|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
|
![]() Co jest dla was najwazniejsze :
loot [uzasadnij] 8) exp[uzasadnij] ![]() skille[uzasadnij] ![]() Jezeli mozecie to powiedzcie mi czy jak mam naprzyklad skille 34/34 lvl 10 sworda to wale za tyle samo co koles co ma wszystko to samo tylko lvl wiekszy ?( ?( ?( naprzyklad 34/34 lvl 40 sword ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Bez sensu nie bende głosował bo wszystkie te żeczy są dla mnie ważne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
co do tematu: Bedziecie bili tak samo ale on wygra na duelu bo ma o wiele wiecej hp. Dzieki levelowi nie bije sie mocniej
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() A co do tematu to jak np, mniejszy level z lepszymi skillami zaatakuje wienkszy level z gorszymi skillami to obydwoje mają takie same szanse na wygranie. (to jeszcze zależy od eq) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Loot,exp...Tego nie da się uzasadnić,wszystkie rzeczy są ważne zresztą to zależy bo jak chcesz szybko zarobić to bije stworki co są dośc bogate,a jak exp to takie co są w miare łatwe ale dają sporo expa(np.slime).Zagłosuje jak się zastanowie.Co do skili i lv jeżeli ciebie zaaatakuje typ z wyższym lv i lepszymi skilami a ty niższy level ale dobre skile,to może być trik że go zabijesz mimo że ty masz mniej hp ale będziesz go niezle jechał ale on wytrzyma więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() te trzy rzeczy sie ze sobąnawzajem uzupełniają...a dokładnie mówiąc:
Im większe skille tym walimy mocniejsze monsterki i tym więcej expa za nie dostajemy a co z tym idzie z zabitych monsteró wypada lepszy loot...więc moim zdaniem z tych trzech rzeczy nie da sie wyłonić najważniejszej
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() jak mam wybierać, to niech będzie lev
dlaczego nie loot? gram knightem, więc nie ma za bardzo co się martwić o loot. dlaczego nei skille? By mieć je na przyzwoitym poziomie, trzeba sporo trenować. A ja nie mam czasu (max 1 godz dziennie ![]() A level...? Przydaje się, choćby po to, by mieć straszaka (mało kto zaatakuje bez zastanowienia np. 40levelowca a 20 lev to często atakują). Skille są tu chyba najlepsze, ale ... jak się ma czas. Bo jak się ma skille to łatwo o exp i loot na huntach...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Dla mnie wazne jest : skille (zsybkie zabijeanie potworow ) exp ( to samo ) i loot (to samo ) heheheh
![]() |
#9 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jak dla mnie to najważniejsza jest dobra zabawa i poznawanie nowych ludzi oraz wydurianie sie z kumplami
![]() I mile bym zobaczył jakieś elementy RPG w tibi, a narazie jak ktoś mi mowi HI a ja do niego: Greetings mighty adventurer. to on tylko LOL odpowie.(to slaby przyklad RPG ale można by coś rozbudować) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() [quote]Oryginalnie dodany przez Raven the Templar
Jezeli mozecie to powiedzcie mi czy jak mam naprzyklad skille 34/34 lvl 10 sworda to wale za tyle samo co koles co ma wszystko to samo tylko lvl wiekszy ?( ?( ?( naprzyklad 34/34 lvl 40 sword ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( NIe nie walisz tyle samo , Walisz mniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
re: Co najwazniejsze Level, pozostale rzeczy przychodza same. Jak expimy to mimochodem zdobywamy skille, oczywiscie nie bedzie to 80 na 50 lvl a 100 na 100, ale 65-70 na 50 i ~85 na 100. Co do czarodzieja to fakt ze magic lvl daje minimalnie wiecej niz zwykly lvl, ale: - magic lvl ponad 50 jeden zajmuje mi 2 tygodnie - mozliwe jest zdobycie 1 lvl exp dziennie na lvl 70+ Im wyzszy mamy lvl tym wiecej mamy cap, a co za tym idzie mozna wiecej loot zabrac.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Główne pytanie: żadne z powyższych... byle bym sie dobrze bawił i nie ginął.
@Gremlin: i tak się prawie zewsząd lootbaga przynosi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Nie da się tak poprostu powiedzieć co jest najważniejsze! Wszystkie te 3 rzeczy są ważne exp i skile poto żeby móc ubijać dobre potwory i żeby z nich dobry loot wypadał.
Ja dla przykładu mam lvl 17, skile 61/61 oraz eq: Steel helmet, P-set, Fs, d-shield i leather boots ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Dla mnie najważniejszy jest exp.Jestem magiem i o kase nie muszę martwić a skile to mi raczej nie urosną już.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() 2. Z tego co wiem to na PvP zdarzaja sie tez wypadki napadu z SD/kusza w rece na low lvl z cennym lootbagiem.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Narazie mam niski level więc na pierwszym miejscu są dla mnie
-skille, a w szczególności dist i magic, by zadawać lepsze obrażenia Na drugim miejscu -exp.==> żeby mieć więcej życia i many, bo to ważne Na końcu -loot, bo z tych potworków, które zabijam i tak narazie jest nieciekawy ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Skille poniewaz z dobrymi skillami mniej wydasz na uhy,hmm,sd,explozje itd... przez co zaoszczedzisz na eq
Z dobrymi skillami szybciej po expisz na lepszych potworach i szybciej nabijesz lvl. A co do lootbaga na securze to jest ciezko go doniesc ja zostawiam go w bezpiecznym miejscu sciagam wszystko z siebie i chodze pare razy po niego ![]() Czemu na securze nieda sie trenowac palkiem;/ tylko shelding
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() najwazniejsze sa dla mnie skile ale trzeba przyzanc dzieki levelowi ma sie wiecej zycia a co do lootu to chyba nie trzeba tlumaczyc
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Loot = kasa = lepszy sprzet = lepszy loot
![]() Exp = wiekszy lvl = wiecej hp i mp = dluzej wytrzymasz uderzenia ![]() Skille = siła + wiekszy exp + lepszy loot Skille rulezz ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2003
![]() |
![]() Oczywiście skille...bo jak masz wypasne skille, to masz całą reszte.... na lepsze potwory chodzisz itd...
SKILLE PRZEDE WSZYSTKIM! plx ![]() |
![]() |
![]() |