|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Ekwador
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHA I co jeszcze? ![]() Po 1. Mam takie eq bo jakbys zechcial zobacz www.tibia.com - community - wpisz sobie Mozqito i tam bedzie taka data "04.04.2005" i pisze HACKED , chyba to moze byc powód slabego eq? ![]() po 2. Aol jest poniewaz taki demon shield kosztuje 100k chlopcze...... po 3. Z tymi cenami to chyba cos ci sie po***alo poniewaz : k legs - 25k c armor -25k crusader helmet - 8k Demon shield - 110k Fire axe -20k DSM - 250 k RH - 130k I naprawde , teraz to ty mnie rozszmieszyles ![]() ![]() PS. Sorc nie mial eq bo JAKOS musial udźwignac 14 bp hmm ![]() Ostatnio edytowany przez Qomar freak - 17-04-2005 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do mojej grafiki........ Mam w Tibi wylaczona taka opcje "Show effect light off" która sprawia ze mam taka grafike jaka widac , jest to spowodowane tym iz mam "uszkodzona karte grafczna" ........ wiec trzeba sobie jakos radzic ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2003
|
![]() to na jakim ty swiecie grasz? nawet jesli to ci sie nie oplaca nosic aol...
dalej nie uzasadniles ze to jest prawdziwy SS a juz sprawdzilem... ;p dalej ci nie wierze Ostatnio edytowany przez Druid_Smierci - 17-04-2005 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Cytuj:
eq sorca? - bylismy we 2 wiec mialem 15 bp hmm, explo, sd i mfy. Skad cap? Nie wierzysz? who cares? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chłopcze .... mnie to gówn.....o obchodzi czy ty wierysz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Wszyscy , którzy powiedzieli ze go zamorduja, maja zonka, bo to Celesta (non pvp dla tych co nie wiedza)
btw ja tobie na innej stronce gratulowałem ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() o qrwa jaki fart!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Dzierżoniów DDZ :P
![]() |
![]() hehe niezle, chociaz podobnie jak Druid_Smierci uwazam ze podrzuciliscie to do dla
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Lol qrwa jezeli to jest prawda to fart na maxa ![]() jezeli wszystko jest ok to zwracam honor ![]() wogole i tak wielkie gz takiego eq nawet jezeli to wam nie wypadlo ![]() pozdro i zycze nastepnym razem takiego samego szczescia (??)
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Z lasu
![]() |
![]() Chlopcze z takim fartem to na demony albo Wle idz...
![]() Btw.Fri itans blyx? ![]() |
![]() |
![]() |