![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja tam niewiem co to za bronie ale chyba te tańsze jest lepsze
PS: Ja tam kocham mojego Battle Hammera i nim bede walił |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wiecie dragon lance waży o jedyne 113 cap mniej niż gigant sword poza tym dragon lance jest tańsza jednak suma skilów gigant sworda jest większa więc przy wyniku 2:1 wygrywa dragon lance.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2003
|
![]() DL jest lepsza i wole axe od swordow ale jesli zaczynamy nowy swiat swordy maja niesamowita wrecz miazdzaca przewage nad axami w postaci bright sworda.
Na tym poziomie na ktorym moge zdobyc bright sworda 36/30 z klasy axe bede mial najwyzej knight axe ![]() Co sprawia ze przy zupelnie nowym swiecie swordy maja niesamowita przewage. Dl jest lepszy od GS na wysokim poziomi skila i lvl duzo lepiej jest zadac wieksze obrazenia i szybciej zabijac niz mniej tracic na uh, i zabijac wolniej potwory. Dostepnasc axe ringow sprawia i nie dostepnosc sword ringow sprawia ze axe zaaawsze maja niesamowita przewage ataku. Bronie legendarne: Stonecuter axe- jednoreczny 50-30 Great axe - 2 reczny 52-21 lub 23 nie pamietam dokladnie. Svord of Valor- jednoreczny 48/35 Wrlord sword- 2 reczny 53/38 Stonecuter i SoV sa ruwnie "latwo dostepne". Majac 1 ma sie drugi. Great axe i Warlord.s nie mam pojecia gdzie i jak zdobyc i czy wogule sa dostepne. O ile zdobywajac knightem lvl 110-120 a palkiem 110+ mozna zdobyc SA i SoV o tyle o tych 2 pozostalych ciezko mi cokolwiek powiedziec. Jesli chesz grac na jednym z powstalych juz serwow radze axe. ja z Dl zabijam znacznie szybciej cyce w cycopolis niz ludzie o podobnym skilu z Gsem przez co expowanie przy mnei jest prawie nie mozliwe ![]() Jesli to ma byc serw ktory powstanie swordy maja niezla przewage i sam mam dylemat. Sword czy axe.( ale tylko w przypadku nowego swiata) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Strasznie fajny temat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Z club latwiutko mozna zdobyc c mace (kupic), pozniej warhammer z WW, nastepnie dragon hammer ze smoka i pozniej juz tylko czekamy na skull staff.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Mojim skromnym zdaniem lepszy jest GS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Moim zdaniem lepsze jest axe nie tylko dl vs gs ale tez inne bronie z axe sa lepsze od swordow
fsna eterni okolo 10k a ma 35/25 faxe 38/niepamietam a 20k równiez na eterni f axe to najlepsza bron jednoreczna nielicząc SoV (prosze mnie niezbluzgac jeśli coś żle pisze) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() Cytuj:
f axe ma 36/16 bright sword jest lepszą bronią jednoręczną ~~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
F axe 38/16 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() dl
po 1 wiecej ataku po 2 tansze po 3 obrona nie wiele sie rozni na tak niskim poziomie po 4 duzo szybciej i latwiej zdobyc dl
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 10 2003
|
![]() dl...
może mam jakieś omamy, ale wydaje mi sie, że dopisek przy dl jest prawdziwy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Ten dopisek na dole?
Eee.. kupuje GS bo mie sie ten dopisek nie podoba... A jescze godzile temu myslalem ze DL lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem lepszy jest GS ze wzgledu na to iz ma wiecej defa. Niektórzy mowia ze tam te kilka pkt obrony nic nie robi. A jednak robi!! Nie chodzi tylko o hunt na smoki ale takze na inne potworki które bija nas takze mocno obrazeniami fizycznymi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Fakt def robi róznice robiłem duel z typkiem ja dl i on dl wygrałem bo lepsze skile,ale jak robiłem duel z jego bratem to już był przekręt bo mu zadawałem mniej a on mnie jechał ale jakoś wygrałem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Ja sam wole i urzwam gs-a jedyna jego wada to waga
![]() Cytuj:
pozatym w swordach teraz wiekszosc ludzi ma bright sworda o statach 36/30 co ejst dosc dobra bron
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() eee ja tam wole d lance, bo tansze i jeden atk wiecej no i troche def mniej od gsa ale za to wiecej od w hammera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
roznica rowna 1 ataku przy skillu 85 to 5 obrazen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() oj kazdy lubi co innego a te bronie prawi niczym sie nie roznia wiec to tylko zalezy od tego czy komus sie moze bardziej ktoras podobac