|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() o bosche ludzie ja mam lacze 64 kb/s :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
![]() |
![]() Po tych ostatnich pracach na serwerach ciągle mnie laguje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Mam łącze 64kB/s czyli 128kB/s na dwa kompy jak kto woli.
Logi mam żadko, częściej przez to że często mam AvG włączone. Mój kolega ma szajsowe łącze i wcześniej mógł tylko trenić... 30 lvl 85+ skills ![]() Pozdro... |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Co jak co ale te wczorajsze prace CIPsoftu coś dały...
Siedze dzisiaj przed kompem patrze a tu normalnie lagów minimum... Jestem MEGA zadziwiony... bo na moim kompie zawsze były... <musiałem chodzić do kafejki, jak chciałem normalnie pograć...> Kompletne zadziwienie tak trzymać :-) ![]() Dopiero ok. 13.25 zaczęły sie robić ale naprawde minimalne... Tak trzymać do maripo: rzadko pisze sie prezez rz :-) |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() U mnie i tak zawsze sa lagi.
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Od pewego czsu mam problemy z logowaniem
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() [quote=Dr. Omader]Dzisiaj rano między godzina 11:30 a 13:30 CipSoft wyłączył wszystkie światy oraz strone www.tibia.com w celu przeprowadzenia potrzebnych prac na serwerach.
Prace oczywiście się przedłużyły - miały trwać 90 minut a trwały 120, ale do tego gracze zdążyli się już chyba przyzwyczaić ![]() Miejmy nadzieje, że te ciągłe prace na serwerach przyniosą wreście skutki i gracze poznają Tibie bez lagów Od pewnego czasu jak gram w tibie to zawsze sa lagi nie da sie grac...wicie moze jak mozge sie ich pozbyc...;/...!!?? Pozro ![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cytuj:
nadzieja- matka głupich mnie zawsze po tych pracach zamiast lagi przechodzic to sie nasilaja i niemoge grac . tylko podziekowac cipkom |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Nie wierze ze kiedys doczekam "Tibii bez lagów"
![]() Bylo by to zbyt piękne, te prace to raczej nie prowadzą do usunięcia laagow z gry ale poprawienia blędow i serverow, zeby im nie padaly jak zwykle ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: w Warszawie
|
![]() Coraz wiecej problemów ma CipSoft.......ciekawe co bedzie dalej, bo jak narazie dobrze nie jest
P.S. Jestem nowy(tak mi sie przynajmniej wydaje)-na innych forach jeszcze dłuuuuuuugo będą mnie pamiętać |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Prace na serwerach mnie wkurzyly bo wracam ze szkoly bo tylko w pon mam malo lekcji chce pograc a tu NICCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!! Ale ok kij z tym bo teraz mi sie szybciej loguje!!!
Mam pytanie: Kiedy powstał serwer ELERA???????????????????????? ![]() Ostatnio edytowany przez Mag Piekiel - 16-03-2005 o 16:30. |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() ja mam neostrade 655,2kb/sek. gram w tibe od wrzesnia i jeszcze nigdy nie mialem lagow. nieraz wieczorami ale doslownie na 10min.
@do narzekajacych ey, ludzie nie narzekajcie tak na laagi, albo macie do dupy kompy albo do dupy internet. jesli macei lagi non-stop wniosek jest tylko jeden - tibia nie jest dla was ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Ja nie mam lagg i wolal bym poznać tibia bez IP
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() @6 chłopków nade mną
Czemu refresh.ujecie ten temat? On z 14-tego jest :S |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety ja mam lagi ale z powodu mojego usługodawcy, a raczej zadne prace niepomogą pozbycia się lagow.
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() OMG!!! PO RAZ PIERWSZY OD PARU TYGODNI (nie licząc grania u kumpla na moim koncie) ZAGRAŁEM W TIBIE!!! TO JEST NIEWIARYGODNE!!!
EDIT: Ale lagi jak były tak są. EDIT2: A w sumie jeszcze gorsze. Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 17-03-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() CipSoft "zepsół" Galane -.-
przed 14 marca , 0 lagów, teraz , tragedia _-_ nic tylko plakac |