|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romdiru
Profesja: Knight
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja spokojnie na 16 lvlu moim sorcem chodzilem na Beho z plecakiem Gfb i z paroma uhami na respik kolo thais na tych bagienkach!!Teraz biore pare Sd (2 Sd na jednego Beho) i jest spoko!!!
![]() ![]() ![]() Imie xxxx Serwer Lucera Level 18 Magic Level 29 Skille 18/21 Profesja Sorcerer >>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<< ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Mówiąc o solowaniu beho nie można powiedzieć że przy skillach 50/50 i 20 lvlu można spokonie solować ponieważ ja na takim lvlu i z takimi właśnie skillami czasami miałem problemy. Beholdery są bardzo nierówne, jeden schodził na 4 hity a inny na 10, niektóre przywoływały szybko skeletony więc traciłem na nich dużo HP a inne nawet jednego nie zsummonowały. Jednak gdy chodzi się w dwie osoby najlepiej pall i knight jest najlepiej ponieważ żaden beho ni wytrzymuje więcej niż 10 sekund (serio serio). A i loot niezły z nich się trafia czasami. Ktoś wspomniał wcześniej że beho można sobie knightem odpuścić, nie wiem dla czego tak myślisz. Przecież knight zjedzie beho w miarę szybko więc sklel za dużo mu w tym czasie nie zrobią kiedy mnie obsiadło 5 skele to zabierały nie więcej niż 7hp i nie zawsze trafiały więc przy 5 skele można stracić 50 hp a często dużo mniej, a to wiele niejest (no chyba że dla knighta na 12 lvlu XD).
Takie jest moje zdanie a jak ktoś się niezgadza to podać konkrety i nie bluzgać plz.
Ostatnio edytowany przez Liado - 04-03-2005 o 16:38. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Ja wczoraj próbwałem solować beholdera 11 pallkiem przy skillach 42/35
![]() Ostatnio edytowany przez Kooowal - 04-03-2005 o 17:12. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Imię: Maciejus pogromcus
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() a ja mam pytanie : a mianowicie dlaczego beholdera solować z beho shieldem ??
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() No wiec tak Kolutib/liado napisales ze nie wiesz dlaczego mowie ze knightem jest gorzej niz palladynem czy postacia magiczna - otorz uwazam ze aby chodzic na beho knightem trzeba miec troszke wyzszy lvl chociaz ten 20 wystarczy ale trzeba miec bardzo dobre skille. Ze slabymi skillami moga go otoczyc szkielety i zanim sobie poradzi beho moze go zabic, lecz czasami jest tak jak ktos napisal ze czasami beho nie zsummonuje nic albo baardzo malo, wtedy nie ma problemu. Ja tak uwazam, ale jesli wam sie udalo to zrobic z niskimi skillami to zwracam hinor knightom
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
ponizej 40 lvl behy są dla magów BAARDZO niebezpieczne, no chyba ze z summonami to idą jak roty. Ale nie polecam magom solować tych bestii. Ze względu na małą ilość hp. I ssają mane ale na to jest sposób. Najlepiej radzi sobie z nimi knight z dobrymi skilami i palek na wyzszym lvl. |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
max ile w sumie stracilem na beho to bylo cos okolo 80 hp i kolo 20 many. nie wiem czemu mam wrazenie ze one wala z sd. poza tym z beho jest jak z kazdym innym potworem. jedne sa slabsze drugie mocniejsze... .
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() @up:
mu chodzilo o to ze BH z sumonami ida jak solo rotki ![]()
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a jeśli zabrał ci 80 hp to miałeś fuksa Mnie zjechał do red zanim zdązyłem kliknąć na drabine I one wałą z SD ale słabiutko (50max) |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Ja na 21 lvl knightem bralem 4 beho na klate i zatluklem z serpent sowrda i z hmm ale 1 uh mi poszedl
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Powturze czujes pytanie niby dlaczego z bh shieldem na bh??
mi sie wydawalo ze na potwory magiczne w ogole tarczy nie trzeba ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ostra-paladynka - 07-03-2005 o 18:31. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Też tego nie rozumiem :/ poco komu tarcza i do tego Beho shield jak on wali z magii? :/ Chociaz czasami Beho uderza z SD co jest atakiem fizycznym i jego SD czasami przechodzi na tarczę i wogule nie trafia. Miałem juz wiele takich przypadków ze SD zatrzymał się na mojej tarczy. Ale najlepiej jednak brać behy GS , DLance lub WH. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Naprawde beho to jeden z banalniejszych potworów a loot idzie spoko. Ja je biłem na 15 lvlu ze skillami 50/35 i bez zadnych problemów, średnio szedł 1 uh!!
![]() Pallanie musi nawet miec za duzo przestrzeni aby przed nim uciekać, jak jest pojedynczy resp to położy go w trymiga!! ![]() Gorzej jak są dwa lub trzy, wtedy może się troche szkieletów namnożyć i warto zaopatrzyć się z gfb i troche uhów ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Mysłowice
![]() |
![]() nie chce zakładac nowego tematu bo po co? ok teraz do zeczy
Mój LvL 21 Skils 65/65 Profesja : Knight Czy Jak Pujde Na Solo z Beho PoKonam Go?? Wole Sie Spytac Żeby Nie Padnąć ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() nie, raczej nie, wez ekipe
btw. skoro najci na 10 lvlach ze skilami 35/35 daja rade i wychodza z tego calo (przewaznie yellow hp) to powinienes dac rade |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A co do beho shield to podobno (nie sprawdzałem) kiedy mamy na sobie tą trczę podczas walki z beho to otrzymujemy mniej obrażeń od jego magii.