|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2011
Lokacja: Rumia
Profesja: Knight
|
![]() Witam.
Jak napisałem szybciej chciał bym się dowiedzieć od Administracji Czy Tibia kiedyś przestanie istnieć czy będzie przekładana na młodsze pokolenia ? ![]() Czy to prawda ze tibia dojdzie Kiedyś do wersji 20.00 ?? Czy prędzej nie będzie gry ?? Założyciel tibi ma dobre zarobki więc nie widzę powodów aby usunąć Rl tibie na zawsze... Więc proszę o odp administracji a nie graczy i odpowiedzi typu: Pojebany jesteś ? ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli jak tibia się będzie trzymała cały czas tak jak teraz to może doczekać wersji 20.00 ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() Jeżeli wprowadzą to co w ostatnim newsie sugerowali to będzie prawdopodobnie koniec tibi. Chyba że jednak jakoś im się to uda... Ale to narazie sugestie, mam nadzieje że nie wprowadzą. Poza tym co to za głupie pytania?;c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() No jak inni wydaja na to pieniądze na pacc czy inne rzeczy to mogli by wiedzieć czy kupować dalej czy nie XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok, ej mam jeszcze 1 pytanie:
Co chcieli zmienić w tibi ? W poprzednim newsie coś proponowali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2010
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() "Do lata, do lata"
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie padały propozycję poczytaj forum posty na Tibia.pl "Do lata, do lata" ![]()
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Pisowcem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Contras
Świat: Hexana
Poziom: 205
Skille: 146/139
|
![]() Joł !
Cytuj:
Cytuj:
Ta kura znosiła złote jaja tak mniej więcej to 8.0, kiedy to padały co chwila rekordy graczy online, potem było już tylko gorzej. Niedługo ich "kura" będzie za droga w utrzymaniu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia będzie tyle stała, dopóki Cipsoftowi się będzie zwracać. Jeżeli będą wydawać więcej na serwery i inne tego typu pierdółki, niż tyle ile dostają za PACC, myślę, że zamkną interes ew. odsprzedadzą to innej firmie. I oczywiście na tym zarobią.