|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() Co do HACKINGU to rzeczywiście - to ludzie którychobchodzi jedynie widza.
A co do CRACKERÓW to są to takie ********** którzy włamują się i kradną co cenniejsze zasoby. Dalej juz nie ma co omawiać , bo ktos inny już dał pare wykładów ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() Jasne.Mi pare razy chakowali.
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Niestety tak zdażają się takie wypadki muj kolega dzisaj zosatl 5 raz zhakowany ja neiwiem co on wyrabia ?(
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Pewnie rozdaje hasła na prawo i lewo, i wierzy kazdemu co powie ze daj mi numer i hasło, wyloguj sie na chwile i będziesz w mojej gildi.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Jak dla mnie to jak nie będziesz dawał nikomu hasła i numeru to nie zostaniesz zhackowany. Ja kieyś wszedłem na tibie patzre nic nie mam w depo se myśle hack.....ale potem mi się przypomniało że kumplowi z rl dałem passy do postaci ...naszcęście mi all oddał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() hehe no pewnie ze mozna zhakowac postac najczesciej hakuja przez tibie gg niewiem jak to sie robi ale kiedys tesh zostalem zhakowany dla tego teraz jush tibi gg nieuzywam!!
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Moja postac zostala shackowana a koles ktory to zrobil siedzi teraz na mainie...
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tesh właśnie zhackowali!!!
I jest ********!!! Nie mam nic!!! Wszystko mi zabrali!!! Bajer!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() mnie naszczęście jeszcze nie schakowali ale bede się strzegł. Wspułczuje wam (schakowanym).
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Antyvir+firewall+adaware+wylaczenie opcji wysylania maili w Outlooku+kasowanie wszystkich maili z niepewnych zrodel=minimalne prawdpopodobienstwo hacka
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Mnie ostatni Hackneli to cos okolo 600k stracilem ;/
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
|
![]() Nietety ale tak mi schakowali 1 konto i nie chca oddac
![]()
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Nie odadzom ci majom wszystko za darmola i życia nie stracili, ale walcząc morzna podnieść skile i lv więc i oni stracili.
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Sory za off...Ale temat jest z deka szokujacy...To prawda ze hakuja postacie?!- Ja odpowiem, tka prawda
![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() co do numerow kart - po co krasc skoro mozna je wybierac na chybil - trafil ? programiki typu [************] - wystarczy ze podajesz nazwe banku / dlugosc numeru karty i date waznosci [
![]() a haslo na konto tibii.. hm.. uzywajcie kombinacji liter i cyfr wtedy teoretycznie nic wam nie grozi - prawdopodobienstwo zgadniecia hasla totalnie sie zmniejsza.. z tego co pamietam lamanie haselka 8 znakowego przy laczu 64kb/s zajmuje okolo... tysiaca godzin.. hm... zyc nie umierac... wiec - MYSLCIE przy zakladaniu haselek - i zeby nie bylo: user - janek pass - kenaj lub - jas ;P takie przypadki tez sie zdarzaja ;P |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
|
![]() Mi sie wlamal kiedys amator zabil mnie 3 razy na cycach po zanim to zauwazylem to juz on bil wszedl na stronke zmeinil haslo ale zapomnial o e-milu wykasowal mi postacie ale je sie da odkasowac a wiec szybko se nowe haslo wzilem ( na e-mila przeslali ) i git
![]() ![]() I NIC NIE ZAROMBALI ![]()
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam wszystkich forumowiczow!
Nie chce was martwic ale co do hakerow, cracerow to zadna ze stron nie ma racji. Jesli chodzi o hakera to zgadzam sie z MicNeo. Ale craker? Juz wam mowie. To oni łamią zabezpieczenia w programach komputerowych. To dzieki nim dostepne sa w internecie rozne crackii pathe do gier i programow. A Ci co niszcza dane, czerpia korzysci materialne z takich akcji sa "krakerami". Sa tez phreakerzy, ale oni akurat zajmuja sie telekomunikacja ![]() I prosze nie mylic cracera z krakerem!! Gumisie rulezz 27 ipreza hakerska w Wa-wie! Zapraszamy! Na pw podam dokladny adres ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() tylko debile i n00by hakuja postacie
![]() n00b