko pytanie: skąd? O ile na starszych serwerach odpowiedź jest prosta: kieeeedyś ten hełm dało się zdobyć, to jak wytłumaczyć to na nowszych serwerach (jak chociażby na moim serwerze, co opisałem wyżej...).
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 27-09-2010 o 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg nawet jak to nie fake, to co sie tak podniecacie... wejdzcie na forum w temat Lezajsk Only(chyba), to tam duzo zdjec dawal koles ktory normalnie nosi golden helmet i sie tak nie podnieca ;d
|
![]() |
![]() |