| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-05-2005, 20:10 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Będzin/Chorley Wiek: 46 Posty: 29 Stan: Aktywny Gracz Imię: Micx Profesja: Elite Knight Gildia: Dark Legion Świat: Eternia Poziom: 147 Skille: 99/97 Poziom mag.: 8 |  You see a holy falcon. It weighs 8.4 oz. Witam! Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości... Btw. gratulacje... @Danthorr Dzięki Twojej "upierdliwości" poczytałem co nieco więcej nt. praw autorskich do materiałów publikowanych w internecie... Dlatego też zdecydowałem się na usunięcie podanego przeze mnie zdjęcia... @Portal Tibia.pl Powinniście także poczytać... bo sporo materiałów tutaj także narusza prawa autorskie, a z tego mogą być problemy w przyszłości... Ostatnio edytowany przez micnur - 03-05-2005 o 09:30. | 
|   |   | 
|  | 
|  02-05-2005, 20:17 | #2 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 22 03 2005 Lokacja: Puławy Wiek: 34 Posty: 6 |   Skąd to wziąłeś? Jakiś quest moze? Czy trudno było to zdobyć? | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:20 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 04 2005 Posty: 49 |  nice nice fajowe chociaz nie wiem o tym czyms absolutnie nic    pierwszy raz to widze...czy moze ktos powiedziec co to? 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:21 | #4 | 
| Redaktor Data dołączenia: 16 04 2005 Lokacja: Knurów Posty: 797 |   No wlasnie, wytlumaczcie co to do cholery jest -.- | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:22 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   Heh... tez jeszcze tego nie widzialem i nic o tym nie slyszalem. Ale jakos nie pasuje do Tibisjkiej grafiki...   
				__________________ "Nie każde złoto jasno błyszczy,  nie każdy błądzi, kto wędruje,  nie każdą siłę starość zniszczy,  korzeni w głębi lód nie skuje,  z popiołów strzelą znów ogniska,  i mrok rozświetlą błyskawice.  Złamany miecz swą moc odzyska,  król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:22 | #6 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 10 09 2003 Lokacja: Fotel przed monitorem Wiek: 37 Posty: 1,139   |   widziałem to już na tibia.de, ale chyba w tym wypadku pozostaje nam jedynie czekać na wypowiedź autora (z tego co pamiętam, udzielał się na forum) | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:23 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2004 Posty: 224 |   E? ja myśle że to fejk , ponieważ paladinka jest w tym samym outficie co na wojnie , ma potwierane te same okna(msg)i na dodatek nie ma many... wychodzi mi na to (mi of kors) że to fejk... Jak nie to sory , może się mylę :> Ale po ulicha po co komu taki ptaszek co nie lata?:> 
				__________________  Mastah of pink car. | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:24 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 07 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 38 Posty: 603 Stan: Niegrający Imię: Pacek man Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Julera |   jak dla mnie to czerwony ptak z rozpietymi szkzydłami, jeśli dalej nie służy do żadnego questu to jest to po prostu kolejna ozdóbka do domku, czyli bzdeta o dużej wartości kolekcjonerskiej, lub też może fake maker plx | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 20:27 | #9 | 
| Użytkownik Forum |   Wyglad jak miniatura Feniksa   I mi sie zdaje ze napewno do czegos sluzy  
				__________________ "Nie każde złoto jasno błyszczy,  nie każdy błądzi, kto wędruje,  nie każdą siłę starość zniszczy,  korzeni w głębi lód nie skuje,  z popiołów strzelą znów ogniska,  i mrok rozświetlą błyskawice.  Złamany miecz swą moc odzyska,  król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 21:39 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2004 Lokacja: zapomnialem :P Posty: 163 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Gildia: nie ma Świat: Harmonia |   a moze skoro zrobili questa na helmet of the ancients ( czy jak to sie pisze ) to moze zrobili jakis na armor i to jest jego czesc ?? nie wiem najlepiej gdyby autor zdjecia powiedzial 
				__________________ POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 21:42 | #11 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 Zdaje mi się , że on nie jest Paladinka. Paladinka na tibia.pl ma nick....Paladinka  , i pozatym jest z Olecka. A to coś fajnie wygląda. Ale bardziej mnie interesuje co ma innego w bagu  Czyżby to jakiś loot? 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | |
|   |   | 
|  02-05-2005, 21:43 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Szczecin Wiek: 35 Posty: 444 |   'Witam! Dziwne, że jeszcze nikt nie dał tutaj tej wiadomości... Btw. gratulacje...' mmm, watpie zeby ss byl jego bo sobie gratulowac to raczej jakis maly paradox? ^^ 
				__________________ Jojo Ninja Aurea Knight Member of Ninja Family... | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 21:50 | #13 | 
| Guest Posty: n/a |  Hmmmmm... Według mnie to fake wątpie aby podczas wojny nie miała many , i też sie nie zgadzam co do lokacji niby paladinki przeciez ona w Olecku mieszka anie Będzinie. Najlepiej niech autór i PRAWDZIWA PALADINKA  się wypowiedzą !!!!   | 
|   | 
|  02-05-2005, 21:50 | #14 | 
| Użytkownik Forum |   omg, to item ktory wypada z pharaona, znika po 24h w ciagu ktorych uzywajac go wchodzi sie gdzies gdzie zdobywa sie jakas czesc od helmeta. | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 21:54 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Szczecin Wiek: 35 Posty: 444 |   ja *******e wszedzie muszą sie krecić mendy które przy kazdym zdjeciowym topicu mówią : to fake!, gratz dla tego pana,a co do tego itemu od pharaona to ciekawe   
				__________________ Jojo Ninja Aurea Knight Member of Ninja Family... | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 22:28 | #16 | 
| Użytkownik Forum |  ban. A ja zamiast podniecać się zdięciem powiem tak: Czemu umieszczasz nie swoje zdięcia na forum publicznym? masz na to jaka kolwiek zgode, Paladinki ?(bialego?) jest to chyba niezgodne z regulaminem... wszystkiego wiec ostrzeżenie dla niego plx | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 22:36 | #17 | 
| Manga & Anime Data dołączenia: 25 01 2005 Wiek: 36 Posty: 1,795   |   hmmm... ciekawa rzecz   | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 22:39 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 12 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 35 Posty: 32 Stan: Na emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Doom Brigade |   Danthorr ma racje   Po 1. TO NIE FAKE, wejdzcie na tiibianews.net i jest o tym news Po 2. Ten item leci z faraona jakiegos, i (tak mi sie wydaje) pelni role ozdoby, tak samo jak "plonace serce" Po 3. Big GRATZ dla tego Pana z Danoobi  | 
|   |   | 
|  02-05-2005, 22:45 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 01 2005 Posty: 426 Stan: Aktywny Gracz Imię: Spiney Profesja: Paladin Świat: Morgana   |   Hehe, jeżeli ty to zdobyłeś to chyba problemu nie miałeś na ponad 100 lvl.   Interesująca rzecz, nigdy nic podobnego nie było w tibii. Hmmmm... może kiedyś się dowiemy po co to, może to dla ozdoby... | 
|   |   | 
|  03-05-2005, 00:16 | #20 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Będzin/Chorley Wiek: 46 Posty: 29 Stan: Aktywny Gracz Imię: Micx Profesja: Elite Knight Gildia: Dark Legion Świat: Eternia Poziom: 147 Skille: 99/97 Poziom mag.: 8 |   Cytuj: 
 @ all Autorem jest oczywiście Paladinka... @Danthorr Wyszedłem z założenia, że jeżeli Paladinka umieszcza swoje zdjęcia na PUBLICZNYM serverze oraz nie chroni dostępu do nich HASŁEM to automatycznie godzi się z tym, że ludzie będą mieli NIEOGRANICZONY dostęp do Jego galerii... @Sozemego Do działu "Broń i przedmioty" dałem, jak już to wcześniej napisałem: "Dla tych co nie odwiedzają działu "Zdjęcia" - a są tacy, nieprawdaż? A czemu do tego działu? Bo tutaj pasowało - w końcu to przedmiot... @Dabek Powód: Raz wystarczy, jak ktoś nie odwiedza zdjęć to jego problem-.- mm a wydawało mi się, że na tym forum użytkownicy pomagają użytkownikom, a specjalnie - moderatorzy... a stwierdzenie: "... to jego problem" jest co najmniej - nie na miejscu... Ostatnio edytowany przez micnur - 03-05-2005 o 00:40. | |
|   |   |