|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Witam. Slyszalem o jakiejs dziurze w północno-zachodznim Ghost Landzie. Podobno tam som ghoule. Czy prawie 26 pallem moge tam isc bez obaw?? Czy uhy som potrzebne?? Eq: Blue robe, crusader helmet, p legsy noi buciki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ja tam chodzę spokojnie moim 22lvl Knightem bez UH' ów i daję radę. Ghoule są na -2 piętrze, niżej nie schodziłem
![]() ![]() ![]() @Down: Czasem się zdarza. Najgorsze, że wchodząc przez opisaną w temacie dziurę można go spotkać już na piętrze z Cave Ratami i Skeletonami. Ostatnio edytowany przez Kebes - 24-04-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Poradzisz sobie bez problemu, tylko uważaj na scorpy bo pare ich tam jest. I nie schodz na poziom -3 bo raz z ciekawości wskoczyłem do dziury i ledwo uszedłem z życiem(czyt. dsy)
Up@ chyba mialem szczęście bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś lurowal dsy wyżej, raczej to niespotykane
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() tam jest podobno nawet duze pk przynajmniej na moim swiecie (titania) spox mozesz isc
![]()
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dodam tylko, że wolny resp jest.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Ok. Thx za wszystko chodZe tam juz z 5k z tamtąd mam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Jeszcze ode mnie kilka faktów:
-> Tamto miejsce ma bardzo duży popyt i jest okupowana przez graczy -> Huncić tam można już od 10 lvlu ze skillem 50 dista i łukiem -> Koniecznie zaopatrzyć się w antidote i conjure arrow -> Zawsze mieć przy sobie przynajmniej 2 uhy (na wszelki wypadek) -> Sorcem/Druidem opłaca się tam chodzić od 27 lvlu z monkiem (cash making) o ile guardy są zajęte -> Resp wcale nie jest wolny. Xp 10k/h Kasa 4k/h -> Knight skille 50/50 z bronia 33 atk+ na full ataku -> Na poziomie tej jaskini z dsami można także huncić palkiem na mlvl 15+ ( na wejściu niewidka) No i to tyle, mam nadzieję że pomogłem
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Up@ chyba mialem szczęście bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś lurowal dsy wyżej, raczej to niespotykane[/quote]
Nie spotykane??!! ide se wczoraj na ghule moim sorcem (look down\/) i mnie na poziomie z ratami ds zaczepił przy dziorze to załatwiłem go ![]() Ide nizej a juz sa 3, ale nie przy dziórze bo ktoś próbował uciekać(fajny loot z niego był ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2005
|
![]() hej ja tam chodze od 11 lev moim palem a mage powiedzec ze mam cieniaskie skile (18 lev 51/39
![]() |
![]() |
![]() |